04 лютого 2015

Баранівські правоохоронці розкрили злочин, який було вчинено ще минулого року


До Баранівського РВ УМВС звернувся водій-експедитор приватного підприємства, 34-річний житель Житомира. Чоловік повідомив про те, що у Баранівці на території заправки з його автомобіля невідомий молодик викрав сумку, в якій знаходилося 18 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській обл..

Оперативники карного розшуку встановили, що правопорушення скоїв 33-річний житель Києва. Чоловіка було затримано. Нині триває розслідування кримінального провадження.

Відповідно до ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) відкрите викрадення чужого майна карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

2 коментарі:

  1. Анонім05.02.15, 11:14

    така горда за вас,страшне)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. АГЕНТ05.02.15, 20:57

      Ну прям як СКОТЛЕНД - ЯРД .... А хто інтересно у мінтарні такий вправний кримінальний розшуковець , може підполковник такий вправний .... Ото що би кіно про цих ребят ,що рожденние революціей відзняти ...

      Видалити