13 січня 2015

Меру Баранівки двічі подарували одну і ту ж альтанку


Викрадена два місяці тому альтанка повернулася на своє попереднє місце - на в'їзді в Баранівку зі сторони Новограда-Волинського. Сталося це вранці 10 січня - у день народження мера Баранівки Анатолія Душка.

Нагадаємо, 10 листопада дерев'яну альтанку подарував Баранівці депутат Брусилівської районної ради Володимир Габенець, особистий друг мера. 

Однак простояла вона на в'їзді в місто недовго - уже за кілька днів її зухвало демонтували та вивезли в невідомому напрямку.

Хто повернув альтанку на місце - невідомо. У міській раді запевняють, що не причетні до повернення альтанки.

"Ми відношення до цього не маємо. Вранці 10 січня, в день народження мера, альтанка з'явилась на попередньому місці її встановлення. Щоправда нижня її частина залишилась без змін, а от верхню частину хтось вже зробив по-новому", - повідомили в міськраді.

16 коментарів:

  1. Вахмістр13.01.15, 13:10

    Та ,а щож робить а Баранівці кравчук із своїми пінкертонами ,ну навіщо така міліція ,чи як її там красиво називають .... Оце гаспада ахвіцери... Район ,місто некероване ,як розпряжений кінь, куди хоче ,хто шо хоче ,той творить... Оце мистецтво...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім13.01.15, 16:03

    вкрали - міліція винна, поставили- знову винна...Язикатих багато, тож сядьте та посторожуйте!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Міліція не винна......Питання в тому, куди вона дивиться. Вкрали - не бачили та не знайшли , поставили на місце - знову не бачили.... Телепортація якась.....

      Видалити
    2. Анонім13.01.15, 20:46

      Звичано ,що телепортація) На днях в місті був великий "космічний зліт", прилітали пришельці првивіти свого побратима з днем народження от і подарунок прихватили. Як пропало,так і з*явилося- при "загадкових обставинах"

      Видалити
  3. Василь13.01.15, 16:43

    Вкрасти подароване та передарувати на день народження - це тягне на інтернет мем)))

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім13.01.15, 17:03

    Посьмиховисько !!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Тетяна13.01.15, 18:46

    Сміх тай годі,хтось Душка пожалів

    ВідповістиВидалити
  6. хэппи бездей ту ю мер Душко - хэппи бездей ту ю :))))) Таких людей перемогти не можливо - даже в голові не вкладається. Сюжет для комедії

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім13.01.15, 21:55

    все, що робить наш мер в нормальну голову ніколи не вкладеться))) А перемогти його легко - розумом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.01.15, 22:25

      При чому тут мер? Меру подарили альтанку, а він її поставив на в'їзді. Хтось її вкрав, а потім повернув. При чому тут мер??

      Видалити
  8. Душко13.01.15, 22:29

    Які ви все ж таки не вдячні, де у вас стільки злоби взялось.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.01.15, 15:18

      Вибачте, але злоба у наших людей у крові і вони без цього неможуть.

      Видалити
  9. Анонім14.01.15, 09:07

    Ходячий анекдот...))))

    ВідповістиВидалити
  10. Одне слово не жителі Баранівки , а ба- ра -....... Добре ,а хто ще може щось робити в місті , я вас усіх питаю, якщо Душко вам стоїть поперек горла , люди ви ще не знаєте що таке горе... Тай краще щоб ви і не знали , ну все таки він робить і старається ,у вас не має ні совісті, а ні стида , що декого заїдає зависть , що сам нічого не вміє зробити корисного , а когось старається обгадити , не будьте гнилим народиком. Дивіться в зеркало на себе.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так,ми барани.Але діло ж не в дУШКОВІ. Діло в нас самих((( Ми бачимо все це б...о і мовчимо.Хоча мало-мальськи розумній людині все зрозуміло і так.Пінкертони (Пане Вахмістр)якраз про все в курсі.Зрозуміло,що простий їздовий і не знав,що там поставили,коли її поставили,як її швидко зняти, і на конях її не завіз до себе на подвіря(яке загороджене тільки з дороги).А так поставили тихенько назад,"магарич" запили,і діло закрили-"за нєімєнієм"

      Видалити