31 грудня 2014

Після трьох провальних голосувань Баранівська райрада залишилась без голови


30 грудня на позачерговій 30-тій сесії Баранівської районної ради депутати тричі голосували за обрання нового голови, але жоден з кандидатів так і не набрав необхідної кількості голосів.

Спочатку депутати голосували за Миколу Вельчинського та Віктора Кондратюка. Перший кандидат набрав 20 голосів, другий - 14.

Вдруге голосували за Миколу Вельчинського та Петра Линка, кандидатуру якого запропонував Віктор Кондратюк, який свою кандидатуру у другому турі зняв. За Миколу Вельчинського проголосували 17 депутатів, за Петра Линка - 16.

Третій раз голосували за Володимира Цицюру та Леоніда Гавіцького. За першого кандидата депутати віддали 17 голосів, другий набрав 10.

Врешті решт депутати завершили останнє у цьому році засідання сесії так і не обравши голову райради.










205 коментарів:

  1. Анонім31.12.14, 19:22

    Шанований Миколо Вільчинський Ви увійшли до історії Баранівського району з рекордом необрання головою районної ради!!!. Радує те, що не всі продаються!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.01.15, 22:06

      Наш мер Душко зато ввійшов до історії району як такий, що сам себе призначає-призначає на голову адміністрації 6 місяців. Навіть під час сесії рай.ради мав наглість телефонувати депутатам та запевняти що його вже призначили і навіть опублікували на сайті Президента. Спадає на думку, що Президент ще не створив такий сайт щоб можно було помістити розпорядження на призначення такої великої людини, яка в місті дуже багато зробила. Чого варте те що з річки Случ зробив ГНИЛОДУШКУ.

      Видалити
    2. Анонім02.01.15, 07:17

      "Найкращий захист-це облити брудом мера".Дивина була б, як би його не згадали хоч він тут взагалі нідочого.Мала можливість бути на цій позорній сесії і хочу сказати ,що це було щось таке,навіть не знаю як назвати.Як можуть оці горедепутати когось вибиратти???Ніхто не має власної думки,а якщо вона і є то бояться її висловити.Як можуть ці Вельчинські і Курбатови нагло сунутись до цієї влади.Як Ви не можете зрозуміти що люди Вас не хочуть??Пане Ворощук пролікуйте свого Петрика,бо він стає зовсім не керований.Дуже соромно було перед людьми з того ж Правого сектору.Кожному потрібно подивитися на себе ,а тоді ганьбити когось.

      Видалити
    3. Тарас02.01.15, 12:41

      А звідки взявся в Баранівці той "правий" сектор? І де гарантії, що він справді той, а не якийсь "лівий"? А якщо і "той", то що він тут робив, в чужому районі, і хто його привіз? І що би ті привезені "допризовники" мали робити, якщо раптом щось пішло не так, як комусь хотілось, і які могли бути наслідки? Думаю, що цю практику з найнятими "захисниками" треба забути, бо ми так можемо далеко зайти. Якщо хтось сьогодні раптом почав вважати себе лідером вчорашньої опозиції, і вирішив заручитися підтримкою якихось "тітушків" з чужого села, то наступного разу хлопці з нашого села можуть "висловити категоричну незгоду" з таким сценарієм. Тому Вам не має бути соромно перед якимись чужими хлопцями, якщо не Ви їх сюди привезли, а нам усім має бути соромно за таких от депутатів, які бездарно намагаються "крутити своє кіно" в критичний для країни час.

      Видалити
    4. Віктор02.01.15, 18:27

      Не можу не підтримати Тараса, бо дійсно так виходить, що якийсь щур, не задумуючись про можливі наслідки, вирішив заручитись підтримкою своєї нікчемної персони якихось невідомих "легіонерів", а якби і справді щось пішло "не так" і виникла колотнеча, про це, мабуть, не думав ніхто. Люди ж і так накручені. А для тих хто почувається незахищеним в своєму місті ніхто ж не забороняє згуртовувати довкола себе однодумців, яких знає громада, і заручатись їх підтримкою, тоді ситуацію можна буде хоч якось прогнозувати. Це світова практика, а про різного типу "оплотівців", думаю, чули вже всі.

      Видалити
    5. Анонім03.01.15, 00:09

      Усе просте і зводиться до особистих амбіцій.Зробимо припущення наприклад головою обирають Вельчинського.Про Душка ми відразу дізнаємося багато нового його "добрі" справи відразу йому не простять а ні жителі да і прихильники відмовляться від нього.Фірма ЕКО НОВА зникне з містечка на другий чи-то третій день. Якщо вибирають Цицюру а саме він задовільняє Душка і вони потрапили у владу через партію РЕГІОНІВ разом будуть замітати сліди а Цицюра повністю буде виконувати волю Душка.А ще головне наступні вибори їх ТОЛЯ хоче контролювати але вибрав не ту тактику -він сам себе спалить. Це його рук діло і правий сектор і людей зібрали усе зробив аби недопустити Вельчинського. Ціна такого гармидеру з правим сектором близько 20тисяч гривен.А хто спонсори?

      Видалити
    6. Володимир03.01.15, 02:59

      Всі кричали "нова влада", "нові молоді обличчя"... Натомість район віддають вчорашнім регіоналам Душку і Цицюрі. Одного майже призначили головою РДА, іншого ледь не обрали головою райради. І цікаво навіть не те, що народ "мають" як хочуть, а те, що народ сам дозволяє себе мати. Виходить Майдан так нічого і не змінив, ні у головах, ні у серцях людей. Особливо огидно бачити як вчорашні майданівці закривають на все це очі. Мабуть вже прикормила їх ця "нова влада".

      Видалити
    7. Майданівець03.01.15, 13:00

      Вчорашніх майданівців не буває. А сьогодні майданівцям огидно спостерігати за цією безглуздою мишинною вознею сільських "провідників нації", якими зараз є всі без винятку претенденти на різні "булавки" в нашому районі. Це лише їх амбіції. Противно від того, що всі вони розуміють, що реально нічим громаді допомогти не зможуть, але це, мабуть, і не входить в їхнні плани. Адмінреформа їх примирить.

      Видалити
    8. Стопудово.

      Видалити
    9. Баранівчанин04.01.15, 01:17

      Володимире, а що у тобі змінив майдан? Де ти, паскудо, був, коли люди мерзли на Майдані, що тепер ми тобі мозолимо очі. Тепер ти дивуєшся, що таких як ти продовжують нагинати і чекаєш, щоб якісь майданівці знову вас захистили. Сидите як таргани і сподіваєтесь, що Ворощук з кількома хлопцями зроблять все за вас. То кому має бути огидно?

      Видалити
    10. Максим Пашкевич04.01.15, 01:53

      Ага. Давайте тупо спостерігати, як вони портфелі ділять та район розкрадають. А колись дядько "Адмінреформа" прийде та всіх розжене. А коли нас спитають чого ж ви самі нічого не робили, а тільки спостерігали, то ми скажемо, що ми не просто спостерігали, а з огидою!

      Видалити
    11. Анонім04.01.15, 02:38

      Я так розумію, що від тепер нічний клавішник Максим виходить із підпілля і починає діяти. Начувайтеся розкрадачі району.

      Видалити
  2. Анонім31.12.14, 22:55

    Нажаль представники народу в районі не розуміють що треба обєднатися і обрати голову ради.Пройде мало часу усім буде зрозуміло що це влаштували спектакель з правим сектором і еко нова .Хто замовив і заплатив?.А у січні народні обранці будуть ділити кошти бюджету.Лишається питання скільки скоротять малокомплетних шкіл підвіз і харчування учнів, а чи наша лікарня взагалі збережеться. Яка напружена ситуація в раді .Пора зайнятися ділом .Жителі Баранівки добре обізнані у даній ситуації та добре знають можливості кожного і ділові якості.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім01.01.15, 10:00

    Голову районноі ради потрібно вибрати, але депутати забули що вони обрані жителями Баранівщини, а не призначені Савичем В.В.,Зелінським Р. С. Курбатовим А.Б. Вільчинським М.Р. для захисту інтересів бізнесу даних осіб. Районна рада розписалась в своїй недієздатності як орган місцевого самоврядування .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.01.15, 18:42

      До чого тут Савич Зелінський Курбатов вони не претендували

      Видалити
    2. Анонім02.01.15, 08:55

      Зате не можуть не встромити свого носа кругом, де вважають наявні власні інтереси

      Видалити
    3. Максим Пашкевич04.01.15, 02:11

      Давайте я Вам відразу все про всіх розповім і Ви перестанете всяку маячню писати. Отже, Вельчинський - сомалійський пірат. Курбатов - агент ЦРУ, працює по справі сомалійського пірата. Душко - невизнаний король баранівського королівства. Савич - Кащей Бессмертний, кажуть живе десь в тридевятому государстві та нібито править баранівським королівством вже не одне століття. Ворощук - Дон Кіхот. Дейнека - Санчо Панса. Зелінський - в минулому драгдилер, тепер обласний наркобарон. Шатровський - граф Дракула. Осіпчук - вурдалак, прагне знищити останнього вампіра та розпочати еру правління вурдалаків. Хіміч і Цицюра - в.о. (видумані особи), насправді їх не існує. Нікого не забув?

      Видалити
    4. Анонім04.01.15, 06:06

      Я б краще Дон Кіхота Вільчинському віддав, а Курбатову Санчу Пансу))))))))))))))))))))

      Видалити
    5. Анонім04.01.15, 09:25

      Ні ні, все правильно. Це Ворощук з вітряними млинами бореться, а от Вельчинський якраз з реальним ворогом.

      Видалити
    6. Анонім09.01.15, 14:23

      Що дієздатності Ради, а шановні, ви не подумали що якраз Рада зробила так, щоб не обрали нікого. От тепер і подумаєм хто підбурювач тут....

      Видалити
  4. Анонім01.01.15, 12:50

    Як туди ще Гавіцький потрапив? Це ще той злодій. Чи всі вже забули як він цілий колгосп розікрав, як весь метал з ферм повирізав, та ще й мав нахабство в міліцію заяви писати що буцімто були покражі. Його не в раду а біля ферми в Ялишеві потрібно прив'язати на ніч, побачимо що з ним люди за цю ніч зроблять

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.01.15, 18:39

      А Гавіцький теж кримінальний авторитет чи-то можливо засланий із іншої планети.Тут позитивних героїв мало - Душко Цицюра Шатровський давайте ще кандидатів їх пора засвічувати.Головне хто проти злощасного УТИЛІЗАТОРА проти фірми ЕКО НОВА автоматично переходять у категорію людей на яких у даному сайті виливають (лайно) бруд

      Видалити
    2. колега01.01.15, 21:26

      Пропоную про таких як Гавіцький взагалі тут не говорити, дивує, що такі, навіть не знаю як їх назвати, може, людина-флюгер, щоб якось вписатись в нормативну лексику, взагалі кудись ще потрапляють, і що їх ще хтось слухає.

      Видалити
  5. Анонім01.01.15, 17:24

    Навесні вибори депутатів, хай нові і обирають керівника району. Чи просто деякі діячі хочуть контролювати вибори.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім02.01.15, 00:54

    Про злодія Вільчинського пишуть журналістські розслідування центральні ЗМІ. Там немає, де тавра ставити. А він лізе на райраду. Щоб зрозуміти, хто є Вільчинський задіть в GOOGLE напишіть "Микола Вільчинський".
    "Микола Вільчинський – найвідоміший БАРАНівський аферист"
    http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3461319/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло02.01.15, 07:34

      Які журналістські розслідування? Які центральні ЗМІ?? Що Ви мелете???
      Зайшов в GOOGLE, написав "Микола Вільчинський", результат: Микола Вільчинський – фермер. Вік 37 років, проживає в селі Обеніжи Турійського району. А більше нічого, крім оцієї проплаченої писанини в якомусь одноразовому блозі, що привязаний якимось боком до Кореспондент.нет не знайшов.

      Видалити
    2. Анонім02.01.15, 14:09

      цікавий ви анонім... на кожну новину на сайті йде посилання на проплачену еко новою статтю в кореспондент.нет... не набридло? можливо вже адміністраторам варто було б звернути увагу на це? скільки можна обливати один одного брудом? пропозиція зробити адміністрації сайту коментарі ЛИШЕ для зареєстрованих осіб. чи можливо сайт бере участь у цьому також???

      Видалити
    3. Анонім02.01.15, 17:55

      Як ви не можете зрозуміти, що всі ці реєстрації - це все повна маячня. Вам буде легше від того, що буде написано не Анонім, а Іван Котовський? У кожного є можливість підписатися. Не у кожного є сміливість, а скорше навіть гідність. Щодо коментів оцих з посиланнями, то мені здається це Аноніми Еко Нової з Анонімами Вельчинського тут обливають одне одного. Щоб сайт брав у цьому участь ми би вже давно побачили це у публікаціях серед новин.

      Видалити
    4. Анонім02.01.15, 18:50

      напевно таки так.

      Видалити
    5. Анонім02.01.15, 23:34

      Аноніму - 02.01.15 00:54 - ваші замітки тут дуже збігаються із новими публікціями на кореспондент .нет. Причому фото здерті з сайту "Баранівка-блогспот", фото блогера знову змінено. Для пересічного читача,який має хоть краплю здорового глузду - це смішно. Все настільки зрозуміло, хто з ким бореться, якими методами,що вже починає набридати. Тільки питання,якщо ми такі чесні,порядні,чому прикриваємося замовними статтями,приводимо на сесію райради Правий сектор з іншого району, ба навіть з іншої області. Для чого приписуєте Вільчинському "маргінальну" публіку, яка припиває пенсю , а з собою ведете людей з такою зовнішністю,яка сама за себе все говорить . На фото все видно - хто біля кого сидить,стоїть,хто тримає плакати. Щей представники Еконової світяться кругом. Геть знахабніли. Чи думають про них люди вже забули? Одне зрозуміло,ті високоповажні і чесні "володарі світу" швидкими темпами наближаються до поразки. Ці вибрики - статті,сміттєві баки робить не народ,а ті,хто цими діями поставив підпис під власним безсиллям. народ тут ні при чому. Бо живучи на одну пенсію або мінімальну зарплату людям геть ні до цього.

      Видалити
    6. Василь03.01.15, 09:51

      Скажіть мені краще ДЕ НОВІ МОЛОДІ ОБЛИЧЧЯ ? Керівники та заступники різних держслужб, установ, організацій... всі як були так і є. ЩО ЗМІНИЛОСЬ ? Навіть на посади голів повертають вчорашніх регіоналів та просто "вчорашніх". Опозиції вже нема. Точніше їй закрили рота міфом, що всілякі демонстрації зараз - це дестабілізація (навіть сепаратизм можуть пришити). А дестабілізація чОго? Нашого гарного життя?

      Видалити
  7. Анонім02.01.15, 10:44

    Владу безбожну Господь посилає народу за його гріхи ...

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім02.01.15, 10:49

    Не буде на Україні порядку ніколи , в нас відбувся розкол Православ"я і за це будемо покарані . Як предвістив Лаврентій Чернігівський в 1949р., на Україні влада безбожна підтримуватиме розкольників ... Іов Одеський передбачив війну в Україні на 2 роки . Все за гріхи наші , кожного окремо і всех разом вцілому .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. позавчорашній атеїст02.01.15, 19:01

      Свого часу відбувся розкол християнства, і що, католики від того сильно страждають?

      Видалити
    2. Анонім03.01.15, 10:43

      Тільки не треба сюди приплітати церкву, слава богу пройшли ті часи, коли церква мала безграничну владу. Не путайте церкву і релігію, бо церква це всього навсього організація людей, які хочуть мати владу над іншими, а релігія це віра,особлива система світогляду та світосприйняття конкретної людини або групи людей.
      В нас на Україні вільне віросповідання. Доречі, кожна людина в праві сама вибирати в що вона вірить, тобто вона має право сама свідомо обирати ту релігію , яка їй більше до душі. Проте в нас, можна сказати, насильно хрестять дітей ще в ранньому дитинстві, можливо дана людина мала б стати не християнином, а, скажімо, буддистом чи мусульманином.

      Видалити
    3. Анонім03.01.15, 11:30

      еговист?

      Видалити
    4. Анонім03.01.15, 16:41

      так, хтось із сектантів вправляється...

      Видалити
    5. Анонім04.01.15, 00:01

      Цього "добра" вже пів району, жду з нетерпінням закону про заборону всіх штундерів, пятдесятників, євангелістів, адвентистів сьомого дня, свідків єгових, мормонів, і ще зо 20 всіляких сект, тобто всіх тих хто не бере зброю до рук і практично не приймають участі в житті нашого району і країни в цілому. Слава Україні.

      Видалити
    6. Ніколи його не буде поки пастор Турчинов при владі.

      Видалити
  9. Анонім02.01.15, 20:22

    господи які депутати такі і вибори ІМ НАВІТЬ ПРОКУРОР НЕ УКАЗ

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім03.01.15, 00:52

    Мда . Можливо , так воно і є .

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім03.01.15, 18:35

    На цій сесії і прокурор показала своє обличчя, тобто з якої вона команди, неправильно написав - шайки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич04.01.15, 01:28

      Як таку маячню можна писати? Ти хоч зрозумів, про що вона казала? Вона лише порадила, як зробити, щоб було законно, щоб потім не чухали потилиці зі словами "як це ми могли так". І щоб ти знав, у Баранівці прокурор мабуть сама чесна та порядна людина. Так що ти про неї рота навіть не відкривай щось горбате говорити.

      Видалити
    2. Анонім04.01.15, 05:58

      Краще бути Анонімом і писати правду, чим якимсь Максимом Пашкевичем і писати всяку брехню тролити одним словом.

      Видалити
    3. Анонім04.01.15, 19:04

      Максимчику, якщо Вы бува часом не в курсі, то прокурор в першу чергу повинен бути прокурором, а тут він сидить в одному залі з певними персонами, які стільки людей насмерть передавили, при чому з точки зору закону, зовсім безнаказано (відкуп перед родичами сюди звісно ж не рахуємо) чи можливо все це робилось без відома прокуратури? А про економічні злочини, взагалі мовчу, знову ж - винних не має, всі наші "дєлки" - сама святість, всі в церкву ходять, зараз так модно, і куди тільки наша прокуратура дивиться? До речі, просто цікаво, її чоловік займається авторемонтом, як підприємець, чи просто тихенько підхалтурує?

      Видалити
    4. Анонім05.01.15, 00:49

      Ви геть тупите! Ій що на вулиці на лавочках сісти чи на вікно вилізти? Вона в числі запрошених!!! і до чого тут ходіння до церкви та прокурор? Незнаю хто це нашкріб,але Ви точно не знайомі з нашим прокурором. Вона чесна і порядна жінка,ніде себе не засвітила,завжди вислухає і допоможе. До того ж працює в баранівській прокуратурі вже 18 років і по справжньому доросла до цієї посади. Чи ви відноситесь до тієї касти,яким всі невгодні?

      Видалити
    5. Анонім05.01.15, 15:17

      100% підтримую. Наш прокурор - надзвичайно грамотна й ерудована жінка. І дійсно, йшла до цієї посади не один рік. Має за плечима не тільки блискучу освіту, а й неабиякий досвід. Саме такі мають бути на керівних посадах і в інших органах влади! Тоді й громадянам бути жити легше. Алло, шукаємо професіоналів...

      Видалити
    6. Анонім05.01.15, 20:51

      за прокурора, Галину Володимирівну ви праві,ця жінка гідна бути прокурором

      Видалити
  12. Анонім03.01.15, 21:00

    Скільки помню Душко жив як хижак через гроші у нього давно морочилася голова а тепер ще й влада.Хто проти або має власну думку яка не співпадає з його готовий знищити. Розпочав власну справу в Баранівці з заготівлі мяса і так наполегливо що за два роки опустошив весь район не без дозволу тих проти кого сьогодні налаштований агресивно (наприклад проти літери С) і лишив селян без роботи.Далі заснував АВІС який протягом багатьох років був одним -єдиним місцем де націнка на товар визначалася розміром жадібності і глитайства власника.А робітники різних професій мали одне право працювати за мізерну плату.Оцінивши ситуацію та після того коли у містечку зявилася конкуренція Душко попер як бульдозер у владу .За часи мерства усі матеріали бралися виключно у власних фірмах,але народ пішов до тих хто дешевший і це на сьогодні стало визначальним для Толяна бо він звик гребти до себе.Про цю його рису знають багато людей але мовчать.Є надія воно спрацює на результат -майбутнього.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.01.15, 23:54

      Повна брехня.

      Видалити
    2. Анонім04.01.15, 10:21

      Це написана дурість напівсонної людини.Що Ви знаєте про життя Авіса і його працівників.Є люди ,які поверталися туди працювати,як Ви говорите"за мізерну зарплати"декілька разів.І на даний час люди там такаж працюють.Потрібно думати як писати і що писати.

      Видалити
    3. Анонім05.01.15, 21:02

      повня брехня за Душка,а на мою думку ця людина достойна бути гол.адміністрації-це кращий мер нашого міста

      Видалити
    4. Анонім06.01.15, 10:57

      ну да,ну да) гордість міста! Чума,яка впала на голови баранівчан

      Видалити
  13. Анонім03.01.15, 21:16

    ПОГОДЬТЕСЯ ВЕЛЬЧИНСЬКИЙ МОЛОДЕЦЬ відвів від нас страшну біду яка реально несла небезпеку БАРАНІВЦІ.БОМБУ ЯКУ БАРАНІВЧАНАМ ПІДЛОЖИЛИ душко і еко нова ЗНЕШКОДЖЕНО.ЗА ЯКІ ЗАСЛУГИ І З ЯКИМИ НАМІРАМИ столичний журналюга так турбуеться звісно не за дарма і не зрозуміло де він нарив таку інформацію ДЕРЖАВНА ТАЄМНИЦЯ І ГОДІ .А ВЕЛЬЧИНСЬКОГО І КУРБАТОВА НАМ ПОТРІБНО ПІДТРИМАТИ. ВОНИ ДІЙСНО СЕБЕ ПОВЕЛИ ТАК ЯК ПОДОБАЄ ДЕПУТАТАМ НАШОЇ ГРОМАДИ.У ЦЕЙ СКЛАДНИЙ ДЛЯ НАС УСІХ ЧАС ПОТРІБНО ГУРТУВАТИСЯ БІЛЯ РОЗУМНИХ І ПРОВІРЕНИХ ЛЮДЕЙ ШОБ ПЕРЕБОРОТИ ТРУДНОЩІ .ОКРЕМО ХОЧУ НАГОЛОСИТИ НА ТОМУ ЩО У НАШОМУ МІСТЕЧКУ Є ОСОБА ЯКА РАЗОМ ІЗ ПРИХИЛЬНИКАМИ ВНОСИТЬ ДЕСТАБІЛІЗАЦІЮ У НАШЕ ЖИТТЯ І УЖЕ ВПРОДОВЖ КІЛЬКОХ РОКІВ ПРЯМИМИ І ОПОСЕРЕДКОВАНИМИ ДІЯМИ ДОШКУЛЯЄ ЖИТЕЛЯМ МІСТА ЦЕ НАШЕ ГОРЕ НАША БІДА З ЯКОЮ МИ ЖИВЕМО МОВА ЇДЕ ПРО душка.ВІН ТАК ДАЛЕКО ЗАЙШОВ ТАК ЗАГРАВСЯ ЩО ЙОМУ ПОТРІБНА ДОПОМОГА АБО ГРОМАДИ АБО ПРОКУРАТУРИ В ОДНОМУ І ДРУГОМУ ВИПАДКУ ЦЕ ЙОГО ВИЛІКУЄ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.01.15, 23:54

      Виключи накінець CapsLock . Не згадуй про того Курбатова, який вже другий завод дорізає, його довбишани через місяць роздеруть на шматки. Це не наш лідер. Вілю вже стає жалко.Таке враження , що всі кому не ліньки грають на його владних амбіціях, а він ведеться, наївний. Ясно одне Еконову з Баранівки гнати пиньками і готуватись до наступних виборів. З Новим роком!

      Видалити
    2. Максим Пашкевич04.01.15, 01:35

      Може б ти покидьок людей по іменам називав? Толя... Віля... вони тобі хто? Старі знайомі? Друзі дитинства? Впевнений, що ти навіть з ними не знайомий. Щодо покидька, то тут я нікого не образив, бо анонім - це ніхто.

      Видалити
    3. Анонім04.01.15, 05:51

      Тепер зрозуміло: Максим Пашкевич - Курбатов! Бу га га.

      Видалити
    4. Анонім04.01.15, 10:38

      Якщо не Курбатов ,то хтось під його керівництвом.І що вони зробили з тією ЕКО НОВА.Як вона робила так і є.Вони собі зробили піар,топір себе хвалять.А горе наше видно,це люди які просто людей підбурюють,а самі ховаються.А в цілому пане Курбатов Вам потрібно десь перевірити здоровя у Вас нездоровий вигляд.Тільки не кажіть що за людей турбуєтесь.

      Видалити
    5. Анонім04.01.15, 14:49

      Анонім03.01.15 23:54
      Ну, на скільки мені відомо, то завод у Довбиші(останній в Україні) вже запустили, а наш, на превеликий жаль вже не запуститься ніколи...( так що не пишіть маячню...

      Видалити
    6. Анатолій04.01.15, 17:00

      Запустить то запустили тільки Курбатов до нього не причетний , він свою частину дорізає.

      Видалити
    7. Анонім04.01.15, 18:06

      анатолію, ви не праві. Аргументувати не буду, бо до вас не дійде всеодно

      Видалити
  14. Анонім03.01.15, 23:50

    Шахрая Вільчинського уже згадують на антикримінальному сайті "ОРД". Аби потрапити на "ОРД", треба бути масштабним злодієм. Найвідоміший БАРАНівський аферист Вільчинський "прославляє" рідне місто. Скоро буде скніти у буцегарні. Правий сектор не спить.
    http://ord-02.com/item/57049-mikola-vilchinskiy-–-nayvidomishiy-baranivskiy-aferist

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич04.01.15, 01:16

      Зліплений за 5 хвилин форум Ви називаєте Антикримінальним сайтом??? Не смішіть мої черевики. Аби потрапити на те саме "ОРД", треба лише на клавіатурі нажати пару кнопок і можна писати що завгодно. Досить розповсюджувати це лайно. Йдіть краще корисне щось зробіть, годівничку для синичок змайструйте чи бабусю через дорогу переведіть.

      Видалити
    2. Пашкевич Максим04.01.15, 01:47

      мало не забув, коли будете переводити бабусю через дорогу запитайте спочатку чи їй треба на ту сторону

      Видалити
  15. Анонім04.01.15, 11:25

    Що, Максимко, заворушився? Відмазуєш подєльніка? Поставив задачу Вільчинський? Тож читай наступні публікації про найвідомішого БАРАНівського афериста Вільчинського.
    http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3463433/
    http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3463431/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.01.15, 12:48

      Тихо. Як кажуть не будіть лихо поки... а то прокинеться зараз і всім кінець. А ти вже і правда задовбав цю писану проплачену розповсюджувати. Грошей дали чи ти і є той самий афтар з кореспондентського блогу?

      Видалити
    2. Анонім04.01.15, 13:21

      Ніколи не додумався б зайти на ті сайти,на яких є ті замовні статті. Тому і ці дибіли кидають їх сюди, щоб всі бачили ,буцімто якась там "преса" пише про конкретних людей. Це звичайна жовта преса,яка вже давно не є незалежною, а живе за подачки одержимих владою нещасних створінь. Тут хтось писав , що на амбіціях Вільчинського грають. Сумніваюсь. Вільчинський розумний і толковий мужик . А от на амбіціях Космоса грають всі кому не лінь, починаючи від "непотопаємих" підлеглих, місцевих підприємців і закінчуючи директорами еконової. Всі вже давно зрозуміли яка і між ким іде війна. Дурість програє розуму в черговий раз. Та щей указу так довго немає....

      Видалити
    3. Анонім04.01.15, 13:35

      Тихо тихо........Максимко у день спить....Він ночний метелик.......

      Видалити
    4. Максим Пашкевич06.01.15, 13:11

      Не факт. Я працюю сутки через двоє. Пишу коли виходить. І задачі скоріше вам а не мені ставлять. Що думаю те й кажу. І не ховаюсь як ви аноніми.

      Видалити
  16. Анонім04.01.15, 20:21

    А СУДЬИ КТО ?..

    ВідповістиВидалити
  17. Анонім04.01.15, 22:19

    Усі хають "замовні" публікації, але їх уже прочитало пів-Баранівки. Із серії: Пастернака не читав, але його засуджую. "Толковий" мужик Вільчинський скоро загримить "по етапу не в мягком вагоне". Реальний злодій. Забудував стадіон своїми хоромами і торговим центром. Це також вигадка??? А збита насмерть людина? І це придумали його опоненти??? А Пупс та Юра Енакіевський?? Не його кореша?? Зри в корень!!

    ВідповістиВидалити
  18. Анонім04.01.15, 22:42

    За які маники серед центру можна вистроїти такі володіння.Факт на обличчя))) На зарплату держслужбовця таке зробити не реально.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.01.15, 14:11

      На обличчя інший факт. Що робить у цьому залі все керівництво міської ради? Запросили туди тільки міського голову, а прийшли й зами. Та ще й прихопили із собою працівників своїх установ, щоб створити масовку для чергового шоу... А хто ж тоді приймав громадян міста у міській раді? А хто заплатить за ці "трудові здобутки"? Звісно, громада міста! Громадських грошей на все вистачить...

      Видалити
    2. Анонім05.01.15, 17:12

      Все тому,що наш мер боягуз тому і тягне за собою в підтримку або членів сім*ї,або залежних від нього працівників міської ради і комунальних установ.

      Видалити
    3. Анонім05.01.15, 17:19

      От сижу і читаю про злодія Вільчинського. Смішно. Що ставите в аргумент? Те, що чоловік побудував будинок?Він не пацан і за свої роки як добрий господар зробив те, що древня мудрість каже. Ну збудував він більший будинок,як у когось. Молодець,зміг заробити. Не заздріть. Що ви йому предявите? Аж нічого. Бо нічого він не зробив поганого. От тільки патякаєте всяку нісенітницю та жовтій пресі даєте заробити. Якби у діючого мера щось на нього і було б , то він вже давно цю інформацію надав би відповідним органам . А так....бред сивої кобили....Соромно за мера. Він зовсім втратив гідність.

      Видалити
    4. Анонім05.01.15, 18:20

      Вірно Ви все говорите! Але є оде НО - це його ТРЕТІЙ "малесенький" будинок в районі і ДРУГИЙ в Баранівці!!! Оце господар!!! Ну і молодець, як це потрібно "господарювати" може підскажите??? І ось назріває питання кому потрібно мати ГІДНІСТЬ???

      Видалити
    5. Анонім05.01.15, 20:42

      Підказати??? Господарем треба бути от і все,а не тріплом. Зміг побудувати дім- молодець. Ось моя позиція. Так,він був на керівних посадах і зміг збудувати будинок і не один. Навіть прості робітники,якщо мають хист і робочі руки, та щей копу в голові,будують будинки!!!! Все просто. Думаю,той хто це пише,не спромігся навіть собочої будки САМ злабудити от і патякає тут. Вмійте спрямовувати свої таланти на потрібні речі,а не тут брудом поливаєте.

      Видалити
    6. Анонім05.01.15, 20:59

      Для довідки Аноніму 05.01.15 18.20:
      По перше, не треба добавляти будинки;
      По друге , слухай (читай) біографію Вельчинського. Там написано, що до того часу поки він став державним службовцем, він десять років був директором фарфорового заводу, а потім два роки займався бізнесом. Ось тобі і підсказка.

      Видалити
    7. Анонім06.01.15, 10:41

      для аноніма 05.01.15 20,59: Погано знаєш біографію Вільчинського або не вмієш щитати: в Довбиші- 1 будиночок в Баранівці біля лікарні-2 будиночок біля міської ради 3. І всі якісь маленькі такі!!! Наведи мені приклад ще такого директора!!! І в якому стані той завод зараз???

      Видалити
  19. Анонім05.01.15, 12:29

    В центрі багато будинків - хоромів. І дехто з їх власників і не працює ніде. а стосовно зарплати держслужбовця то подивіться декларацію мера та його заступників. не бідово. І ніякий стадіон ніхто не забудовував, він як і був так і є. Не рвіть так одне місце.

    ВідповістиВидалити
  20. Баранівчанин05.01.15, 22:31

    Те, що пишуть про Вільчинського в заказних статтях, навіть маячнею назвати мало, це вже щось в стилі Путіна про Україну, не вистачає лише "распятых мальчиков". Замовник не те що "перегнув палку", він її просто зламав і, схоже, об свою дурну голову. Не думаю, що багато людей дочитали ті жовчні опуси до кінця. Це з одного боку. Але якщо характеризувати обговорюваного як забудовника, то крім якихось блідих синонімів до слова "жлоб" память не може віднайти. І не в кількості чи розмірах збудованого житла справа. Щоб влаштувати своє кубло в самому центрі селища потрібен особливий "талант" провінційного завгоспа зі збоченою самооцінкою. Знайшов Печерські пагорби в Баранівці.

    ВідповістиВидалити
  21. Анонім05.01.15, 22:58

    Шановні дописувачі, навіщо Вам Душки та Вільчинські, у обох рильце в пушку,краще думайте що при виборах нової влади не допустити їх та їх прихвостнів до влади. Гнати обох в три шиї, цькують людей між собою через своїх прихвоснів,діячі на свій карман.

    ВідповістиВидалити
  22. Анонім06.01.15, 11:38

    Тут періодично згадують про Еко Нову.Скажіть мені шановні,а чому ніхто зараз не згадує про уранові кар'єри під Ст.Гутою і якими нас травились ще з 80хроків?чому ніхто не каже про чад,який іде з колишньогої автоколони,де зараз спалюється вугілля-в них є хоч один дозвіл?Вони, до речі,на відміну від Еко Нови знаходяться в межах населеного пункту,і увечері в районі вулиць Франка,дубрівського шоссе від їхнього виробництва немає чим дихати.Нас травили і травлять давним давно,але згадали чомусь тільки про Еко нову.І хто згадав-людина,яка ще коли була при владі давала їм всі дозволи на виробництво,щоправда тоді вони звались Еко сервіс.А зараз ця людина робить з себе народного захисника,бо знову рветься до влади-пройти на голову районної ради не вийшло але ж незабаром нові вибори?

    ВідповістиВидалити
  23. Анатолій06.01.15, 11:44

    Що до автоколони погоджуюсь, але то ще не саме страшне,ви забули згадати про територію бувшої райсільгосптехніки, чи може то буде вже зовсім інша історія , десь під вибори.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.01.15, 13:53

      Теж мені відкрили Америку. Там сушарки Савича, Душка і Хохлюка працюють. Без жодного дозволу, обліку та податків. А саме страшне, що там у чанах випалюють вугілля для камінів, барбекю і т.д. за такою варварською технологією, що в небо летять такі хімічні сполуки, що просто жах. Пів міста спокійно дихає цим лайном вже не один рік. Цікаво було б на статистику звернень громадян у лікарню по відповідним хворобам подивитись. І де екологи, податкова, прокуратура? Не відповідайте - це риторичне запитання. У цьому місті настільки все прогнило, що взяти за жопу нікого не можна, бо він автоматично потягне за собою всіх решту. І не думайте, що Житомир не в курсі. Дуже навіть в курсі, але від відпрацьованого роками трафіку грошей за "закриті очі" ніхто не відмовиться. Тим паче "нова", ще голодна до грошей влада. Ви скажете, що я помиляюсь? Що нова влада не така? Тоді де ці гучні судові процеси? Де опломбовані сушарки? Так отож... Коли представник нової влади той самий Душко, то можна очікувати лише на примноження кількості сушарок, а не на судові процеси.

      Видалити
    2. Анонім06.01.15, 21:14

      Ви запитуєте де прокуратура?
      То почитайте вище, в нас виявляється найкращий в світі прокурор, і все в нас законно функціонує :-))

      Видалити
  24. Анонім06.01.15, 18:59

    Не думаю, що потрібно всіх під один гребінець причісувати, тому, що сушарки це одне, а от деревне вугілля то трошки інше і кожний поважаючий себе керівник, тим більше в такий час, вважатиме за першочергове завдання навести порядок по даному питанню. Підтримую Анатолія в тому, що це питання ще набере обертів.

    ВідповістиВидалити
  25. Анонім06.01.15, 20:24

    Прочитав всі коментарі і зрозумів : все зводиться до простої байки "СЛОН І МОСЬКА" . Моська - народ , слон - влада .

    ВідповістиВидалити
  26. Анонім07.01.15, 00:34

    Хто може розповісти де подівся БФЗ ; хто в той час керував в районі; де подівся хлібзавод також хто керував; де подівся Камбрід фаянс при кому; хто розібрав Кульбиттовари і при кому, хто розвалив ДФЗ і при якому упралінцю чи управлінцях, де людські гроші Споживспілки; куди поїхали автоколони; чому пропав льон завод; де міжколгоспбуд та ПМК хто віддав нафтобазу в Дубрівці;куди зникла заготконтора;де пропали людські гроші райсільгоптехнік, де людські гроші РОБКООПів; список вкраденого можна продовжувати. Всі ці керівники, управлінці різних рівнів хто ще при владі, хто знову хоче влади, хто бодяжить нафтопродукти , хто просто непогано живе на пенсію і дає платні поради, хто присів, а кого і присіли, хто пішов, а кого пішли і ждуть коли назад до корита ми їх усіх знаєм тому потрібно вписати поіменно щоб нікого незебути навіть Молодковця,Федорчука В В , ці хлопці десь по за межами району ПИШЕМ ІСТОРІЮ РВАЧІВ ЧИ НІ? Якщо ПИШЕМ то об'єктивно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хоч один умний коментар із запитанням "Быть или не быть - вот в чем вопрос? Цікаво - напишем ми історію району чи ні?

      Видалити
    2. Анонім07.01.15, 11:02

      Підтримую, потрібно скласти поіменний список осіб , які були на керівних посадах в районі, а значить причетні до розвалу. Їм їх дітям та онукам повинна бути закрита дорога до керівних посад в районі, оце буде справжня люстрація.

      Видалити
    3. Анатолій07.01.15, 14:54

      Пропоную створити нову тему в якій дійсно описати, починаючи з 2000року, хронологію Баранівського району в розрізі керівників і їхнього позитивного чи негативного внеску в життя нашого району. Наголошую і позитивного теж, щоб не перетворити цю ідею на звичайне обливання брудом. Чому з 2000, тому що тоді ще практично все працювало

      Видалити
    4. Анонім07.01.15, 19:40

      Керівники Баранівського району: -секретарі райкому компартії Ямчинський, Саківський,Орловський, Ділодуб, Богуславська, Косинський, Вишинський, Нестерчук, Строєв, Нікітюк. голови райвиконкому та звступники- Нікітюк, Фещенко, Димидюк, Петрук, Павленко, Подолянко,.З 2000року :голова адміністрації Савич В В -по 2002р заступники Дикий Войтко Бондаренко Подолянко Зубар С,з 2002р годова адміністрації Дикий заступники Зубар А Войтко Больчак Бондаренко,слідуючий голова Дейсан заступники Зубар А Хіміч Бондаренко Кокітко, піля них Мялківський Зубар А Войтко Кокітко Савич Ул, далі Дикий голова Оксанчук Боровеь Кокітко Войтко Строєв Ляхович, згодом глова Федорчук заступники Хіміч Туровський Приймак Сушко. Районна Рада 2000р Ділодуб Зубар С Савич В Громадеький Сушко, їх змінили Вельчинський Ворощук після них Строєв Цицюра

      Видалити
    5. Роман08.01.15, 01:02

      Тема прикольна, але не в тій частині - "де поділось", а щодо збору правдивої інформації виключно про діяльність управлінців району, починаючи, мабуть, з того ж 2000 року. Може вийти справді цікава і корисна база, якщо дописувачі не будуть "бикувати". Проте для цього, напевно, треба створити окремий інтернет-ресурс неупередженим і небайдужим адміном-волонтером, або, як додаток, на цьому ж сайті, позаяк адмін blogspot.com, на мою думку, вже показав свою нейтральну позицію. Чекаємо пропозицій від небайдужих.

      Видалити
  27. Анонім08.01.15, 04:25

    Шановні адміністратори є прохання створити окрему тему чи теми в яких в розрізі років була можливість проглядати переміщення (зміна місця роботи чи посади) перерахованих вище осіб в період управління одного чи однієї з них. Потрібно дописати мерів міста та їх заступників в період з 1991 року. Розпочинати потрібно з 1991 року так буде об'єктивно. Для полегшення адміністраторам привожу приклад :1991-1994 керівник району ПІБ; заступникиПІБ;керівники відділів РДА ; голова ради ПІБ; заступник ПІБ; керівники основних нині розвалених підприємств їх гол. Інж.та заступники обов'язково гол.бух. Якщо адміністратори зможуть розробити в потрібному форматі, ми зможемо проглянути і шляхи збагачення певних осіб, і переміщення прізвищ по шахматній дошці району. Але інформація потрібна реальна (наприклад: в період ........-.........пропав вагон посуду в Росіі без оплати) чи (в період ........,,-......,,, було переоснащено підприємство ідоведено до банкрутства)

    ВідповістиВидалити
  28. Анонім08.01.15, 04:47

    А до реалізації тем викладених 07.07.15; 15. 00.34; та 15хв назад можна запросити пенсіонерів Слова Полісся у них Інформації по посадам достатньо і вже не страшно)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.01.15, 09:42

      Найкраще з 1917р є АП Стрельчук це жива історія він багато знає .Є живі керівники окремі району і підприємств їх долучайте вони донесуть правдиву інформацію.В державі створено системи яка не дає можливості працювати від цвяха до авто усе імпорт надлишок робочої сили її ціна дорівнює мінімальній зарплаті.У 1991р населення було 52 мільйони а сьгодні близько 38млн. Прорахуйте динаміку через 10-15 років. Виживають в такому середовищі жуліки шахраї депутати і олігархи ..а на макрорівні ті хто сидить на переробці дешевої сиривини ліс камінь або ті у кого працюють 50чол а обліковують пять і торгівля бо у жодній точці не є просрочених бракованих залежаних товарів до оптової ціни накрутка 30-50 вітсотків і народ бере.За пропавші вагони посуду це скоріше вигадка але допустити можна що таке було але навіщо ризикувати коли у Баранівці за найдешевші сервізи давали дві ціни. У державі така політика на першому місці приватна власність і вона захищається законами і Конституцією а решта розбирайтеся якщо хтось щось прихватив і вчасно його передвинув на власну територію то тут ніхто не докаже .Цікаві процеси відбувалися але ще цікавіше буде далі і ми усі будемо цьому свідками.Тут ніхто не піднімає гострих питань сьгодення а дайте відповідь чи зрозумійте собі чому беруть кредити уМВФ з умовами які тиснуть на простих людей умови обовязкові підвищити тарифи на газ енергію комунальні платежі і як вижити пенсіоггнерам?

      Видалити
    2. Роман08.01.15, 11:12

      ...и тут Остапа понесло... А Давайте від хрещення Київської Русі, ні, краще від написання Нового Завіту, бо його теж писав Стрільчук.

      Видалити
    3. Баранівчанин08.01.15, 16:32

      Щоб аж надто не напружувати шановного пенсіонера АП Стрельчука такими глибинними зануреннями в безодню історії нашого краю, хочеться насамперед дізнатись, з перших уст, про історію збирання грошей на ту злощасну телевишку, яка мала ощасливити набагато більше моїх земляків, ніж це їй вдалось.

      Видалити
    4. Анонім08.01.15, 16:50

      А що шановні громадяни,страшнувато стало,? вже і про МВФ розповіді?! і гострих питань не підіймати?! краще ж маніпулювати народом якому нічого невідомо одна лапша на вуха?! давайте розкажіть про сервізи (дві ціни одна) далі лапша!!!правду кажіть як ваучерами "бавилися "карман гріли, куди гроші з державних програм на сільське господарство йшли?! і багато є фактів про бізнесменів від корита розкажіть як потім владу в районі розписували і ділили не про Житомир Київ про себе розповідайте!!!

      Видалити
    5. Анонім08.01.15, 16:52

      Що Роман, Стрільчук Вашій сім'ї мало добра зробив,? забули мабуть усі замовчування Вашої діяльності!!!

      Видалити
    6. Роман08.01.15, 23:46

      аноніму 16:52 Це Ви до кого? І про що?

      Видалити
    7. Анонім09.01.15, 14:55

      Роману! прошу вибачити, мною було написано як сказати "не в ту степь" пробачте.

      Видалити
  29. Так хто ж похерив заводик все таки , і пару вагонів посуду невідомо де ділося .... Ну давайте блогери зробіть той сайт , хай народ розкаже правду , за кожного керівника району , все в районі похерили наші рукойводители , збагатилися за рахунок робочого класу ... І на заправки заробили ,тяжкою працею і магазини повідкривали і сільгосптехніку приватизували.
    Шкабара і готель науглу сільгосптехніки побудував , ну прям розумніші за капіталістів, рокфелери з фордами да такі тямущі , в області злодійського привласнення..

    ВідповістиВидалити
  30. Анонім08.01.15, 13:43

    Повністю підтримую таку ідею. Ато послухаєш керівників району,особливо бувших, такі грамотєї, знають як правильно керувати і підіймати район, а від результату їх роботи підіймаються поверхи власних будинків!!! і власні капітали. А фарфоровий завод розвалили пришельці, хібозавод порізали теж інопланітяни, вониж і колгоспи в районі порозвалювали. Тобто винні не керівництво району а якась невідома сила!!! Чому так ?? може досить їм вірити і самим почати шукати правду???

    ВідповістиВидалити
  31. Анонім09.01.15, 02:06

    Баранівчанину!!!!! Дякую за ідею, розпочнемо з телевишки; чимось потрібно збити більш глибинні злодіяння, але це ниточки клубка де приймають участь усі дієві ( керівні) особи нашого району, "телевишка" допоможе нам розповісти про наркомафію того і даного часу та хто її кришує. Та це не говориться що Ви збили людей з питань в яких і Ви мали дохід.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Баранівчанин09.01.15, 12:09

      Дякую Аноніму 02.06, тема піднята Вами дійсно масштабніша і болючіша, за якусь дрібну аферу маленької шайки сільських злодюжок, але треба почати з чогось конкретного, бо розмовами про паразитуючий МВФ, чи світову наркомафію можна, як кажуть наші вчорашні брати "заболтать" будь-яку живу дискусію.

      Видалити
  32. Цікава тема - телевишка.... наскільки я знаю, майже все обладнання було закуплено , і у 2006 році готували телестудію.....У "районці" - всіх просили здати кошти, пам’ятаю ,як один пенсіонер пожертвував цілу пенсію і про це було описано в газеті...... Мому б , дійсно , наші журналісти районки не могли б розкопати "де собака зарита"... Почнуть з малого, а там і до "мафії" дойдуть.....

    ВідповістиВидалити
  33. Страшно09.01.15, 09:15

    А чого чекати , що ще потрібно , хто що знає то давайте викладати тут , про наших керівників району за весь період з 1992р. . Конкретний запис його здобутків і його неправильного керівництва у різні часи . Почнемо висвітлювати , воно і саме покаже як його правильно треба оформлювати , тут важливо розпочати , а потім все піде як по маслу, хоча вже перша інформація є, вже дещо народ знає, це і буде очищення суспільства, влади і буде проводитися так звана люстрація...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.01.15, 19:44

      Дайте електронку скину матеряли облпрокуратури по бфз

      Видалити
    2. Анонім09.01.15, 22:36

      Lustra15@yandex.ru пишем інформацію дуже цікавить інформація таког плану щоб краще надавати для обговорення наприклад голова адміністрації (представник президента) голова ради заступники і керівники відділів (управлінь ) адміністрації (ради) керівники підриємств в проміжок часу управління особи так буде простіше зрозуміти переміщення осіб управлінців по кругу (перетасовка) для одурачення нарду.

      Видалити
    3. Роман10.01.15, 00:09

      Може доречно було б з Вашого боку якось назватись, щоб виокремитись серед анонімів

      Видалити
    4. Анонім10.01.15, 20:12

      дурня повна напиши і підпиши і тебе друже затягають по судах а твій народ ще і відвернеться бо серед них є мерзотників не меньше аби вони були при владі то тягнули в рази а слухи це не доказ

      Видалити
    5. Баба Яга)))11.01.15, 03:03

      Роману згоден так нормально)))

      Видалити
    6. Роман11.01.15, 12:32

      Та будь-як, можна і без "баба" (Я - Громадський Активіст))). аноніму 20.12, якщо Ви думаєте, що надійно захистились не назвавшись, то краще нічого не пишіть, а щоб не тягали по судах - не треба писати всяку "лабудєнь", виключно перевірені факти публічної діяльності.

      Видалити
  34. Щось притихли наші адміни-волонтери, вагаються, то, може справді будемо просити вже перевірений baranivka.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.01.15, 22:40

      Давайте інформацію відому Вам на email вище будем волнтерити

      Видалити
  35. Анонім09.01.15, 20:46

    ЇДЕ ПРАННЯ ГЯЗНОЇ БІЛИЗНИ А КОМУТО ПРИЙДЕТЬСЯ ВОДУ ПИТИ А ХОСЬ І РУКИ ПОМИЄ А ТОЛКУ

    ВідповістиВидалити
  36. Анонім09.01.15, 23:47

    Помилка почти правильно Lustra15@yandex.ua

    ВідповістиВидалити
  37. А що вирішено по питанню комп’ютерної техніки??? Комусь, щось відомо?? Когось звільнено?? Когось покарали???? http://baranivka.blogspot.com/2014/06/blog-post_4.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні фіа все так як було до вилучення....

      Видалити
    2. Баба Яга)))11.01.15, 03:11

      Шановні дописувачі почта Lustra@yandex.ua давайте будем люструвати факти викладати тут , а потім можливо в газеті щоб знав кожен громадянин району не у всіх же Інтернет

      Видалити
    3. В якій газеті???? Слово Полісся??? Це ж комунальне видання.... Ви хочете щоб в цій газеті наше "керівництво" писало правду про себе???? Не смішіть.....

      Видалити
  38. Щось , в нашому районі , все таки , робиться не так...... Газові труби в Дубрівці , Кашперівці і Баранівці ,,,, апарат "УЗІ" викрадений у лікарні , комп’ютери у ВО , "телевишКа" , БФЗ та інш.... Це тільки припущення , але можливо міліція і прокуратура з цього щось має????

    ВідповістиВидалити
  39. Анонім11.01.15, 13:33

    А чия ця електронна пошта Lustra@yandex.ua? Напишіть ПІБ, яким чином маєте ці дані оприлюднювати,чи не використаєте у власних цілях? Це серйозна справа, а мені здається, що тут комусь погратись захотілося...Крім просто слів якісь докази(письмові )наприклад маєте? Якщо маєте такі докази,значить використовуєте їх,користуючись службовим становищем. а це вже стаття. А якщо надасте їх анонімно - це не доказ згідно закону.

    ВідповістиВидалити
  40. Анонім11.01.15, 18:45

    Не пам’ятаю , а хто в нашій лікарні їздить на SKODA Oktavia A-5 , яку згідно сайту http://z.texty.org.ua/deal/80011 купили у 2011 році.....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь11.01.15, 18:54

      Опа! І хто ж це такий хитрозроблений? Де ця шкода? Хто на ній їздить? Правильно, нафіга нам швидкі допомоги? Нам треба шкода-октавія! Пропоную це питання з'ясувати та того, хто на ній їздить люструвати привселюдно в центрі міста!!!

      Видалити
    2. Анонім11.01.15, 21:37

      Зелінський! Де шкода? І яка така нагальна була потреба, щоб її купувати???

      Видалити
    3. Мешканець11.01.15, 23:04

      цікавенький сайт !!!! і якщо відкинути постачальників електроенергії і газу (Державні структури), то на ПЕРШЕ місце виходить скромний Савич В.В.
      http://z.texty.org.ua/buyer/6772

      сотні тисяч гривень на пальне з заправки тестя, а дітей в обласну лікарню батьки возять за свій рахунок !!!!!

      Видалити
    4. Анонім12.01.15, 00:06

      Змінюються маріонетки в кріслах, а насправді цим містом вже багато років править Савич. Напрацьований роками розпил бабла не здатна подолати жодна нова влада. Хоча, схоже у Душка буде можливість довести зворотнє.

      Видалити
    5. Напевно їздив Зелінський, а купили її замість того жигуля, що збив на смерть Таню Підпору. Хто б хотів би в їздити на авто на якому була кров на капоті

      Видалити
    6. Максим Пашкевич12.01.15, 19:09

      А де зараз це авто? Хто на ньому їздить? Щось я не бачив його ніколи, і підтримую Аноніма 21:37, яка була потреба купувати за такі гроші легкове! авто для лікарні?!

      Видалити
    7. Оксана12.01.15, 20:33

      Та не куплялась та Шкода, тодішній голова РДА вже і колір в автосалоні замовив, а потім сцикнув.

      Видалити
  41. Анонім11.01.15, 18:53

    ПП Саксонік Михайло Маркович вже давно розпочав виробництво паливних брикетів з трини , про що не одноразово писалось в засобах масосої інформації , але те , що директор Баранівського ЛМГ Остудімов та головний інженер цього ж підприємства (зять Саксоніка) Юрчук - фактично є власниками, чомусь замовчується..... Чому??? Ось маленький приклад : на виробництво брикету у саксоніка (Юрчука , Остудімова) трине мало , але її можна купити в Баранівському ЛМГ.... Баранівському ЛМГ немає куди ту трину подіти.... спалити не можна (треба платити кошти в державу)... знайшли вихід - платять за утилізацію трини ПП Саксоніку і всім добре.....так як в рік це коштує 1468 000 грн....( http://z.texty.org.ua/deal/235608 ) І барани ситі , і вовки цілі....а потім ці палети , щей збудуть по наших школах, за скільки... поки що не відомо.....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще забули згадати про кукурудзу, яка вирощується вищезгаданими особами, а потім продається по цікавих цінах лісництвам району, якість теж всяка буває....

      Видалити
    2. Баба Яга)))11.01.15, 21:23

      Інформація цікава і дуже детальна і як наші правоохоронні органи на це відреагують ,?мабуть на охоту не поїдуть деякий час, ? це теж що чоловік прокурора ремонтує авто в чому кримінал ?якщо є дозволи ,проплачені податки ,якщо ні то інша справа, а хто перевірить ???....... Мабуть Хіміч дасть "мудру" вказівку , а може Вільчинський з Курбатовим розпочнуть нову Еко Нову чи Душко згадає про свою принципову позицію він же без п'яти хвилин Голова. А гамати звідки??? А може лісозавод податків не заплатив чи Вам Аноніме місце потрібне???? Давайте " Органік Мілк" також перевіримо за які кошти будувалось ???? Чому в районі немає "людської " заправки і хто з державних структур купував бензин в ПП Савич ох і є цікавого

      Видалити
    3. Анонім11.01.15, 21:34

      Остудімов здає трину Саксоніку, а той з неї робить брикети. Що тут незаконного?

      Видалити
    4. Анонім12.01.15, 10:27

      Здає тирсу сам собі, та ще й доплачує собі за це 1,5 ляма державних коштів.
      Дійсно , а що тут такого незаконного ???

      Видалити
    5. Максим Пашкевич12.01.15, 19:18

      Це на ділі, а на паперах один збуває тирсу іншому, а той з неї робить брикети. Тому для прокуратури, наприклад, тут нічого незаконного немає. Ще й державу розвели, хто за державне переживати буде? Класна схема. Треба записати...

      Видалити
  42. Баба Яга)))))11.01.15, 19:12

    Скажу так " Вопрос завопрошен" , але всі хто стояв у руля розбазарювання району і зараз управляють чи напряму, чи через поставлених людей, прізвища більшості з них названі. Схема перестановки "кадрів" зрозуміла: корито(влада)-корито(заводик чи колгосп)- влада( необов'язково РДА чи Рай рада може бути керівник державного комунального підприємства школа (ліцей) мер чи сільський ( селищний) голова все рівно коритце))-влада (партєйний дєятєль - лапшач неважно який штаб кормлять усі бо лапша потрібна)- зову по кругу прізвища майже не міняються тільки змінюється форма оболванювання людей. Але все таки є хотт невелика надія що народ проснеться необов'язково на майдан, а навіть через вибори та небуде кидатись на гроші які в нього і вкрали та скаже прощайте: Зілінським, Вільчинським, Душкам, Свіжевським, Молодковцям, Ільковичкам,Савичам,Хімічам,Федорчукам,Кокіткам,Войткам,Ворщукам,Дейнекам , Зубарам,Диким, Ділодубам та іншим кого знаєм

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім12.01.15, 13:04

      Помахали ручкою старим кадрам. Молодці! А де ж нові? Молодь, яка має відповідну освіту й досвід, уже давно прилаштувалася в Києві або в різних обласних центрах, і їм "до лампочки" наша Баранівка. Тут залишилися переважно ті, хто купив диплом за гроші, або ж спекулянти-торгаші, які "впарюють" нашим людям втридорога те, що придбали в маркетах обласного центру. Звичайно, ці новоспечені буржуа прагнуть до влади, щоб проводити свої гешефти за рахунок бюджету. Є ще одна група молоді - та, яка вітає все прогресивне, але при цьому є байдужим спостерігачем, чия хата скраю. Ви кажете: потрібні нові обличчя. Наївні, ви думаєте, що наші дідусі й бабусі, котрі регулярно за будь-якої погоди ходять на вибори, оберуть нових людей? Аж ніяк. Вони віддадуть свій голос за тих, з ким у свій час працювали. А ви й далі сидіть собі в соцмережах і сперечайтеся! Старше покоління вибере для вас владу! Бо, як свідчить статистика, наша активна молодь упродовж останніх років чомусь ігнорує вибори. Рідко зустрінеш молоду людину, яка прийшла на виборчу дільницю. Що вже й говорити про членство у виборчій комісії. Звичайно, там мало платять, але ж правда, мабуть, дорожча за будь-які гроші. Так що колишні можновладці можуть спати спокійно. Бабусі й дідусі їх не скривдять...

      Видалити
    2. Наталія Кокітко13.01.15, 16:20

      Шановна Баба Яга! Я попала у Ваш список тих, хто був у "корита". Скажу наступне: "Дай БОГ Вам і не лише Вам мати стільки скільки я від того "корита" мала. Просто прикро коли намагаєшся виконувати свою роботу чесно і професійно, а такі як Ви займаються лише брудними дописами. МОЯ ВАМ ПОРАДА : наберіться мужності і відваги, виграйте конкурс чи вибори та ідіть працювати на будь-яку державну, або виборну посаду та покажіть свої здібності. А я, як і ви, через деякий час напишу, що я про Вас думаю як про професіонала. Бажаю успіху.

      Видалити
    3. Микола13.01.15, 16:47

      Підтримую!!!

      Видалити
  43. Анонім11.01.15, 21:31

    Баранівською комунальною центральною районною лікарнею (Житомирська область) за рахунок коштів загального фонду на суму 371,8 тис. грн проведено покриття видатків, пов’язаних з наданням платних медичних та не медичних послуг, без відновлення касових видатків по загальному фонду. Шість посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії поінформовано прокуратуру в Баранівському районі.(2014 р.)
    ( http://www.dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/105011 )

    Написано гарно, але всі розуміємо, що це "капля в морі" , і якщо Зелінський домовився з КРУ про підписання такого порушення........ то про які суми вираденого .йдеться насправді???? Всі ж розуміють ,як проходять перевірки..... через великі "могоричі" та ще більші "подяки".....А кого покарали, і як ???? Зрозуміло !!! Зелінського зняли з посади.........

    ВідповістиВидалити
  44. Ну що лід помалу починає рухатися , колесо розкрутиться , потрошку треба тільки підштовхувати ...

    ВідповістиВидалити
  45. Анонім12.01.15, 10:22

    Також хочеться дізнатися , хто ж є власником земельної ділянки з кадастровим номером 1820656300:06:000:0001 (це така собі невелика ділянка лісу в 106 гектарів понад дорогою на Полянки)
    І тільки не треба розповідати, що це якась помилка, що це просто накладка на карті, що буцімто невірно вказані координати якоїсь іншої ділянки, де ще може бути якась інша ділянка яка так точно огинає дорогу на Полянки.
    Ось карта http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta
    Це офіційна карта , і якщо це була б помилка, то її вже давно виправили (за цілий рік).
    Доречі цікаво взнати не лише власника даної ділянки, а й того хто дав дозвіл на виділення даної ділянки
    Крім того, непогано було б дізнатись, хто власник, та хто виділив ділянку землі прямо навпроти РДА.
    А ще цікаво, як це водоймище "Видолоч" може мати цільове призначення 01.03 (Для ведення особистого селянського господарства) коли статею 51 Водного кодексу в межах населених пунктів забороняється обмеження будь-яких
    видів загального водокористування.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич12.01.15, 19:28

      Доречі подарована Омельчуку Видолоч - це вершина відкритої знахабнілості влади. І хоча Видолоч знаходиться поза межами населеного пункту, віддавати у приватну власність кусок лісу та водойми при цьому змінюючи цільове призначення - це переходить всі межі. Вільний доступ до лісів, водойм і т.д. - це право гарантоване Конституцією України. Влада! Агов! Де ви є? Але до кого я звертаюсь, коли при владі ті, хто це зробив та певно отримав благодарочку. Як же тепер назад забереш те, за що отримав та сам оформив? Сиди тепер мовчки.

      Видалити
    2. Газета "Правда Баранівки""13.01.15, 00:36

      Максим Пашкевич!!!! Візьми до рук рішення міської ради (період 2006-2010 років) голова міської ради Михалюк А.Ф. голова рай ради Вільчинський М.Р. , голова РДА Мялківський С.С. керівник рай. зему Танський (досі при посаді) Агов вони все тут!!!! А деякі знову хочуть влади !!!!! Але Душко їм передшкоджає!!! Р.S. Душко за цей коментар нічого мені не платив не обіцяв і тому подібне....

      Видалити
    3. Василь13.01.15, 01:18

      То значить Душко, як стане головою РДА, то поверне все награбоване? Прожене Еко Нова, поверне народу Видолоч, доробить шлюз? Тоді я голосую за Душка! Особливо цікаво подивитись, як він у Литвина буде корівники куплені за безцінь відбирати та землі, що Литвин без дозволу юзає, і сам завод Органік Мілк, що будувався без жодних дозволів. Бувший районний прокурор Лугинець спробував лише перевірку зробити, то зацькували відразу. По всій жовтій пресі протащили, від продажних "Житомирський он-лайнів" до фондовських Новоградських "Поліських новин", не говорячи вже про соціальні мережі. Так що нічого ваш Душко не зробить. Не та вагова категорія. Литвин його з патрохами схаває.

      Видалити
    4. Анонім13.01.15, 09:43

      Ще раз уточнюю, Видолоч знаходиться в межах міста
      Ось постанова Верховної Ради "Про встановлення межі міста Баранівка Баранівського району Житомирської області"
      http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/T080577.html

      Видалити
    5. Газета "Правда Баранівки""13.01.15, 11:22

      уточняю, була розроблена хитра схема, а саме продано Омельчуку об'єкт нерухомості "дамба", на Видолочі, стосовно чому міські депутати скликання 2006- 2010 рр. дали в оренду на 49 років землю за межами міста це питання до земельного відділу .

      Видалити
    6. Анонім13.01.15, 13:08

      Ну ,по-перше, оренда -то не є дарунок, хоч і на 49 років,але ж оренда. По -друге, по іншому не можна,наскільки я знаю,якщо маєш обєкт,мусиш оформити землю під ним. Неоформив би власник ту землю,сказали б користується власністю народу безоплатно. так що не потрібно звинувачувати депутатів міськради,такі у нас закони.

      Видалити
    7. Анонім13.01.15, 16:32

      От якраз закони говорять протилежне.
      Водний кодекс забороняє обмеження загального водокористування в межах населеного пункту.І під час прийняття рішення про здачу даної ділянки в оренду Ви б мали поцікавитись її цільовим призначенням.Чи Вам це ні про що не говорить ?
      Щоб поцікавились, то б у Вас мабуть виникло питання, яким це чином цільовим призначеням водойми може бути ведення особистого селянського господарства, а значить, що з такою метою користування Ви не мали жодного
      права віддавати водойму в оренду.
      Проте насправді на даній водоймі Омельчук займається не особистим господарством а риборозведенням , що взагалі ні в які рамки не вписується.

      Видалити
    8. Анонім14.01.15, 12:54

      Маленьке уточнення. Омельчуку була надана в оренду земельна ділянка для обслуговування гідроспоруди-дамби, яку він придбав у збанкрутілого льонозаводу. На той час ця земельна ділянка знаходилася за межами Баранівки, а тому земля для обслуговування цього об'єкта надавалася розпорядженням голови Баранівської райдержадміністрації. Після встановлення нових меж Баранівки сесія міської рада прийняла рішення про передачу в оренду земельної ділянки Омельчуку для обслуговування гідроспоруди-дамби, що перебувала у його приватній власності, а не для ведення особистого селянського господарства, як тут дехто говорить. До речі, у договорі оренди відповідно до тогочасного рішення сесії був прописаний пункт: "забезпечувати вільний доступ громадян до водойми". Саме за цей пункт проголосували тоді всі депутати міської ради. Якщо на даний час у договорі чи в документації є якісь зміни, то вони могли бути внесені вже теперішньою каденцією під головуванням Душка, тим більше, що Омельчук нині є депутатом міської ради. Тому не потрібно вішати всіх собак на минулу владу. Сесія на той час прийняла рішення у відповідності до чинного законодавства. При цьому навіть врахувала інтереси громади щодо забезпечення безперешкодного доступу до водойми.

      Видалити
    9. Анонім14.01.15, 14:17

      Тобто Ви стверджуете, що на "Видолочі" можна безперешкодно займатися любительською риболовлею.
      Якщо це так, то просимо висвітлити дане питання на сайті міської ради та в районній газеті.

      Видалити
    10. Анонім14.01.15, 14:28

      От Вам шановні і відповідь - 12:54. Каденція міської ради 2006-2010 років завжди прислухалась до громади, враховувала її думку. Не паклюжте,замовні брехуни, бо є в Баранівці люди,які працюючи у владі мали і мають совість!

      Видалити
    11. Депутат міської ради14.01.15, 22:24

      Ніхто рішення міської ради по Омельчуку не змінював!!! Стосовно каденції 2006-2010 років і завжди прислухалась це дуже спірне питання!!! За каденції 2006-2010 років було доведено до банкрутства всі комунальні підприємства міста!!! Серед яких Баранівські очисні споруди!!! Заборгованість по заробітній платі даного підприємства була 150 тис грн. За каденції 2010-2015 рр. в кінці 2014 року даний борг було виплачено бувшим працівникам !!! От Вам шановна відповідь!!!

      Видалити
    12. Анонім15.01.15, 08:12

      От і молодці.

      Видалити
    13. Анонім15.01.15, 10:56

      Кажете, нині прислухаються??? Громада категорично заперечила розміщення утилізатора на громадських слуханнях, ініційованих міською радою ще в серпні. Тоді ж чому Полонський правий сектор заодно з Еконовою? І міська влада, здається, не проти... Подивіться на плакати, і все стає на свої місця.

      Видалити
    14. Анонім15.01.15, 12:27

      Подивіться на плакати,на фото - все видно. "Відважний"мер привів із собою майже всю міську раду. Питається , для чого?

      Видалити
  46. Віктор Кондратюк12.01.15, 16:36

    Зайшов цікаво!!!!! Жаль, що люди бояться висловити свою позицію під своїм іменем, дуже жалко, але бачу адекватних , грамотних чесних та знаючих інформацію людей, яку хочуть сховати за сімома замками владні структури, на даному сайті досить. Враховуючи що депутат районноі ради має право надавати депутатські запити та звернення ,та висвітлювати їх в засобах масової інформації, прошу писати і будемо пробувати добиватися правди. Знаю що після оприлюднення мого прізвища буде досить негативу та брехні, але це життя розумію. Дякую всім учасникам , та прошу формулювати свою інформацію чітко можна під "анонімом" , але так щоб була зрозуміла ціль необхідності дій депутата в тому що дії влади чи інших державних структур можливо не досить законні і потребуть додаткового роз'яснення чи вивчення. Інформація аноніма 12. 01.15 10.22 буде подана в вигляді депутатського звернення , про що буде проінформовано в блозі, якщо цього недостатньо буде відкритий лист через пресу Слово Полісся. Інших учасників прошу детально описати проблему: 11.01.15 .21:31(анонім); баба яга прошу детально ; Олег опишіть яка кукурудза; по Саксоніку реалії ......

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич12.01.15, 19:38

      Дякую, що нарешті знайшовся небайдужий реальний депутат, який реально готовий щось змінити, принаймі спробувати. Пропоную адміністрації сайту зробити таким людям окрему сторінку чи розділ (типу онлайн приймальні). Думаю це буде доречно та зручно користувачам. Кожен зможе написати, запитати, отримати відповідь чи просто пораду. Бо всі ці розділи "Звернення" на державних сайтах - це повна туфта.

      Видалити
    2. Анонім12.01.15, 21:38

      Шановні живіть за правилами які діють у державі прочитайте Закон про місцеве самоврядування і не гоніть гусей .Саксонік обробляє землю яка майже 15років облогувала за це йому подяка .Ви краще огляьте землі запасу що там росте.А депутатам потрібно звернути увагу на школи лікарню на бідних людей на річку Случ на ЕКО НОВУ.Допоможіть рішити проблеми а словесним ПОНОСОМ займатися будете опосля

      Видалити
    3. друг Максима Пашкевича12.01.15, 23:05

      Максиме, чого мовчиш? Невже заснув? Ану, дай цьому Аноніму 21.38, а то геть розперезався.

      Видалити
    4. Даллес13.01.15, 07:06

      Вітя, а що патрон дав завданн, відвести від себе гнів народу , і ти пробуєш відводити ... Ну, ну давай впирайся ... Як то ти до цього не знав , або і далі прикидаючись не знаєш , про бардак в районі...

      Видалити
  47. Віктор Кондратюк12.01.15, 23:50

    Аноніму 21:38 шановний , ніхто не говорить поганого за Саксоніка я наприклад рахую його дуже порядною людиною і впевнений що там усе впорядку , звертати увагу потрібно на все що діється навколо нас, ми вже розвели еко нові в навколишніх лісах,берегах річок та озер, а по даному підприємству направлений запит від групи депутатів де і я підписаний ща до того як даний запит став рішенням сесії і є органи які зобов'язані перевірити. Можливо я беру на себе не по моїй мірці, але рахую що такі підприємства потрібні, але в Украіні уже є Чонобильська зона і можливо нашим можновладцями потрібно вивчити питання щоб виносити такі підприємства на ту територію,і це можна розробити як звернення до уряду від рай ради і попросити підтримати інші ради.

    ВідповістиВидалити
  48. Віктор Кондратюк12.01.15, 23:58

    І ще одне прохання шановні аноніми як 21:38 пишете щоб писати ,чи підіймаєте реальні проблеми району то підпишься як особа яка себе поважає, а то льєте воду та ще і АНОНІМ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь13.01.15, 01:27

      Я думаю Вам і без анонімів можна багато чого зробити. Наприклад повернути людям ту саму Видолоч. А якщо переглянути попередні рішення райради, то таких "видолочей" по району думаю багато роздано...

      Видалити
    2. Анонім13.01.15, 07:34

      нашим депутатам потрібно взятися за справи вирішіть хоч одне питання а згодом прозвітуйтнся як у законі визначено.Наш народ законів не читає і придумує казна що.Отож ВИ їм розясніть а те що усі депутати просиділи в засаді чотири з половиною роки то треба їх проревізувати що вони зробили корисного.У більшості ці люди ніде за свою каденцію не проявили себе а ще спомніть як МИ ЇХ ОБИРАЛИ,За останні термін депутатства попрощалися ми з бфз камянобр заводом хлібозаводом лісу вирізано як за 30 років до того доріг зіпсовано десятки км. і щороку населення зменщується на 300чол..А Ви чекайте що ми ВАС і ще раз виберемо? ТА головне виберайте хороші партії щоб були на слуху.Регіонів немає литвинці теж в опалі фронтовики нас тягнуть воювати а у Порошенка усе за бабло або грузинське коріння шукайте.

      Видалити
    3. анатолій13.01.15, 07:52

      Видолоч віддавала міська рада в каденціі 2006-2010року. Депутати декілька разів голосували. Краще може знати Кравчук Тетяна тодішній секретар міськради.

      Видалити
    4. Анонім13.01.15, 08:49

      Хай пан Віктор Кондратюк поверне в сільське господарство села Марківки тільну худобу яку вирізав й приміщення які належали сільгосп підприємству( ферми, кузня, водонапірна башня, приміщення для збереження гербіцидів, ангари для сільгосптехніки....), це те що видно неозброєним оком. Поховавши сільгосппідприємство на цьому місці, мабуть за іронією долі, Він виготовляє надгробні плити. Це повірте не повний список його досягнень перед районом та виборцями. Він "навів лад" не лише на землі а й в землі це стосується надр.Там де з"являється Віктор після нього "Чорнобиль". Робіть висновки....

      Видалити
    5. Оксана13.01.15, 09:38

      Ви знаєте, тут двояка ситуація. З одного боку може пан Віктор і має якісь грішки, але з іншого боку, якщо не побоявся чесно та відкрито про себе заявити, запропонувати допомогу (подавати депутатські запити і т.д.) то чого його в цьому не підтримати? В решті решт (нехай пан Віктор на мене не ображається) можна просто його використати у спробі навести хоч деякий, хоч у чомусь, хоч трохи якийсь лад у районі. Більшіть же дописувачів, просто анонімно теревені розводить.

      Видалити
  49. Віктор Кондратюк13.01.15, 11:31

    Аноніму 08:49 дякую за розуміння, Дай Бог Вам здоров'я!!!! І як казав Ісус Христос нехай безгрішний кине в мене камінь!!!! Оксані-комусь починати треба. Іншим дописувачам: по Видолочі," лісу" депутатський запит готовий завтра направлю Держземагенство в Баранівському районі Дякую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даллес13.01.15, 13:26

      Ну , ну давай , лий воду , запудрюй очі, вішай лапшу , ти , як блукаюча мішень, яка відводить прицільний постріл по головній цілі...

      Видалити
    2. Мешканець13.01.15, 13:51

      Шановний Вікторе ! Поважаю Ваші задумки внести елементи демократії та гласності в "Баранівське болото".
      Тема назрівала давно і останньою краплею була передноворічна сесія Райради, де знову підняли голови місцеві феодали і їх поплічники (їх прізвища вже озвучили раніше), і велика подяка вам та іншим кандидатам на посаду голови ради, які висувалися хочаб тільки за те, що зіпсували плани Вельчинського :) подяка хлопцям з правого сектору, які однією своєю присутністю наповнили мозок деяких депутатів острахом (бо вони вже давно всілякий страх втратили).
      Окремі слова поваги колективу тієї ж ЕКОНОВА, які нагадали деяким особам, що є ще люди які не бояться кричати протести в обличчя і вголос називати прізвища .
      Але не обовязково бути головою Райради, щоб робити добрі справи. Ви, як депутат маєте право на депутатський запит, от і перевіряйте всі вищевикладені факти, а результати передавайте відразу до прокуратури, а вже після цього звітуйте. Кількість відкритих прокуратурою проваджень - ось показник якості вашої роботи.

      Видалити
    3. Анонім13.01.15, 15:19

      протестевали працівники цієї ж еконови, які за дверима отримали по 200 грн

      Видалити
    4. Анонім13.01.15, 18:53

      а правий сектор по скільки отримав ? треба було підійти і спитати, може від них би ОТРИМАВ на горіхи !!!

      Видалити
    5. Анонім13.01.15, 19:15

      от появления Правого сектора очко сжалось даже у нашей "прославленной" СаМоОбороны, которая ничего, кроме как оборонять свои интересы и членов своего кружка , не хочет. А в сесионном зале распинались о новых молодых лицах в райраде и выдвигали "НОВОГО" и "ВЕЧНОМОЛОДОГО" Вилю....
      Я подходил к ребятам пообщаться, двое из них за два дня до этого вернулись из Песков (под Донецким аэропортом), а ребятам по 19-20 лет... у них в глазах боль, горе и мудрость не по годам, а не как у наших - жажда власти и наживы...

      Видалити
    6. Анонім13.01.15, 22:00

      Да что вы гаварите! Адеский говор так и прет! Всі вже давно знають , хто привіз ПС.

      Видалити
    7. Анонім13.01.15, 22:55

      Аноніму 13.01.15 22:00
      а от мабуть і СаМоОборона образилась !!!!!

      P.S.:"гаварите" кажуть у московії, а москалі нам не друзі

      Видалити
    8. Анонім14.01.15, 11:21

      друзі ,не друзі,а ПС з ними спілкувався) Про що це говорить? Всі тоді були в одній упряжці і привів їх туди наш "Ваше Вєлічество"

      Видалити
    9. Анонім14.01.15, 13:18

      Для Кондратюка: чому цих депутатських запитів не було до цього? Завершується каденція, то хочеться показати активну депутатську діяльність? Якщо вже балотувалися на посаду голови райради, то спочатку навчіться грамотно викладати свої думки. Соромно, що район могла очолити людина, якій чомусь "жаль", а не "шкода", яка нехтує правилами пунктуації і т.ін. До речі, кома в діловодстві може мати визначальне значення. Згадаймо: "стратити не можна помилувати." Для анонімів та Оксани: навіщо звертатися через депутата. Будь-який громадянин може особисто звернутися в будь-які органи влади чи місцевого самоврядування із запитом про надання інформації.

      Видалити
    10. Депутат14.01.15, 16:40

      На жаль таких гавноїдів у нас дуже багато, коли в когось смітину в оці бачить, а в себе бревно не помічає. Головне, щоб рішення правильні приймав, зумів організувати нормальну роботу колективу і обєднав депутатський корпус, але це вже не в цій каденції.

      Видалити
    11. Анонім15.01.15, 11:01

      Будь-який державний службовець має вільно володіти українською мовою та знати правила діловодства. Це є основною вимогою при прийнятті на державну службу в Україні. Чи, може, є винятки???

      Видалити
  50. Депутат13.01.15, 11:40

    Аноніму 07.34. Я для вас озвучу можливо нові терміни "виконавча гілка влади", "делегування повноважень"," звіт за квартал, за рік" і т. д. Дайте мені відповідь на запитання, а для чого потрібна адміністрація? Те що ви написали повна маячня.До 2010 року, все те що ви перерахували, було вже зроблено. Повірте , як показує практика верховної ради, наступна каденція депутатів буде в рази гірша , однозначно порядку не буде.

    ВідповістиВидалити
  51. Анонім13.01.15, 22:29

    ГОРЕ депутату нагадаю що ви шановний делнгуєте і ви запитайте бо депутат це уособлення частини громади а не власних амбіцій чи-то чиїхось бізнеінтересів якщо ВИ до цього не доросли геть з відти не позортесь або голову у пісок пройде люстрація тоді знайдеся.НАРОДЕ не за горами вибори поспішати не потрібно але виберіть розумних і ділових без амбіцій.Тут популістів і авантюристів не потрібно.От є приклади вибрали у Першотравенську селищного голову а досі голова болить від нього у виборців а хтось його проштовхував.Я думаю що часи у нас складні ніхто не комц не довіряє але жити потрібно і час змінює нас усіх тому будьте розумними і не продавайтеся.Тут писак вистачає ціна окремих творів -ганьба тим хто довів до такого безладу.Давайте знайдемо наймудрішу людину врайоні або декілька і будемо прислухатися.ДУМАЄМО

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Свідомий громадянин13.01.15, 23:00

      Всі мудрі і чесні вже втікли з Баранівки (або їх вижили, бо такі тут не потрібні), залишилися тільки ті хто заправляє цим безладом і не проти знову вскочити у владне крісло

      Видалити
    2. Сергій14.01.15, 12:28

      Не згадуй горя бо воно і так за тобою слідом ходить і не пий перед сном.

      Видалити
    3. Оксана14.01.15, 12:47

      До безладу в Баранівці довів Ворощук і його штаб супротиву. Цікаво проти чого вони створювали супротив? Тепер вони мріють знову стати депутатами, щоб доконати цей район, щоб його навіть на карті не залишилось, щоб закрившись в кабінеті за чарочкою Закарпатського, розмірковувати як космічні кораблі бороздять простори всесвіту і народжувати "перли" які можна буде потім комусь на вуха повісити. Поки прийде час виборів люди зможуть побачити і вирішити за кого їм голосувати.

      Видалити
    4. Мешканець14.01.15, 16:06

      А Ворощук з компанією може сказати, чого вони хочуть ??? так красномовно виступають з трибуни, так всіх регіоналів щиро ненавидять... а в чому полягає принципова позиція ???
      чого вони домоглися ?
      зняли Федорчука за те що він регіонал (хоча насправді ставленик Литвина) - можливо це було потрібно на той час, але яка від цього користь :

      1. залишився ТВО Хіміч, який крім покрасуватися на людях ніякої користі для району не приніс, ( хоча кому як - потрібних людей не зачіпає, з іншими не ворогує...) Де показники його ефективної роботи, де нові робочі місця, де приріст зарплати, де приріст доходної частини бюджету ??? чув тількі "ми відкрили ОРГАНІКМІЛК"... Хто відкрив, в чому твоя заслуга ?

      2. Не допустили нового голову РДА - не сподобалась кандидатура, а кого Вони запропонували ???

      3. Зняли Строєва - щось змінилося ? Тільки спровокували новий виток боротьби за вільне крісло, але при цьому висунули свого кандидата - Вельчинського...

      У всій політиці Ворощука вбачається позиція ПРОТИ ВСІХ, бо мабуть така ситуація їх влаштовує.
      а взагалі Ворощук зі своєю БЮТ та Свободою вже вчорашній день, бо ці партії в Всеукраїнському масштабі показали свою неспроможність в період до нових виборів і підріпилення цьому відобразилось в результатах виборів в парламент (СВОБОДА взагалі не пройшла, а БЮТ ледь подолав прохідний барєр). от тепер і бються в конвульсіях...

      Безлад може створити будь-хто, а порядок навести хто зможе ?????
      Хто в Баранівському районі зможе стати до керма ???!!! назвіть мені лідера, якого підтримає народ !!!

      можливо і нам потрібно запросити якогось іноземця, щоб не був сватом- братом місцевим царькам, і нікого не боявся...

      Видалити
    5. теж мешканець14.01.15, 22:01

      А й справді, що змінилось без Федорчука і Строєва - нічого, так, як і вони нічого не змінили. Звинувачувати якийсь штаб супротиву в "безладі" в Баранівці - це вже "вищий пілотаж". А в чому ж саме той "безлад" проявляється? І чого тут всі кляли Ворощука, що не втручався у вибори "начмеда", не обгаджував мера,чи ще там десь не був активним? Порядку зараз нема в країні, але він неодмінно буде. Треба виживати і не опускати руки, а лідери знайдуться.

      Видалити
    6. Анатолій15.01.15, 04:46

      І я скажу навіщо він лізе в ту політику, нормальний був міліціонер, непоганий вчитель, а зараз на нього жалко дивитсь. На роботу йому треба з адекватним навантаженнямі і подалі від політики.

      Видалити
    7. Анонім15.01.15, 10:35

      Цілком підтримую, нам дійсно потрібен іноземець.

      Видалити
  52. Вахмістр14.01.15, 13:35

    І все це знову воду , ви всі, таварісчі лєте , ніякої конкретики, один кондратюк , і кокітко чуть сорочку на собі, не порвали , ото завзяті до роботи, щоб нічого не робити...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Володимир14.01.15, 14:25

      Вони, на відміну від тебе, варті поваги лише за те, що підписуються та мають хоч якусь власну думку (позицію).

      Видалити
  53. Здається виговорились всі, до цієї статті вже повертатись не хочеться, а окремого інф.ресурсу не зробили, і даремно. То, може, з депутатів хтось спроможеться.

    ВідповістиВидалити
  54. Анатолій15.01.15, 05:52

    14.01.2015 р. мав бути направлений депутатський запит, Кондратюком ( 13.01.2015 11.31 було сказано ) у Держземагенство щодо Видолочі ,то Ви шановний депутате , дотримали свого слова, направили чи ні...

    ВідповістиВидалити