12 грудня 2014

Сніг пролежить недовго: на вихідних у Баранівці +4 і сонячно


В ніч з 11 на 12 грудня будинки, дерева та слизькі вулиці Баранівки засипало пухнастим снігом. На жаль, радувати городян він буде зовсім недовго. Вже в суботу синоптики обіцяють баранівчанам плюсову температуру і сонце.

У п'ятницю, 12 грудня, ввечері температура повітря -1 ° C, хмарно.

У суботу, 13 грудня, вночі - -1 ° C, вранці - близько 0 ° C, вдень стовпчик термометра підніметься до + 5 ° C і ввечері буде - + 1 ° C. Весь день баранівчан чекає ясна, сонячна погода.

У неділю, 14 грудня, вночі -1 ° C, вранці і ввечері - 0 ° C, вдень повітря прогріється до + 4 ° C. Часом хмарно, увечері можливий невеликий сніг.

З понеділка синоптики так само прогнозують плюсову температуру в Баранівці, до того ж з опадами у вигляді дощу. Так що городяни навряд чи встигнуть насолодитися красою засніженого міста.











baranivka.blogspot.com за матеріалами прогнозу погоди на сайті Gismeteo станом на 15:30 12 грудня.

1 коментар:

  1. Анонім15.12.14, 08:06

    що це за безглузде слово "баранівчани"? вживається як на місцевих сайтах, в районій газеті, ще гірше звучить с вуст нашого керівництва району і звучить якось у них це ще більш образливіше ... замість нього можна використовувати таке поєднання слів як: мешканці нашого району, жителі міста Баранівка і т.д. Особисто для мене буде приємніше якщо до мене звернуться як до мешканця району, а не ..."агов! баранівчанин!"

    ВідповістиВидалити