09 грудня 2014

Мешканка Баранівки відзначила 100-річний ювілей


4 грудня 100-річний ювілей відзначила одна із найстарших мешканців Баранівки. Катерину Павловську, а саме так звуть ювілярку,  в цей день вітали представники влади, ветеранських та благодійних організацій.

Разом із іменинницею гостей зустрічала її невістка Валентина Павловська, яка проживає разом з ювіляркою. Вона подякувала за подарунки та розповіла, що секрет довголіття Катерини Гордіївни криється в тому, що вона постійно перебуває в русі, харчується в основному простою і здоровою їжею, завжди в доброму гуморі та гарному самопочутті.




фото та відео Оксани Пилипчук

6 коментарів:

  1. Василь10.12.14, 23:31

    Квіти, подарунки - це все, звичайно, дуже добре. І бабусі цій я бажаю ще 100 років прожити, але я подивився відео та лише одного не можу зрозуміти... Невже ніхто не бачить, що бабусі треба СЛУХОВИЙ АПАРАТ. Ладно Душко з Туровським, мужики може і не доганяють, але ж пані Ількович, Ви розумна жінка, невже за той Ваш "конверт" не можна було купити бабці РЕАЛЬНО потрібний подарунок? Він недорого коштує, а старенькій справжня знахідка!

    ВідповістиВидалити
  2. На рахунок слухового апарату. Тут все не так просто - такі люди як бабця не будуть ним користуватись. По більшому рахунку він буде пилитись десь на полиці. Його дуже треба ретельно настроювати без цього він стане не в поміч бабці, а обузою.

    ВідповістиВидалити
  3. Любов11.12.14, 09:40

    Погоджуюсь із Василем! Бабусі здоров"я, а Валентині Пилипівні - терпіння, сили, наснаги і ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за любов до СВЕКРУХИ. Тримайтесь, добра й мужня жінко!

    ВідповістиВидалити
  4. Максим Пашкевич11.12.14, 13:09

    Василь +1. Олег, для налаштування апарату не треба майстра з консерваторії викликати. Один раз налаштувати звук та пояснити бабусі, як голосніше/тихіше робити, то не є велика проблема. Було б що налаштовувати,,,,,

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.12.14, 16:04

      У бабусі зі слухом усе гаразд. Дай, Боже, їй здоров'я на многії літа!!!!
      А ще прошу в Господа, щоб екологічна ситуація в Баранівці була сприятливою. Тоді всі мешканці змогли б стати довгожителями при доброму розумі й здоров'ї.

      Видалити
    2. Анонім11.12.14, 18:48

      Так, у бабусі зі слухом усе гаразд, а у вухо їй кричать просто так, по-приколу.

      Видалити