20 вересня 2014

Вірменська община Баранівського району подарувала військовим обігрівачі і теплі речі


Гуманітарну допомогу - розкладушки, бушлати, обігрівачі отримали військовослужбовці зенітно-ракетного взводу Баранівського та Романівського районів, котрі їдуть в зону проведення Антитерористичної операції, від місцевої вірменської общини.


18 вересня на схід України відправився зенітно-ракетний взвод Баранівського та Романівського районів. Проводжали солдат, котрі їхали з навчання на передову, жителі Баранівки. Одні без слів, зі сльозами на очах, інші – були більш оптимістично настроєні. Їх зупинка була не довготривалою – 15 хвилин. Час - щоб забрати гуманітарний вантаж.


«Сьогодні буде відбуватися комплектація зенітно–ракетного взводу, якого ми сформували під час третьої хвилі мобілізації. З допомогою наших земляків вірменської общини забезпечили війська бушлатами, розкладушками, обігрівачами, які обігрівають палатки і можна готувати їжу», - сказав заступник військового комісара Баранівсько–Романівського об’єднаного комісаріату Анатолій Касянчук.

«25 років живем на Україні…Ми знаємо яка зараз важка ситуація, тому допомагаємо чим можемо: і грошима, речами... Не тільки військовим: хто не звертається - всім і завжди іду на зустріч, як всі нормальні люди повинні бути», - сказав заступник голови вірменської общини Житомирської області Азат Сароян, який проживає в Баранівському районі вже чверть віку і важає село Дубрівка своєю другою Батьківщиною.

відео користувача tvradiozt

Немає коментарів:

Дописати коментар