29 серпня 2014

Кандидат на посаду голови Баранівської РДА планує сформувати нову команду з друзів


Кандидат на посаду голови райдержадміністрації Анатолій Душко, у разі свого призначення, планує сформувати нову команду з молодих і перспективних людей. Разом з тим міський голова не приховує, що хотів би бачити в ній своїх друзів.


Про це Анатолій Душко заявив під час публічного обговорення своєї кандидатури, яке відбулось 28 серпня в Баранівці. Представити його, як кандидата на посаду голови райдержадміністрації, приїхав інший кандидат – Ярослав Лагута, який, ймовірно, найближчим часом займе посаду заступника житомирського губернатора.

Під час громадських обговорень Анатолій Душко розповів про те, що першим кроком в своїй роботі вбачає підбір, підготовку та розстановку на керівні посади нових, молодих людей. При цьому він зазначив, що головне – це команда, але за її формування він візьметься тільки після офіційного призначення на посаду.

«Команда – це все. Я ще не знаю, хто буде в ній. Я про це буду думати тоді, коли буде указ президента, але я дуже хочу, щоб туди прийшли мої друзі. Люди, які не визвуть якихось дорікань на мою адресу від імені мешканців Баранівки, бо ще раз хочу сказати: все потрібно заслужити», - заявив Анатолій Душко.

Присутні на обговоренні мешканці Баранівки цікавились, чи були ще якісь кандидати на посаду голови РДА. Відповідаючи на це запитання, Ярослав Лагута розповів, що кандидатур було декілька, але після консультацій та перемовин було прийняте рішення представити громаді на обговорення саме Анатолія Душка.

«Безумовно, на попередніх розглядах у голови облдержадміністрації було декілька кандидатур і ми, в результаті обговорень та консультацій з лідерами громадської думки, організацій і партій, обрали ту кандидатуру, яку вже, власне кажучи, і винесли на ваш розгляд», - зазначив Ярослав Лагута.

Крім того, в залі піднімалися питання розвитку спорту, подальшої співпраці з сільськими та селищними радами, перспективи розвитку мовлення обласного телебачення на території району. Анатолій Душко пообіцяв, в разі свого призначення, звернути увагу на дані проблеми.

На завершення громадських обговорень, Ярослав Лагута зауважив, що якщо громада підтримує кандидата, то його призначення відбудеться у найкоротші строки.







До речі, анонсованого активістами пікету громадських обговорень у цей день не було, як і критичних зауважень, щодо запропонованої кандидатури.

81 коментар:

  1. Анонім29.08.14, 22:12

    Чому Баранівці нефортить?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім30.08.14, 12:52

    ТРІУМФ ПСЕВДОДЕМОКРАТІЇ НА РІВНІ РАЙОНУ!!! Саме такими словами можна описати усе те, що відбувалося у день так званих "громадських слухань" кандидатури на пост голови Баранівської РДА. Як же уміло нас із вами намагалися ввести в оману. Ніби громада дісно має право на остаточне рішення щодо того схвалити чи не схвалити єдину кандидатуру, що вже зазделегіть узгоджена на рівні області. При всьому тому нас із вами наполегливо підштовхували до думки про те, що "у такий нелегкий для держави час немає можливості відтягувати призначення". У мене виникає ряд справедливих запитань: А де ж були ті, що били себе в груди з анонсованою акцією протесту? Де Ворощук і його супротивна команда? Де хоч якісь дії так званої "опозиції"? Ще одне, на що слід звернути увагу: приїзд Литвина і його зустріч з учителями в районі ( яка звичайно зовсім "випадково" відбулася у цей самий день). З усього цього можна зробити висновок про те, що Душко напряму контролює цю нашу "псевдо опозицію", плюс здобув схвалення і підтримку, а ,можливо, і пряму протекцію Литвина. Щодо того чому головою Баранівської РДА признаяають саме Душка? Не тому, що господарник і інших достойних кандидатур не має, а тому, що на носі вибори народних депутатів 26 жовтня 2014 року. А хто ж як не Душко (з новою командою "друзів") зуміє організувати гідну підтримку партії Порошенка, а може ще й для Литвина (штаб у "Авісі" мабуть вже у повній бойовій готовності?). А після призначення до переліку засобів досягнення передвиборчих цілей окрім грошей додасться ще й адміністративний тиск ( якого, до речі, Душко обіцяв не застосовувати!) Усе це лиш моя суб'єктивна думка. Погоджуватися чи ні - вирішувати вам. Закликаю тільки до дного: уважно і з різних сторін оцінювати це нове призначення і робити власні висновки. З повагою, Небайдужий громадянин.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім30.08.14, 20:45

    кандидат представляв кандидата...cмішно і безглуздо як на мене,а ще сумно,бо людей використовують. Як завджи,в принципі. І ніяка влада це не змінить. А хто скаже,чи були на цьому збіговиську представники сіл і селищ. В район не тільки місто входить,хто тих людей запрошував? В селах інтернету то немає...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олександр30.08.14, 21:04

      Думаю, що ні. Але що б то змінило? Коли місцеві мовчали як миші, навіть ті, що грізно пікетувати обіцяли, то невже Ви думаєте з села б хтось ризикнув щось сказати проти?

      Видалити
    2. Анонім31.08.14, 09:43

      ....на антиукраинську нечисть - спрацював штаб,На лице-хто Абвер,

      Видалити
  4. Анонім31.08.14, 08:56

    Люди добрі Льоня Космос віддихає в порівнянні з нашим Тольой Космосом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім31.08.14, 09:44

      ....це вичне бажання мавп-ходити з голими ......,

      Видалити
  5. Анонім31.08.14, 11:44

    Чим більше Ви намагаєтесь викривити інформацію про Анатолія Душка, тим смішніше це виглядає. Оскільки Ви без підставно "обливаєте грязюкою" характеризує Вас як ..... Анонімки є сміливість писати, то прийшли б на громадські слухання і висказали б свою думку. А знаєте чому Ви і так звана опозиція цього не зробили ? Бо Вам насправді не має що сказати проти Душка. Адже він дійсно гідний цієї посади. В його голові немає амбіцій щодо "влади", а є бажання покращити рівень району. Таких патріотів, які працюють в ущерб своєї родини і самого себе, але на благо людей мабуть немає.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім31.08.14, 12:48

      Дуже вірно сказано.....Підтримую на 100%.Всі сміливі тільки тут, а насправді цею критикою тільки позорете себе і місто...А саме страшне,що завтра оце гі....о,яке так гадить прийде до кабінету буде дивитися у вічі і вітати та говорити про підтримку... ..Тоже мені сміливці...Ататолій Олександррвич не звертайте увагу...Зробіть просто висновки і прислухайтесь до людей які роками біля Вас незважаючи на посаду....

      Видалити
    2. Анатолій Т М31.08.14, 21:49

      А ти ж також анонім , а чому , чому не сміливий ,не підписався імям.

      Видалити
    3. Анонім04.09.14, 23:30

      А толку що підпишусь Сашой, Петром чи Василем, що від цього змінеться???

      Видалити
    4. Анонім05.09.14, 19:48

      "...таких патріотів, які працюють в ущерб своєї родини і самого себе....." люди добрі, не смішіть, при таких посах ніхто й ніколи не працював ,не працює, й працювати не буде собі "в ущерб"....схаменіться і не верзіть нісенітниць

      Видалити
    5. Анонім08.09.14, 18:14

      Натомість є амбіції щоб присвоїть чужі гроші щей неодноразово....

      Видалити
    6. Анонім18.09.14, 17:28

      А у Вас, шановний АНОНІМЕ, є амбіції і талант видумувати. Соромно Вам має бути! Дуже соромно!

      Видалити
  6. Володимир31.08.14, 16:37

    Дуже справедливо сказано. Всі "мужні" приховуються під анонімами. Це нагадує коли собаченя за огорожею сміливе і дуже сильно гавкає, а коли ввійти у двір- то воно ховається за ноги господаря або в собачу будку.
    Володимир

    ВідповістиВидалити
  7. Анжела31.08.14, 22:42

    Знайома риторика: "Я і моя молода команда". Потім буде пісня на кшталт "Любимая моя...".
    А що буде замість Ізраілю? Може, Табори?

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім02.09.14, 15:28

    Партія підприємців, литвин, партія регіонів, порошенко ...

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім02.09.14, 21:33

    Баранівка завмерла в передчутті нових кадрових призначень. А офіційний сайт Президента мовчить і жодного розпорядження станом на 2 вересня 2014 року не має.
    http://www.president.gov.ua/documents/?cat=0&like=begin&number=&search_string=%E1%E0%F0%E0%ED%B3%E2%F1%FC%EA%EE%BF&logic=or&order=desc&from_day=1&from_month=1&from_year=2014&till_day=2&till_month=9&till_year=2014&x=19&y=6

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.09.14, 23:52

      І що з того? Чи тобі щоб на задніх лапках до Душка бігти за посадою треба указ?

      Видалити
    2. Анонім03.09.14, 01:02

      Попередній пост - це просто констатація факту, який кожен може сприймати на власний розсуд. А Ви, якось надто гостро реагуєте, боїтеся, що Вас уже давно обігнали???

      Видалити
    3. Анонім03.09.14, 15:53

      Да, я прибежал, а там уже очередь. Полдня прождал. А потом объявили, что царь трапезничать желают и огласили перерыв. Завтра пораньше пойду очередь займу. А что с собой брать? Какие дары преподносить?

      Видалити
    4. Максим Пашкевич05.09.14, 18:57

      Це дивлячись на яку посаду претендуєш)) Бери вазелін - не помилишся)))

      Видалити
  10. Анонім09.09.14, 15:17

    Розвів собачий рай в Барановці

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.09.14, 21:19

      Доречі так. Говорили про тих собак говорили, а їх ще більше стало.

      Видалити
  11. Анонім09.09.14, 22:59

    О нова фішка!!!! Душко винен що собак в Баранівці побільшало!!! Аааа напевно він їх таємно розводить і всюди підкидає!!! АЙЯЯЙ!!! Як він міг!!!!! Та ви хоч поцікавтесь законодавством стосовно даного питання!!!! І скільки коштує вирішення даної проблеми!!! І останнє ЖОДЕН з попередніх голів не зробив більше ніж Душко для вирішення даної проблеми. P.S. Я не працівник міської ради))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.09.14, 23:34

      А за тим доглядати що зробив попередній міський голова не потрібно? Той фонтан біля Гермесу, той фонтан що біля міської ради?

      Видалити
    2. Анонім09.09.14, 23:37

      хіба це багато треба?? купити герлянду? яка краса була.
      А ті троянди що Вільчинський посадив біля міської ради, що молоді фотографувалися,?? Потрібно було їх повиривати і засіяти травою?? Чому він тільки почав робити щось перед виборами?

      Видалити
  12. Анонім10.09.14, 16:43

    Ця людина показала себе вже на місці міського голови. Висновок: ПРОТИ!!! НЕ ПІДТРИМУЮ!!!

    ВідповістиВидалити
  13. Анонім10.09.14, 16:48

    Правильно, роблять щось тільки тоді коли хочуть дорватися до крісла, а потім і про людей забувають і про те що обіцяли! Згадайте, що обіцяв зробити в Баранівці Душко як балатувався на міського голову, а що потім пусті обіцянки. Так і далі буде, не вірю, не підтримую...

    ВідповістиВидалити
  14. Анонім10.09.14, 16:52

    НЕДОВІРЯЄМО ПРОТИ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.09.14, 22:03

      Правильно. Нехай лишається на посаді голови. Доробить все про що обіцяв, а тоді вже йде районом керувати.

      Видалити
  15. Анонім10.09.14, 18:38

    Минулий мер не тільки троянди посадив, а й хатинку збудував біля роботи, а що встав в ранці і робота, так зручно, я до чого веду, байдуже хто буде на місці мера чи ще на якійсь керівній посаді, ми завжди будем обговорювати і перемивати кісточці цій людини, такі ми вже люди, я особисто не проти, хай людина йде і працює, нам би його сміливість, а то обговорювати за спинами вміємо а вийти у вічі сказати своє проти і можливо свою кандидатуру запропонувати то в ліс ховаємось, і не дивно шо не довіряєте, в наший час нікому не можна довіряти….

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.09.14, 12:24

      А якщо і за кошти Баранівки то для неї він теж багато чого зробив, і його люди любили а не гадили!!!

      Видалити
    2. Анонім11.09.14, 12:26

      Вільчинський все робив як прийшов до влади, а цей тільки перед виборами. А для того фонтана не було іншого місця??? він потрібен біля церкви?? щоб пиво там сиділи вечорами пили?? Подоглядає хай за тим що е, ато хоче шоб його хвалити, щоб знали що він ніби щось зробив

      Видалити
    3. Анонім11.09.14, 16:18

      Ми люди СПРАВЕДЛИВІ це наш Душко мер про нас забуває, що наобіцяв!!! Невже хтось сліпий і не бачить, що кожен хто біля влади, показує своє справжнє обличчя, от і ВИСНОВКИ. Якби розмістили оголошення, коли Душко буде виступати в будинку культури на посаду голови РДА, люди прийшли, а то назбирав одних тих хто скаже: ПІДТРИМУЄМО. Правда-Звичайно!!!

      Видалити
  16. Анонім11.09.14, 12:21

    Да, троянди такі були що очей не відірвеш, а цей позакидав усе від попередника свого!!! І хаток у Баранівці дуже багато таких, то це по вашому значить шо всі за кошти баранівки построїли?? Щоб він за вкрадені гроші строїв, то він би саме почав її строїти а не під час своєї роботи

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.09.14, 18:29

      Шановний попередником Душка був Михалюк якого за мера ніхто не рахував.

      Видалити
    2. Анонім12.09.14, 11:00

      але ж за нього голосували і в нього точно бабла не було на підкуп виборців

      Видалити
  17. Анонім11.09.14, 14:47

    Ви можете надати перелік що він таке зробив для Баранівки крім троянд і фонтанів…..ну і крім будинку, просто зрівняти роботу попередника і нинішнього голови, у кожного є своя думка, моя така, минулий очільник – нічого добротного для Баранівки не зробив, зараз набагато краще, от може і ви тільки і вмієте гадити на всіх, очі відкрийте і згадайте що зробив і робить Душко…різниця велика…. Да хаток багато таких не буду сперечатись, но ті хоть не нагліли по дальше строїли, а цей пан хотів прям біля роботи….Душко мабуть і хоче доглядати за всім, але знаючи наших людей то це марно, ми де їмо там і серем, як кажуть в народі, вибачте за такі слова – но це є факт, насамперед від нас залежить чистота і порядок в м. Баранівці….

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.09.14, 16:03

      Вельчинський так само и дороги висипав, и фонари миняв, и це все не перед виборами наступними, а пид час роботи, ще зразу. А цей соби дуже велику цину складае, коли були громадськы слухання вин говорив шо його симя там сидить, привитайте ии, це обовязково??? И на питання не нормально видповидав, водив всих за нис!!!

      Видалити
    2. Анонім11.09.14, 16:05

      ..аааа, ну да вин лавочок по 4500 не ставив, а цей поставив!! быльш немае що зробити, тыльки лавки ставити таки дороги

      Видалити
  18. Анонім11.09.14, 16:21

    Душко каже"Я і моя Молода команда", а що СТАРИКИ не влаштовують?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.09.14, 18:27

      А що пенсіонери адмін. злякалися що будуть дома?Хахаха.

      Видалити
  19. Анонім11.09.14, 16:22

    А ви забули про стадіон, про пляж, про освітлення в парку і так далі – дуже великий перелік у Душка, а якщо вам щось не подобалось на громадських слуханнях то треба було встати і сказати, а зараз свої роти можете по закривати, як то кажуть після бійки кулаками не махають…. А вам якщо такі дорогі лавочки не подобаються то ви на них і не сідайте, а на землю, як первісна людина, я вражена вашою безграмотністю… Да, за то минули мер гречку роздавав перед виборами, порада не продавайтесь так дешево…. Майте хоч якусь повагу, бо я бачу по коментарям що ви її не маєте до себе а тим паче до ближнього…

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.09.14, 16:29

      Ви переглянте відео "Я і моя молода команда" ХАХАХА....

      Видалити
    2. Анонім11.09.14, 20:23

      "після бійки руками не махають" це нідочого, тому що виборів ще не було, хіба підкупить.... але там вже за нас все давно вирішено,
      Пляж?? Це по вашому пляж?? машина піску привезена, і гімна (вибачте на слові) по коліна гусячого, як робити пляж то обгородити треба..

      Видалити
    3. Анонім11.09.14, 20:42

      За гусі люди винні, уявіть він обгородив гусі в річку і вийшли на пляж і тупік, і будуь ті самі какашки….чи не так… там не тільки машина піску, а ще хочу сказати що люди які там відпочивають не менше гадять чим гусі…. А за справедливість помовчіть, я знаю як у нас люди можуть з мухи зробити слона….

      Видалити
    4. Анонім11.09.14, 23:26

      Не гусей обгородити, а виділити ділянку для пляжу і загородити, щоб було куди рушник постелити, і люди коли відпочивають то сміття викидають у смітник, або забирають із собою, Якшо робив пляж то треба доробити до кінця а не так, аби щиталось

      Видалити
    5. Анонім12.09.14, 07:12

      Да я бачила куди люди викидають сміття, не всі такі порядні як ви, особливо що залишається після гулянок в бесідці не тільки на пляжі а й в парку, в лісі, а смітників вистачає… і до речі робила зауваження – байдуже, за то в свою сторону почула таку лексику….. от так і живем…….. просто людям потрібно заборонити виганяти гусей, де ви бачили щоб пляж городили – я особисто ніде, у вас так куча претензій до мера – а потім ще скажете (обгородив - ви це уявляєте, не пускає до річки, хоче пляж платним зробити і так далі)…. Я просто не розумію чого ви тут висловлюєте свої бажання, прийдіть на громадські слухання і запропонуйте, в цьому немає нічого страшного, вони й для того роблять їх….по коментарям видно скільки у нас ініціативних людей, я просто зрозуміти не можу куди дівається ваш ентузіазм на громадських слуханнях, чи ви поза спиною вмієте обговорювати, а в очі ні……

      Видалити
  20. Анонім11.09.14, 16:24

    НЕ достойний кандидат, нехай порядок спершу у місті наведе!!! Обіцяє і не виконує, Обіцяє і не виконує.

    ВідповістиВидалити
  21. Анонім11.09.14, 18:26

    Це який такий попередній мер гречку роздавав???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.09.14, 20:44

      Кумедно, хтось цілу ніч не буде спати, а буде думати а хто це гречку роздавав а мені не дав……..

      Видалити
  22. Анонім11.09.14, 21:40

    що не говоріть а такому меру як душко ще слід полікувати своє здоровячко у закладах закритого типу з подальшим пмж у Таборах

    ВідповістиВидалити
  23. Анонім12.09.14, 22:28

    Шановному Аноніму ! Якщо мені не зраджує пам*ять, то попереднім мером до Душка-Гнилориби був Михалюк А.Ф.

    ВідповістиВидалити
  24. Анонім13.09.14, 08:39

    і він переміг у виборах не за гречку. Хто б що не казав,він шанована людина,хоча б з поваги до його сивини не говорили про нього тут зайвого!!!!!!!!!!!!!! Вже з глузду позїжали сраколизи душкові, скільки він вам задає написати тут пасквілів за день?????????????

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.09.14, 11:23

      Якщо ти нас називаєш сраколизами Душка, то ти сраколиз Вінчинського….

      Видалити
    2. Анонім13.09.14, 15:07

      от ви і підтвердили,що вас тут ціла купка які в угоду хазаїну співаєте пєснопенія про його велічество

      Видалити
    3. Анонім13.09.14, 15:47

      Вони мабуть кожен ранок коли Душко на роботу приходить то всім колективом на порозі міської ради співають "Боже царя храні" ))))

      Видалити
    4. Анонім13.09.14, 19:36

      Дивись, а то цар видасть приказ «Казнить», і будем про тебе тоді пісні співати, повір якщо сильно захотіти дізнатись хто тут що пише – то це дуже легко зробити….

      Видалити
  25. ANATOLIY M13.09.14, 10:39

    ANATOLIY M13.09.14 10:37

    А я все таки буду правий, гниленький народик у Баранівці , до 21 09 2014 р. зосталося 9 днів, а на кладовищі немає того руху, щоб прийти і поприбирати біля могилок своїх близьких, родичів. А тут язики ідуть в хід, і той недолугий і другий нічого не робить, людоники, а я ВАМ скажу хто би не став тим мером чи головою адміністрації вам ніхто не догодить , бо ви дійсно там де їсте там і гадите. Душкові ще потрібно дякувати що він вас недолугих терпить, поставили рекламні щити на третій день побили, зробив на пляжу ідеальний порядок нате люди користуйтеся , а ви засрали , чи може то Душко то зробив, я ж за ним кожен день спостерігаю , ваше людоньки таке ставлення до всього майбуть у кожної здоровомислячої людини викликало би зворотню реакцію . А його трясе. І подумай кожен і дітям своїм нaкажіть що би не гадили по місту і за ним , то тоді ще більше у мера буде ентузіазму для вас щось робити ну поставив лавочку з нержавійки то й хвала йому , у Європі встановлюють опори електропередачі з нержавійки , і лавочки , і урни з нержавійки , алe там ніхто нічого не прикручує до Землі , не прибиває все це намертво , тож кожен стань перед зеркалом і подивися на себе, чого ти вартий і подумай якщо є чим , хто ти . Душка А О ніхто не захищає і не відбілює, хто може постаратися робити краще за нього ну то нехай проведе громадські слухання виступить перед народиком гниленьким , і ми далі теж послухаємо почитаємо і будуть такі самі висновки ,але поки іншого немає.
    Відповісти

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.09.14, 11:18

      Нехочу ображати Михалюка, але всі прекрасно знали, що Михалюк був головою а шиєю був пан Вінчинський, от і робіть свої висновки, а з вами я повністю згодна, нашому народу ніколи не вгодиш, і так буде завжди… і якщо вже на то пішло то Душко теж чесно і справедливо виграв вибори…..

      Видалити
    2. Анонім13.09.14, 13:56

      Якщо Душко чесно виграв вибори - то я Льоня Космос!

      Видалити
    3. Анонім13.09.14, 15:08

      ті люди з якими він проводив махінації на виборах по секрету багато чого розказують

      Видалити
    4. Анонім13.09.14, 19:38

      Ви хуже Льоні Космоса, той хотя - би нікого не обговорював, він просто був на своїй волні………

      Видалити
    5. Анонім13.09.14, 20:52

      Та ти шо!!! Може поділися схемами, чи прибиріг для себе на вибори????

      Видалити
    6. Анонім13.09.14, 22:02

      Ви до кого до мене звернулись, я по-перше на місце мера не претендую і не буду претендувати, які схеми просніться…. І по-друге давайте на ви…заради поваги один до одного….

      Видалити
    7. Анонім14.09.14, 02:11

      Вибачаюсь!!! Але як що Ви заговорили про повагу, то не брешіть (стосовно махінацій) їх фізично провести не можливо, Ви або занато довіряєте пліткам, або не розумієтесь у системі виборів голів до міських рад. Говорити можна що завгодно , я Вас можу зараз звинуватити у буть-чому! Є конкретні факти, звертайтесь до правоохороних органів, а полити грязю людину може будь-хто, отож ПОВАЖАЙТЕ вибір міста, який би він не був!!!

      Видалити
    8. Анонім14.09.14, 11:23

      Поважати вибір потрібно коли він отриманий в чесній боротьбі, а не в змахльований спосіб.

      Видалити
    9. Анонім14.09.14, 11:57

      Моя Вам порада:якщо всі не такі і все не так потрібно шукати проблеми в собі

      Видалити
    10. Анонім14.09.14, 23:35

      Це точно: не знаю як но не так!!!

      Видалити
  26. Анонім14.09.14, 11:54

    Нехай би вже скоріше йшов Душко в адміністрацію,а то міська рада не може вже дочекатись коли це СВЯТО настане , а працівники Баранівської РДА нехай ближче "познайомляться " з ІМПУЛЬСИВНОЮ ЕНЕРГІЄЮ нового керівника та складом його молодої команди.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.09.14, 12:10

      то вони ж його так люблять,вихваляють тут, а це на тобі не можуть дочекатися)))буде як в анегдоті - два баяни порвали)))

      Видалити
    2. Анонім15.09.14, 06:25

      Мечтать – не вредно, вредно не мечтать, хотеть не вредно – вредно не хотеть………..

      Видалити
  27. Анонім17.09.14, 21:06

    Тепер буде грати в шахмати з Ділодубом в райдержадміністрації

    ВідповістиВидалити
  28. Хто ж тепер кладку підвісну в Заріччі побудує?

    ВідповістиВидалити
  29. Душко Наталья18.09.14, 15:55

    Шановні, майте совість! Я бачу, тут зібрались *палкі любителі* свого міста! Якщо вам хочеться щось змінити, то починати треба з самого себе, це по-перше, а по-друге, сидіти і критикувати кожний добре вміє. Стежте за своїми вчинками, хоча...не мені Вам це казати. Смішно! Мені від прочитаного тільки смішно. Не знаючи достовірної інформації, палкі прихильники *копатися в чужій білизні*, вводять в оману інших. Розвели тут провокації.
    Я навчаюсь в Польщі за ваш же рахунок? Мені бридко... Як сказали? Маєток...ха-ха-ха
    Кожна нормальна людина може навчатися де хоче, безкоштовно і навіть за кордоном. Заздрість погана риса! Я навчаюсь по карті поляка. Вмієте користуватись інтернетом, будь-ласка, задовільніть свою цікавість. Що вам заважає прийти і поговорити з татом особисто? Він відкрита і добра людина! Знаючи його непростий характер, впевнена, багато хто потерпає від цього. Чесно кажучи, навіть, мені...доньці, часом з ним важко. Але враховуючи це, я захоплююсь ним, від нього багато чому можна навчитись, він придає мені ентузіазму і віри в себе, коли опускаються руки. І він такий зі всіма НОРМАЛЬНИМИ людьми. А, навіть, якщо прийдеться вернутись в Авіс, він прекрасний і чесний бізнесмен! А, якщо візьме трубу, то вам залишиться тільки аплодувати. Він всебічно розвинутий, розумний, добрий, чуйний, а якщо він щось не доробив, то будь-ласка, не засуджуйте його...Ви часом з дітьми, чоловіком, родичем, знайомим не знаєте як себе вести...а тут стільки роботи! Він дуже старається.

    ВідповістиВидалити
  30. Анонім22.09.14, 18:47

    це було б дивно якби хтось з близьких меру людей не захистив його від цих нападів. Молодець донька. Але , дитинко, ти не можеш обєктивно судити про дії свого татка оскільки любиш його і він для тебе найкращий у світі.Тому не читай тут більш нічого,бо це і справді може не сподобатись тим паче, що більшість написаного тут має місце бути.

    ВідповістиВидалити
  31. Анонім28.09.14, 00:27

    Дайош Ділодуба в президенти, а Душка в зами. Перетворимо Баранівку в Нові Васюки та проведемо в ній міжгалактичний шахматний конгрес.

    ВідповістиВидалити
  32. Анонім10.10.14, 17:48

    Баранівчани, Ви не можете порівнювати вашого А. Душка з жодним "Л-космосом", жодним із попередніх мерів міста. Тому що:
    1) за останні роки особливо нині, коли є дороги без ямищ,.+ фонтан - не очікувано! (не у нього на подвір"ї)
    Зміни очевидні!
    2) бізнес його власний - не в не найкращому стані- це серйозний показник для чиновника;
    3) довідки (бюрократія) - єдиний кабінет міської ради ? - так!

    Це лиш тільки те, що видно "туристу", що раз в квартал з"являється на "малой родине".

    Ваше завдання, як виборців контролювати та стимулювати обраного( і не тільки обраного) вами чиновника! Ви справляєтесь з цим завданням? Я думаю, що ви навіть не здогадуєтесь про ваш обов"язок громадянина, а не ЛОХтората.

    Р.S. не голосуйте за Литвина , Вила-Льовочкина. Хоча ХЗ у вас немає жодного гідного кандидата. Не ганьбіть власну країну,

    ВідповістиВидалити