01 липня 2014

Ветерани Верховної Ради делегували на футбольний матч у Баранівку одного Литвина


29 червня Спартакіада Єдності у Баранівці пройшла без анонсованого футбольного матчу між депутатами міської ради та ветеранами Верховної Ради. Гості з Києва до Баранівки так і не доїхали.

Народний депутат України Володимир Литвин, який в цей день відвідав спортивні заходи у Баранівському парку, розповів, чому «завернув» команду ветеранів.

«Я вимушений був по дорозі завернути свою команду з футболу і з волейболу, ветеранів, тому що мер міста сказав, що ми не підготовлені. Не виставили ветеранську команду. Це звичайно жарт, але мої колеги мене попросили, щоб я подивився, який рівень гри у вас в футбол і волейбол, і в усіх інших видах спорту, щоб ми розуміли, якого суддю з собою везти, яких спортсменів підбирати для того, щоб як мінімум не програти», - розповів Володимир Литвин.

У відповідь на це мер Баранівки Анатолій Душко запевнив народного депутата, що яку б команду він не привіз – вони все одно програють.

«Шановний Володимире Михайловичу, кого б Ви не привезли сюди – вони програють. Це принципова позиція. А ми вже живемо по-новому, тому якщо ви привезете неправильного суддю, саме менше, що ми зробимо - поб’ємо», - відповів Анатолій Душко.

Нагадаємо, 29 червня на стадіоні в парково-спортивному комплексі ім. Василя Хоменка відбулась районна Спартакіада Єдності.


3 коментарі:

  1. Анонім01.07.14, 13:41

    Так Баранівка не Мальдіви. Що тут робити ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло01.07.14, 21:24

      Раз Литвина саме в Баранівку приїздить у волейбол грати, то значить Баранівка не гірше Мальдів;)

      Видалити
    2. Олександр03.07.14, 17:43

      Так. Наша Баранівка - найкраща!

      Видалити