20 травня 2014

Баранівська міська рада погодила будівництво малої ГЕС на річці Случ


20 травня в міській раді відбулись громадські слухання. На порядку денному було лише одне питання: про будівництво малої гідроелектростанції на річці Случ.


Доповідачем виступив заступник міського голови Вадим Гнилориба.

Згідно рішення, прийнятого в результаті громадських слухань, Баранівська міськрада погодила будівництво малої ГЕС на річці Случ на базі існуючого гідровузла на вулиці Леніна, 50-А та зобов’язала ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн» укласти з міськрадою договір про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Баранівки, одержати дозвіл на виконання будівельних робіт з вищезгаданого будівництва в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Житомирській області та проводити дане будівництво відповідно до виготовленої та затвердженої проектно-кошторисної документації.

4 коментарі:

  1. Анонім21.05.14, 19:58

    А ви не спитали у того Гнилориби чого Душка на слуханнях не було? То я вам скажу. Він з Ділодубом і ще з якимось пацанчиком по району ганяє та агітує за Порошенка. Вчора був у нас в Камброді на ринку то його чуть не побили. Баби як почали кричати Фашисти! Ви тільки обіцяєте і сюди приїхали агітірувать! Забирайтесь звідсі! То вони не знаки куди дітися))))) А сьогодні утром казали пацани він вже на Гермесі був. Тоже там виступав. Розказував як треба жити всім по новому!)))) Але там все тихо пройщло. Там всі по струночці ходять. Ванька ж депутат у Душка в міській раді то сказав не кіпішувать. А так би вони йому устроїли агітацію,,,, по новому))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У Вас є якісь докази? Може фото чи відео? Якщо так,
      то надішліть, будь-ласка, на адресу bfz@ukr.net Дякую.

      Видалити
    2. Анонім25.05.14, 15:25

      В мене є докази, тільки трохи є не правди у вашому повідомленні. 1) Міський голова був на слуханнях. А про Кам`яний Брід то ти "пацанчик" щось трохи путаєш, може це тобі і кричали фашисти.

      Видалити
  2. Анонім21.05.14, 21:03

    вирішили
    1)списати вкрадені гроші
    2)перейменувати Случ на Гнилорибу

    ВідповістиВидалити