01 січня 2016

У Баранівській райлікарні рятувальники облаштували пункт обігріву


На період зниження температури повітря у Баранівській районній лікарні рятувальники облаштували пункт обігріву, де громадяни можуть отримати гарячий чай та мінімальне харчування.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"З метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей, надання у період низьких температур допомоги населенню, в першу чергу малозахищеним верствам, у Баранівській комунальній центральній районній лікарні розгорнуто пункт обігріву населення. У цьому пункті громадяни можуть отримати гарячий чай та мінімальне харчування. По можливості надається допомога теплими речами", - йдеться у повідомленні.

Хто має бажання допомогти знедоленим людям продуктами харчування та теплим одягом можуть також звертатися до зазначеного пункту обігріву за адресою: вул. Звягельська, 66.

6 коментарів:

  1. Анонім04.01.16, 09:07

    Цікаво, чи мерія організувала такий пункт обігріву у Заріччі (де нещодавно відкрився медпункт), адже там також живуть люди? Чи це треба тільки для МНС і лікарні?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А Зарiччя у нас , що-окрема республiка? За вашим принципом, то так про кожну вулицю говорити можна.

      Видалити
    2. Анонім04.01.16, 15:53

      Просто хочеться дізнатися, чи міська рада спромоглася організувати хоча б один пункт обігріву на території Баранівки, а то на словах дуже турбуються про жителів, а на ділі...

      Видалити
    3. Анонім04.01.16, 21:15

      Клоун, читать умієш ? Про пункт обігріву повідомляла служба надзвичаних ситуацій . При чому тут мерія ? Тебе шо найняли гавкать на мерію ? Ну тоді старайся . Ги-ги.. Бо кістку не заробиш.

      Видалити
  2. Анонім04.01.16, 19:17

    Я бачила вивіску на дверах Терцентру уже десь місяць назад

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім13.01.16, 09:31

    Початок зими теплий. Дасть Бог і надалі буде відносно не холодно. Але пункти є.

    ВідповістиВидалити