02 листопада 2015

У Баранівці після місцевих виборів злодії «пересіли» на велосипеди


26 жовтня у центрі Баранівки крадій поцупив велосипед у 25-річної місцевої жительки, а вже за декілька днів без спортивного велисипеда залишився місцевий 15-річний підліток.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"26 жовтня до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки міста Баранівка, 1990 року народження, про те, що по вулиці Звягельській біля магазину "Оксамит" невідома особа викрала її велосипед", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Баранівському райвідділі міліції, 29 жовтня також сталася схожа подія: невідома особа поцупила у 15-річного місцевого жителя спортивний велосипед, залишений ним без нагляду біля комп'ютерного клуба по вулиці Тищика.

"29 жовтня до райвідділу міліції звернувся 42-річний житель райцентру. Чоловік повідомив, що у його 15-річного сина викрали спортивний велосипед, який він залишив без нагляду біля комп'ютерного клуба по вулиці Тищика", - йдеться у повідомленні.

Особи, причетні до вищевказаних злочинів, та сума завданих збитків встановлюються.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальні провадження за ст.185 ч.3 КК України. За такий злочин передбачено покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар