02 листопада 2015

Група "Побратим" закликає мешканців Баранівки допомогти землякам


Група підприємців-однодумців Баранівського району "Побратим" закликає жителів міста долучитися до закупівлі теплої форми для земляків-добровольців, які служать на передовій у зоні АТО.

Про це місто Баранівка повідомили координатори групи "Побратим".

За словами координаторів, група "Побратим" - це група підприємців-однодумців Баранівського району, яку організували місцеві підприємці для підтримки земляків, що виконують свій військовий обов'язок у зоні АТО, а також членів їх сімей.

У листопаді 2014 року до райвійськкомату почали надходити листи та лунати дзвінки від бійців 90-го батальйону 95-ї бригади, в якій служили наші земляки Віталій Гасюк та Віталій Лещенко з проханям допомогти придбати їм вкрай необхідний прилад нічного бачення.

З ініціативи працівників райвійськкомату та підприємців міста Баранівки на протязі листопада-грудня 2014 року необхідні кошти були зібрані. Придбаний тепловізор "Pulsar Quantum ND 38S" передали особисто в руки бійцям 95-ї бригади. Також у грудні 2014 року був придбаний та переданий бійцям цієї ж бригади позашляховик "Land Rover".


У січні 2015 року група "Побратим" допомогла  Баранівській райдержадміністрації знайти та придбати позашляховик "Jeep Cherokee" для бійців 10-го батальйону територіальної оборони, в якому проходив службу наш земляк Микола Тулісов. У цьому ж місяці передали матеріальну допомогу сім'ї загиблого воїна-земляка Олексія Сафіна, який загинув під час мінометного обстрілу 27 листопада поблизу Донецького аеропорту.


У лютому, на прохання військових, група "Побратим" відправила промислові та продовольчі товари для бійців 10-го батальйону, у березні - лазерний дальномір "Combat" та бензиновий генератор "Mustang" для бійців 90-го батальйону 95-ї бригади.


У квітні група відправила бійцяи 30-ї бригади військову форму, промислові та продовольчі товари, запасні частини та шини до позашляховика "Jeep Cherokee".


У травні, на прохання бійців 30-ї бригади 4 батальйону, командиром взводу якого був наш земляк Сергій Пилипчук, група "Побратим" передала генератор "Mustang" та надала допомогу пораненому земляку Андрію Хімічу з Першотравенська.


У червні бійцям 10-го батальйону доставили запасні частини до позашляховика "Jeep", акумулятор на УАЗ, промислові та продовольчі товари, у липні - реставрували та облаштували відкидними сидіннями два КУНГа на базі автомобіля ЗІЛ для 30-ї бригади.



У серпні, на прохання командира 1-го батальйону 14-ї бригади Михайла Прокоп'єва, група "Побратим" придбала та відправила позашляховик "Land Rover", у вересні - облаштувала для бійців 10-го батальйону баню на колесах, яку відправили на передову наприкінці жовтня.


На даний час група "Побратим" займається закупівлею комплектів теплої форми для земляків з міста Баранівка та району, які в даний час служать на передовій у зоні АТО.

"Запрошуємо всіх підприємців та небайдужих жителів Баранівки та району долучитися до збору коштів на комплекти теплої форми, яка з настанням холодів вкрай необхідна нашим хлопцям. Хто має бажання допомогти, телефонуйте за номером: (097) 669-63-42. Ми працюємо вже майже рік, робимо все прозоро, чесно і відкрито та обіцяємо і надалі інформувати вас про діяльність нашої групи", - зазначили координатори групи.

Немає коментарів:

Дописати коментар