24 березня 2015

Житомирського губернатора просять призупинити призначення голови Баранівської РДА


Керівники трьох місцевих партійних організацій звернулися до голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського з проханням негайно призупинити процес призначення кандидатів на посаду голови Баранівської РДА, які не пройшли процедуру громадських обговорень.

У своєму листі вони звертають увагу на те, що група депутатів Баранівської районної ради ініціює скликання позачергової сесії у зв'язку з затягуванням призначення нового голови, адже уже рік як у районі відсутній керівник держадміністрації.

31 коментар:

  1. Анонім24.03.15, 19:18

    Ворощук себе коханого хоче на цю посаду ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.03.15, 19:46

      Щось мені підказує, що зовсім не із-за Ворощука вся ця двіжуха...

      Видалити
    2. Анонім24.03.15, 22:44

      Люди зажеріли.тих хто бореться за них то ще й хаять..

      Видалити
    3. Анонім24.03.15, 22:50

      Шайка лейка знов по старим тропам до влади а місцеві робінгуди в боротьбу за правду чесно молодці але чумудани вже в столиці з бабосами

      Видалити
  2. Анонім24.03.15, 19:59

    Справа не в тому із-за кого, і на яку букву його ім*я. Кандидат повинен погоджуватись з громадою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.03.15, 23:02

      Бабоси і все погодження ну і клятва на вірність сину землі нашому спасителю литвину

      Видалити
  3. Анонім24.03.15, 20:10

    Хто грошенята не малі має той і буде.А всі на Душка наберали.ДА НЕ ВМІЄ ВІН "ЖИТИ ПО НОВОМУ".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.03.15, 22:44

      А справді, чого до цього часу не призначили Душка? Він же пройшов всі погодження і слухання були. І не треба базікати, що Душко чогось там не вміє. Він нормально працює, хоромів і т.д. не має. За пару років зробив у місті те, що не робилося десятиліттями. Нехай би тепер у районі порядок навів.

      Видалити
    2. Анонім25.03.15, 08:33

      Хай пан Душко "чесний" продасть будиночок в Польщі поверне борги в сумі 1,5 мільйона в банки а тоді рветься до влади. Зарплату має 10000 грн в місяць, але виявляється цього замало, а на садочок на заробітну плату для людей які працюють за 1200 грн. гроші він сказав що не дасть.(при тому що в міської ради гроші є).
      Скажіть люди добрі де справедливість?

      Видалити
    3. Анонім25.03.15, 12:38

      час Душка вже минув.

      Видалити
    4. Анонім25.03.15, 14:09

      Час може й минув, а зарплати з преміями та надбавками у міськраді не минули. Працівник середньої ланки отримує зарплату 5-6 тисяч. Керівні посади 8-10 тисяч. Зате ціни на садочок батькам тільки піднімають, тарифи на послуги піднімають, сім*ям АТО допомога 500 гивень. На це у міськраді нема грошей кажуть. Геть знахабніли. Може варто відмовитись від премій та надбавок, хоч тимчасово, а панове? Чи совісті вже геть нема?

      Видалити
    5. Анонім25.03.15, 14:15

      Скоро викладуть декларації на сайті ради та в газеті. Тоді побачимо тих "чесних". В минулому році за 2013 рік такі непогані зарплатки виклали. Побачимо,чи хватало совісті в Космоса і команди отримувати шалені зарплати в час,коли гинули бійці,а населення ще більше зубожіло.

      Видалити
    6. Анонім25.03.15, 21:30

      Оце і розсмішили.....У Душка будинок у Польші.....Це як таку казку можна скласти....Є у нього як плюси так і мінуси ,але не вигадуйте дурниць......Як і про зарплату і премію,хочу бачити очі працівників м.р. читаючи це......Є такі, що ще судяться що премії знімає, а Ви дурниці пишете....

      Видалити
    7. Анонім26.03.15, 07:24

      А Ви в казначействі запитайте

      Видалити
    8. Анонім26.03.15, 11:13

      Щось я непригадую щоб міський голова оприлюднював свою декларацію про доходи. Запитайте у "чесного" мера де поділась бруківка куплена іще коли він тільки прийшов до влади, щоб викласти доріжку до садочка. Діти йдучи до садочка ніжки підвертають (хочаб залатали асфальтом діри). Що саме цікаве, що сам собі перечить то премії не дають, то з ним бідненьким судяться його працівники що них він зняв при цьому собі гарненько взяв. Хоть би не відписувався мавби сором. Хоча який сором може бути у людини яка вже 5 разів їздила в Київ проситись на посаду? Але який сором як там здорового глузду 00000000.

      Видалити
    9. Анонім26.03.15, 11:28

      Декларації,панове,чекаємо декларації))) І оригінали хай викладуть , а не виписану інформацію.

      Видалити
  4. Анонім24.03.15, 22:59

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім24.03.15, 23:22

    В цій ситуації хлопці молодці. Потрібно бути послідовнимиі і тримати лінію до кінця.Раз домовились обговорювати кандидатів то які ще можуть бути варіанти.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім25.03.15, 08:22

    Просимо адміністратора блогу розмістити на сайті статтю про те, як наш Держлісмисгосп (судячи з публікацій один з найкращих на Україні) бореться з браконьєрством в сезон нересту риб (тобто зараз), про те що вся случ перегороджена сітками, про те як навіть прямо навпроти головної кантори лісмисгоспу серед білого дня ці сітки стоять вздовж і поперек, їх навіть вже ніхто не ховає, а навіщо, бо ніхто з цим не бореться...

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім25.03.15, 13:17

    І про який район в майбутньому можна говорити, коли ні голови райради ні голови РДА ми не можемо вибрати і погодити, а це все приведе до того що скоро Баранівський район зникне з адміністративно-територіальної мапи України. Нема кому район відстоювати.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім25.03.15, 20:08

    Ворощук перестань колотити у районі . Через тебе районом досі керують регіонали. Складується думка , що тобі це вигідно

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім26.03.15, 07:01

    Хлопці молодці! Районом повинні керувати чесні , порядні, які не бояться дивитися людям в очі! Громадські слухання це наша громадська люстрація.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім26.03.15, 13:06

    це все брехня тому що неділю назад співбесіду в адміністраціі президента пройшов пан Вельчинський який і є предводітелем цих партій. замилюють очі. ВЕЛЬЧИНСЬКИЙ 5 разів висувався на голову райради та його не вибрали громадські слухання він не пройде а ще синові хатину біля Києва треба побудувати за державні гроші. так що скоро буде в нас районий губернатор який прийшов в район з дирявою торбиною а побудував два будинка універсам та медичну клініку закупив все обладнання і нове авто для доці. оце парняга

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім26.03.15, 14:22

    З одного боку маладчага, але "пазвольтє не за наш же щет" і взагалі шо там за адміністрація така скільки туди можна їздити на ці співбесіди кому не попадя. Хто дасть за посаду в Баранівці 50-100 тик. уе?

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім26.03.15, 16:11

    Якщо такі громадські обговерення як були в серпні за Душка то краще ніяких. Там же зібралася його шайка з родичами, працівники міськради і під страхом звільнення щей повинні були привести своїх членів сімї, працівники утилкомплексу,працівники садочка, творчості ( з членами сімей). Плюс Шатровський половину лікарні "притягнув". А якщо це голова РАЙдержадімінстрації,де представники сіл,селищ району? Небуло. Та й навіщо? Модестівна з подружками написала плакати "ми з душком" той по всьому.

    ВідповістиВидалити
  13. Анонім26.03.15, 16:14

    Думаю намутила ця нова влада з цими обговореннями. Комусь подобається Душко,комусь Вельчинський. Але є противники і в того,і в іншого.Так можна обговорювати безкінечно. Згідно законодавства голова райдержадміінстрації призначається виключно Президентом. А обговорення доцільні при виборах депутатів та голів. Тоді вони і проходять як зустрічі з виборцями. Для чого велосипед придумувати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.03.15, 14:54

      абсолютно правильно. нехай президент призначає, а ми через рік повинні спитати цього голову, що він зробив. а так у кожного тьма гріхів. немає пророків у своїй Вітчизні. давайте все ж робити кожен своє. хто керувати, хто працювати руками, поменше тріпології, друзі. краще, може, поприбираймо після зими наші вулиці, помирімося з нашими опонентами і будемо будувати наше життя. все рівно всі головами, президентами чи міністрами не будуть. потрібно кожному бути на своєму місці і відповідати за своє

      Видалити
    2. бути на свому місці.29.03.15, 15:08

      А президент вже одного голову був призначив,та щось він у районі не показався, може і з цим новопризначеним таке ж станеться ,все може залежати від волі народу , може народ вийде і теж недопустить.

      Видалити
  14. Анонім27.03.15, 10:17

    Олеже, Сергію та Юра - всі уже забули що саме Ви ініціюїте громадське обговорення. Слід Вам дякувати, що пропонуєте тим кандедатам показати свої очі народу, який вправі оцінити вашу минулу "діяльність" та публічно де-кому заслужено підтерти носа. Немає кришталь чистих кандидатів, але ті хто хоче минути публічного обговорення заздалегідь переконані, що їм можуть плюнути в очі, а не довірити дальше красти та продовжувати публічно плювати на людей, будуючи в центрі міста уже 5 хату та чхати на баранівців. Тому, хлопці, не зупиняйтесь, бо ви остання надія на справедливість та є тим барєром, щоб свині не пройшли. За Україну! За Народ!

    ВідповістиВидалити
  15. Анатолій28.03.15, 19:59

    Да ну прямо таки остання надія)))))) . Голову РДА повинен призначати президент з подання голови ОДА який реально формує команду і те що він підписав подання це вже свідчення довіри і можливості працювати командою на кінцевий результат. А те що зараз розвели всілякі обговорення затягування часу, це можливість побільше збрити бабла з кандидатів, одним словом корупція невиданих масштабів. А ці "спасителі району" хай краще займаються своіми справами, а в політику не лізуть, та в них скоро не буде з чим до людей іти.

    ВідповістиВидалити