24 березня 2015

Баранівський агробізнес за два місяці залучив 320 тис. грн. інвестицій


За попередніми даними моніторингу за січень-лютий 2015 року в розвиток агропромислового комплексу району залучено 320 тис. грн. інвестицій, які використані на реконструкцію тваринницьких комплексів СТОВ «МиРословель Агро» та ТОВ «Агровест Груп».

Про це повідомляють в департаменті агропромислового комплексу ОДА.

Загалом за попередніми даними моніторингу в розвиток агропромислового комплексу області залучено майже 67,14 млн. грн. вітчизняних інвестицій (+45,8 млн.грн.).

З них витрачено на придбання техніки та технологічного обладнання – 62,4 млн. грн., будівництво та реконструкцію виробничих потужностей – 2,5 млн. грн.

Техніку та технологічне обладнання придбано господарствами Андрушівського, Любарського, Попільнянського, Ружинського, Чуднівського, Романівського, Житомирського, Нов-Волинського, Черняхівського, Баранівського, Овруцького, Радомишльського та Брусилівського районів.

Будівництво та реконструкція об’єктів виробничої інфраструктури у поточному році проводили: ТОВ «Сігнет-Центр» Попільнянського району (поточний ремонт складських приміщень та модернізація діючих елеваторів) - 1628 тис. грн., ПСП «Україна» Попільнянського району (ремонт складських приміщень та будівництво молочно-товарної ферми) - 500 тис. грн., ПрАТ «Райз» Житомирського району (будівництво елеваторного комплексу) - 50 тис. грн., СТОВ «МиРословель Агро» - 140 тис. грн. і ТОВ «Агровест Груп» - 180 тис. грн. Баранівського району (реконструкція тваринницьких комплексів).

2 коментарі:

  1. Анонім25.03.15, 18:54

    Литвин знову, якось витяг з бюджету кошти на свої підприємства....хіба це інвестиції? Хай вкладає свої власні кошти та платить нормальну заробітну плату працівникам... а не в конвертах , як на "органік-мілк".....В нього і так цих "інвестицій" було більше ніж в будь-кого.....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.03.15, 09:00

      Дякую за правду,....Злодюга й падло.

      Видалити