04 грудня 2014

У Баранівці під час пожежі в «Новій Пошті» згоріли комп’ютери і посилки

4 грудня у Баранівці сталася пожежа у відділенні «Нової Пошти», що по вулиці Першотравневій, 2. За інформацією начальника Баранівського районного сектору управління ДСНС України у Житомирській області Сергія Нікітчина, повідомлення про спрацювання сигналізації у нежитловому приміщенні надійшло до міліції близько 7:20.

Тож дим, що виходив з приміщення, спершу помітили правоохоронці, що прибули за викликом. Одночасно до офісу прийшов і один зі співробітників фірми, який відчинив вхідні двері. Вони й викликали пожежних.

«Ланка димозахисної служби чергового відділення 15-ї державної рятувально-пожежної частини зайшла в приміщення та виявила осередок пожежі у операторській. Станом на 8.30 пожежа ліквідована, спеціалісти встановлюють причини займання та визначають розмір збитків: знищена офісна техніка, комп’ютери, деякі товари, які прийшли «Новою Поштою» для замовників», - розповів Сергій Нікітчин.

Він також зазначив, що версія підпалу офісно-складського приміщення не розглядається, оскільки на момент виникнення пожежі двері та вікна були зачинені, замки не ушкоджені, факту попереднього доступу в приміщення сторонніх осіб не встановлено.




Немає коментарів:

Дописати коментар