07 вересня 2014

Депутати Баранівської районної ради не захотіли обирати нового голову


22 серпня відбулась позачергова двадцять сьома сесія районної ради шостого скликання. На перший погляд, на порядок денний вносилось небагато питань. Однак у ході сесії депутати пропонували розглянути додаткові питання, зокрема, питання щодо обрання нового голови.

У якості доповнення до порядку денного депутат райради Аліджан Курбатов запропонував внести на розгляд питання щодо обрання нового голови райради.

«Ми входимо в зиму, але вже четвертий-пятий місяць голови немає. Відстоювати інтереси підприємств в області надзвичайно складно. Відомо, що є вже попередження про обов’язкове скорочення 30% споживання електроенергії. У нас є підприємства для яких це неможливо, зокрема у Мар'янівці піч у нормальному режимі не зможе працювати. Нам потрібен керівник, який сьогодні вже має відстоювати інтереси територіальних громад. Пропоную в повістку денну внести питання про обрання голови районної ради», - сказав Аліджан Курбатов.

Однак більшість депутатів не підтримали цю пропозицію аргументувавши це тим, що тимчасове керівництво райдержадміністрації та районної ради справляється з виконанням покладених на них обов’язків, а так як дали людям обіцянку до наступних виборів не обирати нового голову районної ради, то мають її дотримуватися.

В результаті питання щодо обрання нового голови районної ради було поставлене на голосування, але більшістю голосів депутати не підтримали пропозицію вносити його до порядку денного сесії.



Нагадаємо, на позачерговій сесії районної ради 25 лютого голова райради Ігор Строєв написав заяву про дострокове припинення своїх повноважень за умови, що нового голову депутати не будуть обирати до наступних виборів.

9 коментарів:

  1. Анонім08.09.14, 16:51

    Фарфорово-фаянсові заводи по району вже *відстояли*.......

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.09.14, 23:18

      Оце "відстоювати" це просто відмазка. Дехто просто хоче свою людину на голову райради протащити от і все. Історія з головою РДА закінчилась, то тепер за крісло голови райради починають воювати. Цікаво чи Курбатов прізвище якесь озвучував коли це питання піднімав?

      Видалити
  2. Павло08.09.14, 23:40

    Ти диви як вони слово тримають! От би так перед виборцями його тримали...

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім10.09.14, 16:57

    Будь-ласка будь хто на місце Голови РДА тільки не Душко- ми йому вже не віримо і не підтримуємо, вже показав себе на місці міського голови... ГОДУЄ ТІЛЬКИ ОБІЦЯНКАМИ!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.09.14, 14:11

      Запізнились Ви зі своїм НЕ ХОЧУ. Питання про призначення голови РДА можна сказати вже вирішене.

      Видалити
  4. Анонім11.09.14, 16:03

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім23.09.14, 20:25

    Нашо той голова? Без голови нормально. Хоть не так крадуть. Оберуть голову то знов начнуться махінації всякі бо вже буде кому ділити конкретно

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім23.09.14, 20:45

    Призначать голову адміністрації тоді і виберуть нового голову ради скільки можна бути безголовим

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.09.14, 21:10

      Як це повязано? Це ж різні наче служби. Я далекий від політики але я дивився відео вони там всі обіцяли що не будуть до нових виборів голову вибирати. Коли по селах нових виберуть депутатів то вони вже тоді голову собі оберуть чи я не так поняв?

      Видалити