25 липня 2014

У Баранівці дошка пошани може залишитись без портретів


Цьогоріч замість традиційної дошки пошани зі світлинами кращих людей Баранівського району, що розміщена по вулиці Леніна біля адміністрації, може з’явитись мистецька галерея або фотовиставка. Таке рішення не є остаточним, однак його підтримують керівники району.

Про це під час засідання депутатської комісії з питань бюджету та комунальної власності, яке відбулось 23 липня, розповів керуючий справами районної ради Василь Михалюк.

«Комісія, що опікується районною дошкою пошани, провела засідання, на якому прозвучало дві думки. Перша, про те, що в цьому році дошку пошани не будуть оформляти, на її місці хочуть зробити або картинну галерею, або фотовиставку «Будні Баранівського району». А зекономлені на преміях кошти мають перенаправити на підтримку питань АТО. Друга думка, на якій наполягають деякі члени комісії та міська рада – дошку пошани слід оформляти за будь-яких обставин», - розповів Василь Михалюк.

За його словами, поміж інших - була пропозиція цьогоріч розмістити на дошці пошани фото мешканців району, які беруть участь в АТО, але виділити кількох осіб з такої кількості військових – просто неможливо.

Василь Михалюк також зауважив, що відміна вшанування кращих людей Баранівського району – тимчасова, наступного року дошку пошани планують поновити.


1 коментар:

  1. Анонім26.07.14, 17:40

    Не встиг я порадуватися, що нарешті комусь таки дійшло до голови, що пора позбутися цього совкового рудименту, як читаю в кінці: "наступного року дошку пошани планують поновити". Схоже, що совок назавжди засів у головах наших чиновників і покидати їх аж ніяк не збирається. Хто взагалі складає списки цих кращих людей? Чому обличчя саме цих а не інших людей тут вивішено? Якщо вже так совок не відпускає, то доречніше тоді буде повішати тут портрети жителів, котрі мають офіційний на це статус. Так, я про тих почесних громадян, котрі сидять з лєнточками у перших рядах на всіх святкових заходах і чиї портрети зараз скромно висять у коридорі міської ради...

    ВідповістиВидалити