За перше півріччя підприємства харчової промисловості в Житомирській області наростили обсяги виробництва продукції. Свій вклад в розвиток цієї галузі вніс і ТОВ "Баранівський молокозавод".
Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.
За шість місяців 2014 року порівняно із аналогічним періодом минулого року, в області збільшились обсяги виробництва молока обробленого рідкого на 45,7%, молока та вершків сухих на 46%, масла вершкового на 28,9%, сирів жирних на 39,4%, спредів та сумішей жирових на 49,1%.
Такого результату вдалося досягти завдяки відкриттю нових модернізованих ліній по виробництву молочної продукції. Зокрема, за інформацією профільного департаменту, в липні відновив роботу лінії по виробництву плавлених сирів Баранівський молокозавод. Нещодавно на підприємстві після модернізації було введено в експлуатацію лінію по виробництву вершкового масла.
Загалом, у реконструкцію виробничих приміщень Баранівського молокозаводу інвестували понад 500 тис. грн., що дало змогу додатково створити 6 робочих місць.
Немає коментарів:
Дописати коментар