17 грудня 2020

У Баранівському районі в гаражі місцевого жителя загорівся автомобіль


16 грудня в селі Климентіївка Баранівського району сталась пожежа в гаражі одного з місцевих жителів. Рятувальники пожежу загасили однак вогонь встиг знищити покрівлю та відсік двигуна автомобіля.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС в Житомирській області.

16 грудня о 06:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння гаража в с. Климентіївка Баранівського району. Як з’ясувалося, власник зі своєю жінкою збиралися їхати на роботу. Під час заведення машини почули хлопок та побачили, що з-під днища автомобіля вже виходить вогонь. Вони одразу виштовхали автівку на вулицю та ще до приїзду вогнеборців намагалися загасити займання водою.

По прибуттю рятувальників уже горіла покрівля гаража на яку пожежа перекинулася від речей, що зайнялися під час спалаху автомобіля. Крім того, на вулиці горів відсік автомобіля ЗАЗ-1102 «Таврія». Впритул до гаража був розміщений сінник із сіном та за кілька метрів від осередку займання - житловий будинок.

За даними рятувальників пожежу локалізували о 7:10, а о 8:30 – повністю ліквідували. Вогонь встиг знищити покрівлю і перекриття гаража та відсік двигуна автомобіля. Перекидання полум’я на сінник та оселю рятувальники не допустили.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стала розгерметизація паливної (газової) системи автомобіля. Як з’ясувалося, господар напередодні заправив повний балон газом, тому в момент заведення автомобіля, ймовірно, і стався хлопок з подальшим горінням. Остаточні обставини виникнення займання встановлять фахівці.


Немає коментарів:

Дописати коментар