19 серпня 2020

У Баранівці прямо під час богослужіння у церкві обікрали прихожанку


До поліції звернулась прихожанка місцевої церкви та повідомила про крадіжку її сумки з речами під час богослужіння. Правоохоронці встановили причетну до крадіжки та вилучили майно заявниці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

16 серпня до Баранівського відділення поліції звернулась 64-річна місцева жителька із повідомленням про крадіжку. За словами жінки, неприємність сталася вранці, коли вона перебувала в церкві. Саме тоді зникла її сумка з мобільним телефоном та грошима.

"Поліцейські розпочали низку першочергових заходів та з’ясували, що до вчинення правопорушення може бути причетна 30-річна жителька Романівщини. Жінку розшукали, вона визнала свою провину та розповіла, що чужу річ викрала під час богослужіння, скориставшись неуважністю власниці. По дорозі з церкви одразу вимкнула чужий мобільний телефон та забрала собі, також вийняла з гаманця 300 гривень. Зрештою сумку та гаманець викинула за паркан, повз який проходила", - йдеться у повідомленні.

Викрадений телефону та частину грошей поліцейські вилучили.

Нині триває досудове розслідування за ст. 185 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар