27 липня 2020

Баранівські поліцейські вилучили майже півтисячі нарковмісних рослин


24 та 25 липня баранівські поліцейські провели обшуки в обійстях 27-річного жителя селища Довбиш і 42-річної жительки селища Кам’яний Брід та вилучили майже півтисячі нарковмісних рослин.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

На території області тривають оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мак». У ході їх проведення 24 та 25 липня правоохоронці Баранівського відділення поліції вилучили з обійсть полісян майже півтисячі нарковмісних рослин. Розпочаті розслідування.

"На городі 27-річного жителя смт Довбиш правоохоронці виявили майже вісім десятків рослин, ймовірно, конопель та на території домоволодіння 42-річної жительки смт Кам’яного Броду - понад 380 насаджень снодійного маку", - йдеться у повідомленні.

Нині усе вилучене направлене на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС у Житомирській області.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 310 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, піврічного арешту або обмеження волі строком до 7 років.



Немає коментарів:

Дописати коментар