17 липня 2020

Мер Баранівки перебуває на самоізоляції після візиту делегації з Рівного


Міський голова Анатолій Душко та дев'ять працівників Баранівської міської ради перебувають на самоізоляції після візиту делегації з Рівненської області, в одного з членів якої виявили коронавірус.

Про це розповіла заступниця мера Баранівки Наталія Кокітко.

«У 80% хворих на коронавірус захворювання протікає безсимптомно, тому людина може бути носієм інфекції, не відчуваючи цього і почуваючись абсолютно здоровою. Так сталося і з членом делегації, який прибув із міста Рівне на зустріч у Баранівську міську раду. Так, двоє людей, які приїхали у відрядження з міста Рівного, перебували у приміщенні міської ради, зустрічались з міським головою, спілкувалися з працівниками Міжшкільного ресурсного центру. А на наступний день після від’їзду нам зателефонували і повідомили, що у одного з членів делегації лабораторно підтвердилась коронавірусна інфекція. Тобто людина почувалася абсолютно здоровою, але має позитивний ПЛР-тест. Міською радою були належним чином повідомлені усі служби, працівниками міської ради були проведені дезінфекційні заходи. 9 працівників міської ради, які контактували з людиною, яка була хворою на коронавірус, зараз перебувають на самоізоляції, в тому числі це і міський голова Анатолій Душко. Крім працівників міської ради, на самоізоляції перебуває працівниця «Арт-кафе» та один з працівників станції техобслуговування», - розповіла Наталія Кокітко.


За словами Наталії Кокітко, усі працівники міської ради почуваються задовільно.

На даний час у Баранівській міській раді обмежено прийом громадян та документів від громадян, плати за вивезення сміття, видача довідок.

Нагадаємо, на початку липня у Баранівці на COVID-19 захворіла медсестра райлікарні.

Немає коментарів:

Дописати коментар