12 травня 2020

У Баранівському районі двоє чоловіків продавали своїм односельцям крадені саджанці


У селі Смолдирів Баранівського району двоє місцевих жителів викрали в одному з дворів 12 кущів квітів і 24 фруктових дерева та намагалися продати їх своїм односельцям, триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

До поліції звернувся 62-річний житель Новоград-Волинського з повідомленням про крадіжку. Поліцейські Баранівського відділення поліції встановили причетність до правопорушення двох жителів району. Викрадене вилучили, триває досудове розслідування.

За повідомленням чоловіка, крадіжку було вчинено у селі Смолдирів з території його домогосподарства. Невідомі викрали 12 кущів квітів та 24 фруктових дерева.

"У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетні двоє місцевих жителів, віком 20 та 23 років. Молодики намагались продати викрадені садженці іншим сельчанам. Нині парубки визнали свою провину, викрадене правоохоронці вилучили та повернули власникові", - йдеться у повідомленні.

Нині триває подальше встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством таке правопорушення, вчинене за попередньою змовою групою осіб, карається арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 5 років.


Немає коментарів:

Дописати коментар