17 січня 2020

На громадських слуханнях у Баранівці поговорять про землю та розвиток громади


У середу, 29 січня, у приміщенні міського Будинку культури імені Анатолія Пашкевича, який розташований за адресою: вул. Соборна, 22 відбудуться громадські слухання, початок о 15:00.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

Під час громадських слухань жителям громади пропонують заслухати звіт міського голови про виконання Програми соціального і економічного розвитку Баранівської ОТГ за 2019 рік, обговорити питання про включення земельних ділянок комунальної власності до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на земельних торгах у 2020 році та інше.

Питання порядку денного:
  1. Звіт міського голови Анатолія Душка про виконання Програми соціального і економічного розвитку Баранівської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік.
  2. Про включення земельних ділянок комунальної власності до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на земельних торгах в 2020 році.
  3. Різне.
"На громадські слухання запрошуються: керівництво Баранівської РДА та Баранівської районної ради, керівники підприємств, організацій, установ, громадських організацій, представники ЗМІ та жителі Баранівської ОТГ", - йдеться у повідомленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар