05 грудня 2019

У Баранівці працівник міської ради упав з дерева на кладовищі та згодом помер


У місті Баранівка Житомирської області внаслідок падіння з дерева травмувався працівник житлово-комунального господарства міської ради. Від отриманих травм чоловік згодом помер у лікарні.

Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на пресслужбу управління ДСНС України у Житомирській області.

«22 листопада у місті Баранівка внаслідок падіння з дерева під час робіт з благоустрою травмувався робтіник житлово-комунального господарства та благоустрою Баранівської міської ради (відділу з благоустрою місць поховань). 29 листопада чоловік помер в обласній клінічній лікарні. Померлий – 1965 року народження», – повідомили у ДСНС.

У пресслужбі управління Держпраці у Житомирській області 4 грудня повідомили подробиці травмування.

«22 листопада 2019 року працівник підприємства здійснював прибирання території кладовища у м. Баранівці. Під час обідньої перерви, на прохання місцевого жителя, потерпілий вирішив зрізати гілля дерев, які росли між могил. Проте не втримався і впав з висоти дерева додолу на зрізану гілку. Внаслідок отриманих множинних травм 29 листопада потерпілий помер у лікарні», – йдеться у повідомленні.

Управлінням Держпраці у Житомирській області утворена комісія, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з робітником з обслуговування місць поховань відділу благоустрою та ЖКГ Баранівської міськради.

Немає коментарів:

Дописати коментар