23 грудня 2019

Баранівські рятувальники роз'яснили населенню правила пожежної безпеки у побуті


19 та 22 грудня фахівці служби порятунку провели пожежно-профілактичне відпрацювання серед населення Рогачівського старостинського округу щодо пожежної безпеки у побуті.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"19 та 22 грудня представниками Баранівського РВ УДСНС України у Житомирській області, Баранівського відділення поліції, за сприяння Управління соціального захисту населення Баранівської міської ради та голови Баранівської філії благодійного фонду «Карітас-Спес» провели пожежно-профілактичне відпрацювання по Рогачівському старостинському округу та місту Баранівка", - йдеться у повідомленні.

Основними темами для співбесід з громадянами стали:

- Підготовка населення до опалювального періоду
- Безпека під час проведення зимових свят
- Небезпека використання піротехнічних пристроїв
- Правила поводження на льоду.

Також особлива увага зверталася на стан пічного опалення в будинках сімей, що перебувають на обліку Управління соціального захисту Баранівської міської ради. Для наочності серед населення розповсюджувалася друкована продукція на вищезгадані теми.

За результатами відпрацювань вдалося охопити 4 населені пункти, обійти близько 40 дворів та залучити до співбесід більше 100 осіб.

"Особливе занепокоєння викликає досвід минулих років, пов'язаний з пустощами дітей з піротехнікою. Адже на території Баранівського району не має жодного зареєстрованого сертифікованого продавця піротехніки. Основна маса виробів постачаються з країн Азії та не мають жодних документів, підтверджуючих відповідність характеристик товару чинним нормативним документам", - зазначають рятувальники.

Шановні жителі району, Баранівський районний сектор Управління ДСНС України у Житомирській області сподівається на свідомість населення та бажає вам веселих та безпечних свят. Нехай у вас залишаться тільки приємні спогади про них.



фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар