24 серпня 2019

У Баранівському районі під час пожежі вщент згорів сарай з прибудовами


22 серпня у селищі Полянка Баранівського району вогнеборці ліквідували пожежу господарчої будівлі, вогонь з якої ледь не перекинувся на оселю. Загиблих та травмованих немає.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Житомирській області.

"22 серпня о 11:53 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в с. Полянка Баранівського району. Помітила загорання перелякана мати, яка в цей час знаходилася в притул розташованому будинку. Жінка одразу вивела дітей з оселі та повідомила про пожежу сусідам, які і викликали рятувальників", - йдеться у повідомленні.

По прибуттю фахівців ДСНС до місця виклику полум’ям було охоплено сарай. Вогонь уже підійшов до піднавісу та впритул розташованого житлового будинку. Через легкозаймистість матеріалів, що зберігалися в господарській будівлі вогонь швидко розповсюджувався.

За даними пожежних, о 12:15 пожежу локалізували, а о 14:25 - ліквідували.

"Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогнем знищено господарську споруду та пошкоджено піднавіс. Проте вогнеборцям вдалося рятувати житловий будинок, полум’я пошкодило лише фронтон будинку" - повідомляє пресслужба.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 пожежний автомобіль. Причина пожежі наразі встановлюється правоохоронцями.

Нагадаємо, 13 серпня у Баранівці під час пожежі у будинку ледь не загинуло двоє чоловіків.


фото пресслужби У ДСНС у Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар