15 серпня 2019

Депутати Баранівської міської ради зберуться на чергову сесію наприкінці серпня


29 серпня о 10:00 відбудеться 34 сесія Баранівської міської ради 8 скликання, під час якої депутати збираються внести зміни до міського бюджету та розглянути питання комунальної власності.

Про це повідомляє пресслужба Баранівської міської ради.

Крім того, депутати мають затвердити звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року, розпорядження міського голови прийняті у міжсесійний період та розглянути питання створення міської архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради.

На розгляд 34 сесії міської ради вносяться такі питання:
  1. Про внесення змін до міського бюджету Баранівської ОТГ на 2019 рік.
  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року.
  3. Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих у міжсесійний період.
  4. Про затвердження Програми організації захисту дітей громади в процесі реформування системи інституційного догляду та виховання дітей в Житомирській області на 2019-2026 роки
  5. Про погодження здачі в оренду головному лікарю КНП «Центр ПМСД» службового автомобіля.
  6. Про створення груп продовженого дня в закладах загальної середньої освіти Баранівської міської ради у 2019/2020 навчальному році.
  7. Про затвердження передавального акту Зеремлянської гімназії Баранівської міської ради.
  8. Про затвердження передавального акту Климентіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Баранівської міської ради.
  9. Про затвердження статуту Баранівського ліцею №2 ім.О.Сябрук Баранівської міської ради (в новій редакції).
  10. Про створення Мирославльського закладу дошкільної освіти «Струмочок» Баранівської міської ради.
  11. Про створення міської архітектурно-містобудівної ради при  відділі містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради.
  12. Про внесення змін до рішення 27 сесії 8 скликання міської ради від 21.12.2018 №1558 «Про затвердження плану діяльності Баранівської міської ради та виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік».
  13. Про затвердження «Порядку розміщення відкритих літніх майданчиків біля об’єктів ресторанного господарства на території Баранівської міської ОТГ» (проект регуляторного акту).
  14. Про надання згоди на передачу з балансу комунальної установи «Агенція місцевого органічного розвитку – АМОР» Баранівської міської ради на баланс комунального підприємства «Баранівський міжшкільний ресурсний центр» Баранівської міської ради основних засобів, необоротних активів, малоцінних швидкозношуючих предметів, іншого майна та затвердження акту приймання-передачі.
  15. Питання комунальної власності.
  16. Земельні питання.
  17. Різне.

Немає коментарів:

Дописати коментар