21 лютого 2019

У Баранівці збираються відремонтувати дорогу на двох центральних вулицях міста


У Баранівці збираються відремонтувати дорожнє покриття вулиць Звягельскої та Першотравневої. Для здійснення ремонту наразі вже запланували виготовлення проектно-кошторисної документації.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"21 лютого на ділянці проходження доріг Баранівка-Висока Піч (Т-06-01) та Новоград-Волинський-Полонне-Староконстянтинів (Т-06-12) працювала комісія у складі заступника начальника з експлуатації Андрія Золотька та інженерів Служби автомобільних доріг в Житомирській області, інженера ВКФ «Урарту» Петра Дідківського та начальника управління агропромислового, економічного розвитку, архітектури та ЖКГ Баранівської РДА Володимира Хіміча. Комісією було проведено обстеження, працівниками Служби автомобільних доріг здійснено відповідні заміри. Наразі заплановано виготовлення проектно-кошторисної документації для здійснення ремонту 4 км дорожнього покриття дороги Новоград-Волинський-Полонне-Староконстянтинів", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі РДА уточнили, що мова йде про ремонт вулиць Звягельска та Першотравнева, через які проходить траса Новоград-Волинський-Полонне-Староконстянтинів.

фото прес-служби Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар