11 лютого 2019

У Баранівці відбувся міжобласний турнір з міні-футболу пам'яті Володимира Постового


9 та 10 лютого у Баранівці на базі міського фізкультурно-оздоровчого комплексу відбувся відкритий турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті видатного тренера Володимира Васильовича Постового.

У турнірі взяли участь 6 команд юнаків 2006 року народження дитячо-юнацьких спортивних шкіл: Бердичева, Баранівки, Житомира, Новограда-Волинського, Самбора Львівської області та Полонного Хмельницької області.

З початком турніру юних спортсменів привітали: начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Надія Ошатюк та секретар Баранівської міської ради Олександр Самчук.

Протягом двох днів команди визначали переможця за коловою системою.

У результаті першу сходинку турнірної таблиці посіла команда «Полісся» Житомир, на другій сходинці Новоград-Волинський, а замикає трійку лідерів команда Баранівки.

На четвертій сходинці команда з міста Полонне Хмельницької області, Самбір Львівської області - на п'ятій, а команда з міста Бердичів Житомирської області - на шостій.

Переможців нагородили кубками, медалями та грамотами, а кращий гравець турніру - Ілля Цибаль (СДЮСШОР «Полісся» Житомир) отримав грошову премію.





фото прес-служби міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар