31 січня 2019

На приватній пилорамі у Баранівському районі вилучили 234 крадені соснові колоди


23 січня поліцейські провели обшук на приватній пилорамі жителя селища Мар’янівка Баранівського району, під час якого виявили та вилучили 234 незаконно здобуті колоди дерев породи сосна.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області

Під процесуальним керівництвом Новоград-Волинської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконної порубки дерев та розтрати ввіреного майна службовими особами лісгоспів Баранівського та Романівського районів.

У ході досудового розслідування працівниками поліції 22 січня встановлено факт незаконного вивозу гужовим транспортом деревини породи сосна з лісової ділянки лісогосподарського підприємства Романівського району до приватної пилорами, розташованої у домогосподарстві жителя селища Мар’янівка Баранівського району.

У подальшому, з метою встановлення незаконно вирубаного лісу та його зберігання, 23 січня працівниками поліції проведено обшук на території зазначеної пилорами, під час якого виявлено та вилучено 234 незаконно здобуті колоди дерев породи сосна.

Наразі, ухвалою слідчого судді Баранівського районного суду на вилучену незаконно здобуту лісопродукцію накладено арешт, встановлюється сума завданих державі збитків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 246, ч.2 ст.191 КК України проводить слідчий відділ Баранівського відділення поліції.

1 коментар:

  1. При дуже ретельному розслідуванні, в таких справах, головне не вийти на самого себе.

    ВідповістиВидалити