10 грудня 2018

У Першотравенську відбувся відкритий чемпіонат області з важкої атлетики


6 грудня у Першотравенську на базі місцевої загальноосвітньої школи відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з важкої атлетики серед дівчат і юнаків 2005 року народження та молодших.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

У змаганнях приймали участь спортсмени Першотравенської, Кам’янець-Подільської, Шепетівської, Полонської та Здолбунівської дитячо-юнацьких спортивних шкіл.




Крім того, відбулися змагання з настільного тенісу та стрільби з пневматичної гвинтівки, а також військово-патріотичне свято за участю 10-11 класів Першотравенської школи.

На змагання завітала з подарунками начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь.

У ході візиту вона ознайомилися з новим кабінетом військово-патріотичного виховання, оформленням якого займалися вчителі Вадим Башинський та Наталія Башинська.

Голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський дав доручення начальнику відділу освіти РДА преміювати цих педагогів у розмірі посадового окладу.

«Першотравенським педагогам своєчасно і в повній мірі виплачується заробітна плата та створюються усі сприятливі умови для забезпечення освітнього процесу», - сказав Микола Вельчинський під час зустрічі з педагогічним колективом Першотравенської школи.





Як зазначено у повідомленні, спілкуючись з учителями голова РДА запевнив, що у навчальному закладі і надалі будуть проводитися ремонтні роботи.

Зокрема, у 2019 році планується замінити ще ряд вікон. З цією метою вже виготовлено проектно-кошторисну документацію та очікується субвенція з держбюджету.

Також для ефективного навчання школярів придбають декілька інтерактивних дошок.

фото прес-служби Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар