11 червня 2018

Баранівські школярі посіли III місце в обласних змаганнях юних рятувальників


Команда школярів Баранівської громади посіла III загальнокомандне місце в обласному зборі-змаганнях юних рятувальників «Школа безпеки», який проходив з 7 по 8 червня у Любарському районі.

У змаганнях взяли участь  19 команд із різних міст, районів та об’єднаних територіальних громад Житомирської області.

Баранівську громаду на даних змаганнях представляла команда юних рятувальників «Оптимісти», до складу якої увійшли учні Баранівської школи №2.

Протягом двох днів наша команда, разом із іншими учасниками змагань, проживала в наметовому містечку в урочищі поблизу села Громада Любарського району.

Наші юні рятувальники під керівництвом Діни Колішенко та її помічника Олени Стаховської, вчителів фізкультури Баранівської школи №2, власноруч розгорнули свій табір, постійно підтримували вогнище, готували їжу, випробовували свої сили в умовах природного середовища та показували свої вміння і навички, проходячи 7 етапів змагань.

На етапі «Смуга перешкод» кращими результати показали: Юлія Поплавська, Анна Мартинюк, Ірина Панасюк та Вікторія Поплавська. На етапі «Рятівники» (капітан команди Анна Мартинюк) всі члени команди показали високі результати та зайняли 4 місце.

Етап «Пожежна безпека» та «Громадянська оборона» проходили десятикласники Назар Бондарчук, Дмитро Бондарчук, Владислав Житніков та восьмикласник Петро Якимчук.

За результатами двох днів змагань перемогу здобула команда школярів з міста Житомир, другими стали представники Високівської об'єднаної громади, а третє місце розділили між собою команди Баранівської об'єднаної громади та міста Бердичів.





Немає коментарів:

Дописати коментар