27 травня 2018

Команда юних пожежних Баранівського району посіла 2 місце на чемпіонаті області


Команда школярів селища Першотравенськ посіла друге місце на чемпіонаті області з пожежно-прикладного спорту пам’яті колишнього керівника рятувальної служби області Володимира Герговського.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

23 травня у Житомирі на стадіоні першої пожежної частини стартував Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту пам’яті Володимира Герговського, колишнього керівника рятувальної служби області, життя якого передчасно обірвалося рівно 10 років тому.

Першого дня рятувальники провели обласні змагання з ППС для юнаків, які є прихильниками цього видовищного і складного виду професійного спорту.

Загалом у змаганнях взяли участь 138 школярів з усіх районів Житомирської області.

В рамках змагань юнакам довелося продемонструвати влучність, швидкість та згуртованість команди у 4 видах випробувань, максимально наближених до щоденних буднів вогнеборців.

Зокрема, необхідно було подолати стометрову смугу з перешкодами, за допомогою штурмової та висувної драбин здійнятися на навчальну башту, що імітує стіну житлового будинку, подолати у пожежній естафеті спортивний будиночок, паркан, на ходу з’єднати пожежні рукави та загасити вогнегасником палаюче багаття.

Переможцями змагань стала юнацька збірна з Житомира, друге місце посіли школярі смт Першотравенськ Баранівського району, а третє - команда Бердичівської школи №5.



фото Першотравенської школи, відеорепортаж дивіться тут

Немає коментарів:

Дописати коментар