30 травня 2018

Депутати Баранівської райради зберуться на чергову сесію на початку червня


1 червня о 10.00 відбудеться 20 сесія Баранівської районної ради 7 скликання, під час якої депутати збираються розглянути питання комунальної власності та внести зміни до районного бюджету.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської районної ради.

Крім того, депутати мають розглянути питання оздоровлення та організації відпочинку дітей у літній період, залучення інвестицій в економіку району, фінансової підтримки ветлікарні та затвердити розпорядження голови райдержадміністрації та голови районної ради.

На розгляд 20 сесії районної ради 7 скликання вносяться такі питання:
  1. Про оздоровлення та організацію відпочинку дітей і молоді у літній період 2018 року.
  2. Про хід виконання рішення районної ради від 10.08.2016 року №157 «Про комплексну програму забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку у Баранівському районі на 2016-2020 роки».
  3. Про хід виконання рішення районної ради від 27.01.2017 року №63 «Про програму залучення інвестицій в економіку Баранівського району на 2016-2020 роки».
  4. Про Програму фінансової підтримки Баранівської районної державної лікарні ветеринарної медицини на 2018 рік.
  5. Про затвердження розпорядження голови районної державної адміністрації.
  6. Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 року №358 «Про районний бюджет на 2018 рік».
  7. Питання комунальної власності.
  8. Про затвердження розпорядження голови районної ради.
  9. Різне.

1 коментар:

  1. Анонім04.06.18, 09:34

    Візьміть будь-ласка до уваги!!! В неділю (20.05.) закінчилися чергові змагання з туризму (дуже хочеться замінити першу літеру цього слова на «д»). Спостерігаю за цим виїзним гозгільдяйством вже мабуть, майже десяток років, спілкуючись із кумами, друзями, хто має школярів і вирішив поділитись деякими враженнями.
    Склалася у мене тверда впевненість, що якби певні структури не мали з цього міроприємства зиску, а ще у деяких «учителів» не було лишнього приводу «закласти за комір», то цього «туризму» можна було б не проводити. Моя дитина заявила удома, що навчальний рік буде на тиждень коротший, тому що нема грошей для підвозу дітей до школи. А туристів привезло на змагання аж 4 чи 5 автобусів. Найшли гроші!
    Свого часу я тоже був школярем і нас виховували у військово-спортивному дусі. Це дітям подобається. Побути на природі серед друзів, це добре. Наші змагання по перше тривали один день. Це було спортивне орієнтування, робота з картою, ми шукали уявний «скарб», був конкурс поварів, пісні біля вогнища. Але увечері всі, під керівництвом вчителів розходились по домах. Що ми маємо тепер? Першого дня в дев’ятій ранку вже можна зустріти «педагога» «під мухою». Але «муха» більшає, відповідно до того, як швидко наступає вечір. Після дев’яти годин вечора на території цього «туристичного» табору можна побачити, як із кущів вилазять особи, які втратили людську подобу від «горючого» залитого за цілий день. Крім того сюди починають збиратися підозрілі особи, які не мають ніякого відношення до події, яка тут проходить, а тільки шукають пригод і горілки. Де безпека наших дітей?! Якщо це туристичний табір із нічним перебуванням, то зважуючи на страшні події, якими напихані наші новини і газети про насилля, вбивства, зґвалтування, крадіжки і тп., то я думаю, що варто залучити у табір хоча б одного-двох поліцейських. Тому що окремі «проспиртовані» представники деяких педагогічних колективів навряд чи дадуть раду собі, не кажучи вже про захист дітей. Достатньо згадати події минулого року, коли поліція вивозила з табору п’яного дебошира. Шановні тата і мами, думайте куди ви відпускаєте дітей і яких «вражень» вони наберуться!
    І ще один момент. До так званих «змагань» готуються трохи не з нового року. А результатом є те явище, що на території табору немає навіть елементарного туалету. І дівчата і хлопці ходять «у кущики». То якщо хлопчикам дещо простіше, то дівчаткам у вітряну і не завжди теплу погоду…. Самі розумієте, про що
    я … . Після таких «змагань» у дітей відкриваються очі на зовсім неприглядні сторони життя деяких «педагогів» і навряд чи будуть вони мати повагу в своїх дітей.
    Наприкінець хочу сказати, що моя думка однозначно не збігатиметься із думками людей, які заінтересовані в щорічному проведенні цього «туризму», або тих, хто не має власних дітей. Відмічу, що моя донька більше на туризм не піде!!! З повагою до ідеї та відразою до виконання — тато.

    ВідповістиВидалити