07 травня 2018

Директору Баранівського лісмисгоспу вручили нагороди за бездоганну службу


За багаторічну плідну працю в галузі лісового господарства та активну життєву позицію директора Баранівського лісмисгоспу Анатолія Остудімова нагородили нагрудним знаком та настільною медаллю.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

Нагороду директору лісмисгоспу вручив почесний голова Товариства лісівників України Валерій Самоплавський та очільник лісової галузі Житомирщини Андрій Курінський.

У ході зустрічі з колективом підприємства почесний голова Товариства лісівників України Валерій Самоплавський заззначив, що йому надзвичайно приємно відвідати це господарство, бо понад 30 років тому очолювати цей лісгосп довелося і йому самому.

"Вдвічі приємно бачити, що рідне підприємство - одне з кращих в області, успішне, ефективно працює, планомірно розвивається. І тричі приємно вручати нагороду його очільнику - людині високих моральних принципів, працьовитій, чесній і добросовісній, вмілому керівнику, відмінному організатору"- сказав Валерій Самоплавський.

Крім того, Постановою президії Товариства лісівників України директора Баранівського лісмисгоспу нагороджено настільною медаллю "Почесна відзнака Товариства лісівників України". Вручення нагород співпало в часі із 20-річчям перебування на посаді Анатолія Остудімова. Отож роботу керівника високо оцінив і начальник Житомирськго обласного управління лісомисгоспу Андрій Курінський та вручив Грамоту облуправління.

Подяку керівнику лісмисгоспу оголосив і виконавчий комітет Баранівської міської ради.

Сьогодні здобутки колективу лісмисгоспу є вагомими. Підприємство впродовж багатьох років є одним із кращих лісогосподарських підприємств Житомирщини та найефективнішим підприємством району. Лише за 1 квартал 2018 року підприємство сплатило понад 13,7 млн грн до бюджетів усіх рівнів, а за минулий 2017 рік - майже 39 млн грн.




  прес-служба Баранівського лісмисгоспу

Немає коментарів:

Дописати коментар