12 травня 2018

У Баранівці легковий автомобіль збив насмерть 45-річного велосипедиста


12 травня у Баранівці на вулиці Звягельській сталася дорожньо-транспортна пригода. Легковий автомобіль збив 45-річного велосипедиста, який загинув на місці пригоди.

Цю інформацію підтвердили у Баранівському відділенні поліції.

"12 травня о 3.30 год. у Баранівці по вулиці Звягельській водій автомобіля Opel, 24-річний житель  села Кікова Новоград-Волинського району, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння здійснив наїзд на велосипедиста, 45-річного жителя міста Баранівка, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП велосипедист загинув на місці пригоди. Наразі всі причини та обставини ДТП з’ясовують правоохоронці", - повідомили у поліції.



2 коментарі:

  1. Олена13.05.18, 10:06

    Читаю цю інформацію... і не вірю, що вона стосується саме Петра. Яка безглузда смерть. Загинув прекрасний син, брат, батько, колега, а для мене однокласник. Це добра і чуйна людина, в якої було непросте життя. Він був у АТО, повернувся , а тут... Поясніть, будь ласка, чому до ранку працюють розважальні заклади, звідки роз'їжджаються на авто такі водії -вбивці у нетверезому стані. На що дивиться поліція? Досі не вірю, що його немає... Сьогодні будемо проводжати його у останню путь, а йому ще треба було жити і жити...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім14.07.18, 18:47

    Все Лена делают деньги

    ВідповістиВидалити