14 квітня 2018

Баранівська міська рада оголосила конкурс і шукає спеціаліста з юридичних питань


Баранівська міська рада оголосила конкурс на посаду спеціаліста з юридичних питань відділу юридичної та кадрової роботи. Документи приймають до 4 травня, а сам конкурс відбудеться 7 травня.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Вимоги до претендента: громадянство України, повна вища юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра або спеціаліста, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; вміння користуватися офісними програмами, в тому числі Microsoft Office, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 1 року або стаж роботи в галузі юриспруденції не менше 3 років. При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на зайняття вакантної посади. Основними обов’язками працівника на цій посаді є: правове забезпечення  діяльності міської ради та інших виконавчих органів", - йдеться у повідомленні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх). Останній термін подачі документів: 4 травня. Конкурс відбудеться 7 травня о 10:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар