12 квітня 2018

Баранівські лісівники зібрали та відвезли допомогу в зону АТО для бійців 30-ї бригади


Баранівські лісівники відвезли продукти, дрова та інструменти в зону проведення АТО. Впродовж двох тижнів працівники лісгоспу зносили і звозили до місця збору гостинці тим, хто боронить нас від ворога.

З самого початку бойових дій на сході нашої держави державне підприємство «Баранівське лісомисливське господарство» надає допомогу 30-ій окремій механізованій бригаді, що базується в Новограді-Волинскому.

В цьому військовому формуванні - немало земляків баранівських лісівників. Відтак пропозицію керівника лісгоспу Анатолія Остудімова відправити напередодні свят чергову допомогу військовим в зону проведення АТО, колектив підтримав без обговорення.

Впродовж двох тижнів працівники лісгоспу зносили і звозили до місця збору гостинці тим, хто боронить нас від ворога. Щоб придбати продукти харчування, профспілкова організація лісгоспу та працівники підприємства зібрали майже 70 тисяч гривень.

Отож в переддень Великодня працівники лісгоспу вже вантажили до автомобіля дрова, дошки, цвяхи, ремкомплекти для автомашин, інший інструмент. Позаяк готувалися відвідати 2 батальйони – то поклали до машини 2 бензопили та 2 болгарки із запасними деталями.

Аби і на передовій свято було хоч трішки схожим на свято – лісівники відправили військовим паски, крашанки, домашні ковбаси, сало, шинку. А ще чай, каву, печиво, фрукти, овочі, гриби, березовий сік, а на додаток до всього – домашній хліб.

За день автомобіль з майже 4 тоннами вантажу прибув до Мар'їнки.

Особливо дякували військові за бензоагрегат, який виробляє електричний струм, бо з останнім перебої у них трапляються досить часто. Лісівники переконані, що така підтримка вкрай необхідна нашим землякам, які охороняють кордони нашої держави.




  прес-служба Баранівського лісмисгоспу

Немає коментарів:

Дописати коментар