25 квітня 2018

Депутати Баранівської міськради зберуться на чергову сесію 11 травня


11 травня о 10:00 депутати міської ради зберуться на чергову сесію, щоб внести зміни до бюджету, розглянути питання комунальної власності та затвердити програму термомодернізації багатоквартирних будинків.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

Крім того, депутати мають затвердити розпорядження міського голови та рішення комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку прийнятих у міжсесійний період. Також депутати мають внести зміни до персонального складу постійних комісій міськради та затвердити Положення про порядок надання послуг з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.

Порядок денний:
  1. Про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік.
  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І квартал 2018 року.
  3. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку прийнятих у міжсесійний період.
  4. Про затвердження програми термомодернізації багатоквартирних будинків у Баранівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2018-2020 роки.
  5. Про зміни персонального складу постійних комісій міської ради.
  6. Про розгляд звернення громадян.
  7. Про розгляд депутатського звернення щодо здійснення депутатами міської ради прийомів громадян.
  8. Про списання із балансу відділу освіти Баранівської міської ради непридатних основних засобів.
  9. Про внесення змін до рішення міської ради від 17 лютого 2017 року №74.
  10. Про затвердження Положення про порядок надання послуги з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату («соціальне таксі»).
  11. Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень суду на 2018-2027 роки.
  12. Про створення служби у справах дітей Баранівської міської ради.
  13. Про затвердження Положення, про управління соціального захисту населення Баранівської міської ради, структури та штатного розпису.
  14. Про затвердження акта приймання-передачі майна з балансу Баранівської міської ради на баланс відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Баранівської міської ради
  15. Питання комунальної власності.
  16. Земельні питання.
  17. Різне.
Нагадаємо, згідно рішення депутатів Баранівської міської ради від 14 березня, перебіг засідань сесій можна переглядати в режимі онлайн

Немає коментарів:

Дописати коментар