14 березня 2018

На початку квітня у Баранівці розпочнуть будувати нове футбольне поле


На Житомирщині вже закупили покриття для перших 10 футбольних полів зі штучним покриттям, одне з яких побудують біля Баранівської гімназії. Підрядники розпочнуть підготовчі роботи на початку квітня.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Всі проекти затверджені Мінрегіоном, штучне покриття для цих полів вже закуплене. Підрядники розпочнуть підготовчі роботи відразу з приходом теплої погоди, десь на початку квітня», – інформує директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ЖОДА Роман Щебетов.

Нові футбольні майданчики побудують у Червоненській, Ушомирській, Попільнянській, Станишівській, Високівській, Баранівській ОТГ та смт Озерне. 2 футбольні поля з’являться у Овруцькій ОТГ, а також повністю реконструюють стадіон «Спартак» у місті Житомир.

З держбюджету на футбольні поля зі штучним покриттям Житомирщині виділили наприкінці минулого року майже 14,5 млн грн, ще стільки ж співфінансують місцеві бюджети.

Нагадаємо, за словами мера Баранівки Анатолія Душка, майданчик побудують біля опорної школи - Баранівської гімназії, щоб займатися футболом могли якомога більше дітей.

3 коментарі:

  1. Анонім15.03.18, 19:08

    немає куди діти 750 тис.грн з міського бюджету. Краще б виділили ці гроші на ремонт доріг в громаді.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім16.03.18, 09:07

    Коли не вистачає коштів на зарплати, чи це доцільно? Мер - співфінансуй зі своєї та твоїх замів зарплати.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.03.18, 09:14

    краще басейн побудували би...

    ВідповістиВидалити