26 березня 2018

Баранівська міськрада просить долучатися до збору коштів на утримання кладовищ


Баранівська міська рада просить мешканців громади долучатися до благодійного збору коштів на утримання кладовищ. Перераховані кошти обіцяють використати лише на благоустрій кладовищ.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"За ініціативи жителів Баранівки на громадських слуханнях, що відбулися 21 листопада 2012 року, прийнято рішення про сплату благодійних внесків кожною родиною міста на утримання в належному стані кладовищ. Після створення громади до цієї гарної справи долучилися і жителі селища та сіл Баранівської міської об'єднаної громади.

З приходом весни розпочинається ряд робіт по наведенню ладу в місцях спочинку наших рідних. Тож просимо усіх жителів громади долучатися до цієї ініціативи.

Кошти можна перерахувати на р/р 31550349141179 код ЄДРПОУ 04344386 МФО 811039. Одержувач Баранівська міська рада. У призначенні платежу обов’язково вказуйте: благодійний внесок на благоустрій кладовища та назву населеного пункту.

Наголошуємо на тому, що перераховані кошти можуть бути використані лише на благоустрій кладовищ, а саме: закупівля гербіцидів для боротьби з бур’янами, ремонт огорожі, прибирання, вивезення сміття тощо", - йдеться у повідомленні.

3 коментарі:

  1. Анонім26.03.18, 20:34

    Бувший уважаємий душко- дай хоть одну свою премію на створення собі місця сховання..

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім27.03.18, 20:09

    Обіцянка - цяцянка . Не віру їхньому жодному слову . Знову пустять на якусь премію ....

    ВідповістиВидалити
  3. Абсурд, Як може бути прийнято рішення про сплату благодійного внеску в розмірі 20грн.?

    ВідповістиВидалити