12 березня 2018

Обласна влада, у якої мама трійні з Баранівки просила квартиру, виділила 50 тис. грн


Пані Людмила з Баранівки, яка у березні 2017 року народила трійню, очікує на шосту дитину. Обласна влада, у якої жінка просила посприяти у покращенні житлових умов, виділила з бюджету 50 тис. грн.

Про це повідомляється на сайті Житомир.info

Минулого року жінка просила у керівництва області посприяти у покращенні житлових умов, на що заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута зазначив, що почув прохання багатодітної матері.

Трішки більше як за рік, журналісти вирішили поцікавитися у багатодітного батька, пана Віктора, чи почули в облдержадміністрації прохання його дружини Людмили.

«Я ходив до нашої Баранівської міської ради і нам сказали, що з житлом у них черга, і на балансі квартир немає, то вони нам дали фінансову допомогу у розмірі 60 тисяч гривень. І з обласного бюджету дали 50 тисяч гривень. Ми маємо будувати будинок – це такий невеличкий вклад у стартову забудову. Так, дружина дійсно вагітна, УЗД ще не робили, тому стать дитинки ми не знаємо», – розповів Віктор.

Нагадаємо, на початку березня 2017 року пані Людмила з Баранівки стала багатодітною мамою. Вже маючи двох синів, жінка народила трійню: двох донечок та сина.

Немає коментарів:

Дописати коментар