15 лютого 2018

У Баранівці відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій


15 лютого у місті Баранівка відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"У заходах взяли участь воїни-інтернаціоналісти, народний депутат України Володимир Литвин, представники органів місцевого самоврядування, райдержадміністрації та трудових колективів. Аматори сцени подарували усім святковий концерт.

Володимир Литвин вручив відзнаку Міністерства Оборони України - нагрудний знак «Знак Пошани» Цимбалюку Івану Івановичу  та нагородив пам’ятними медалями «Учаснику Афганської війни» десятьох воїнів-інтернаціоналістів", - йдеться у повідомленні.

Також воїни-афганці отримали грамоти та подяки від Баранівської райдержадміністрації, районної ради, міської ради, районного комітету профспілки працівників держустанов та представників Довбиської і Дубрівської об'єднаних територіальних громад.

По закінченні урочистої частини, присутні вшанували пам’ять загиблих земляків хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам на площі Волі.

Нагадаємо, 10 та 11 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій, у Баранівці, Першотравенську та Марківці провели низку різноманітних спортивних заходів.





фото прес-служби міськради

Немає коментарів:

Дописати коментар