17 лютого 2018

Заступник голови Баранівської райдержадміністрації написала заяву на звільнення


Заступник голови Баранівської райдержадміністрації Оксана Бабінець написала заяву на звільнення і з 20 лютого працюватиме державним експертом мовної політики Міністерства культури України.

У своєму коментарі місто Баранівка Оксана Бабінець повідомила, що брала участь у конкурсі фахівців з питань реформ, який проводився в Міністерстві культури України. За результатами конкурсу їй запропонували написати заяву і зайняти посаду державного експерта Директорату державної мовної політики.

"Так, я дійсно написала заяву на звільнення. Я взяла участь у конкурсі фахівців з питань реформ, який проводився в Міністерстві культури України. В результаті конкурсного відбору посіла друге місце. Але справа в тому, що та людина, яка зайняла перше місце, вона одночасно стала переможцем одразу на дві посади. Вона обрала іншу посаду, ніж я. Тому мені, як другому кандидату, запропонували написати заяву і зайняти посаду державного експерта Директорату державної мовної політики з питань міжвідомчої комунікації. Я погодилась і вже з вівторка, 20 лютого, приступаю до роботи", - сказала Оксана Бабінець.

За словами голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського, наразі місце заступника вакантне. Жодних кандидатур на цю посаду в РДА ще не розглядали.

"У понеділок Оксана Павлівна працює останній день. У вівторок вона вже працюватиме у Міністерстві культури. Отже, виходить, що з вівторка у нас місце заступника вакантне. На сьогоднішній день я не можу сказати, хто займе цю вакансію. Будемо визначатись, вивчати, а потім приймати рішення", - сказав Микола Вельчинський.

Нагадаємо, на посаді заступника голови Баранівської райдержадміністрації Оксана Павлівна Бабінець працювала з 28 липня 2015 року.

10 коментарів:

  1. щиро вітаю і радію за Вас Оксано Павлівно. Гарних і сонячних людей Вам на зустріч і нехай усе що задумала - збудеться. пишаюся Вами

    ВідповістиВидалити
  2. Ну все, тепер Україна вчитиме Баранівський діалект :), чуєш?

    ВідповістиВидалити
  3. Як шкода , що втрачаємо дійсно розумних і накращих!!! Так скоро окрім душка і ко нікого не залишиться

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.02.18, 00:20

    Оксано Павлівно зверніть будь ласка увагу,на прояви ''руского міра''в Баранівці

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім20.02.18, 00:22

    Щирі вітання хорошій і порядній людині

    ВідповістиВидалити
  6. Оксана Бабінець20.02.18, 19:38

    Дякую всім за гарні побажання. Сьогодні був мій перший день на новій посаді. Враження просто неймовірні. У нас зібралася чудова команда креативників. Розробляємо новий всеукраїнський проект на підтримку української мови разом з відомою медіа-групою. Усім землякам бажаю сонця в душі і довкола!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім20.02.18, 23:00

    І хай вам Бог допомагає

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім21.02.18, 21:01

    Оксана Павлівна, прийміть і мої щирі вітання.Нехай Вам кожен день роботи приносить успіх,удачу,везіння і радість,а також вірних і,відданих колег.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім25.02.18, 12:29

    Щиро дякую за Ейфелеву башню!

    ВідповістиВидалити