16 січня 2018

Команда Баранівського району посіла II місце на чемпіонаті області з легкої атлетики


12 та 13 січня у манежі центрального стадіону Житомира відбувся чемпіонат області з легкої атлетики у приміщенні, на якому команда Баранівського району посіла II місце у командному заліку.

Про це повідомляється на сайті Спортивний Житомир.

У змаганнях серед дорослих (2000 року народження та старші) та юнаків (2001 - 2005 років народження) взяли участь 280 спортсменів з усіх куточків Житомирської області.

Серед учасників були представники Житомира, Коростеня, Бердичева, Малина, а також Баранівського, Новоград-Волинського, Чуднівського та Романівського районів.

За результатами змагань, команда Баранівського району посіла II місце у командному заліку серед дорослих, I місце здобули житомиряни, а III місце вибороли коростенці.

Результати виступів спортсменів команди Баранівського району: Анна Куцан - III місце з бігу на 1500 м, Дмиро Іщук - I місце з бігу на 60 м, Дмитро Ночвай - I місце з бігу на 400 та II місце з бігу на 800 м, Влад Колбуд - II місце з бігу на 200 м, Василь Ляхов - I місце з бігу на 1500 м, Віктор Косянчук - I місце з бігу на 3 км, Назар Степанюк - спортивна ходьба 3 км.

Немає коментарів:

Дописати коментар