23 січня 2018

Баранівська міська рада шукає спеціаліста містобудування та архітектури


Баранівська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста містобудування та архітектури. Документи приймають до 16 лютого, а сам конкурс відбудеться 20 лютого.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

"Баранівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: спеціаліст містобудування та архітектури відділу містобудування та архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради. Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста  за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія», вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; вміння користуватися офісними програмами, в т.ч. Microsoft Office, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 1 року", - йдеться у повідомленні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх). Останній термін подачі документів: 16 лютого. Конкурс відбудеться 20 лютого о 10.00.

Нагадаємо, у Баранівську міську об'єднану територіальну громаду запрошують на роботу начальника відділу юридичної та кадрової роботи, спеціаліста-землевпорядника, радника міського голови, державного реєстратора, техніка-електрика та бухгалтера.