09 грудня 2017

Мера Баранівки Анатолія Душка нагородили Грамотою Верховної Ради України


Мера Баранівки Анатолія Душка нагородили Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом». Про це повідомили 28 листопада під час засідання чергової сесії Баранівської міської ради.

Крім того, за власний особистий внесок у становлення та розвиток місцевого самоврядування та сумлінне виконання службових обов’язків депутати Баранівської міської ради вирішили преміювати міського голову.

"За сумлінне виконання службових обов’язків, власний особистий внесок у становлення та розвиток місцевого самоврядування з нагоди відзначення професійного свята Дня місцевого самоврядування та нагородження Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» преміювати в розмірі 150% до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років: Душка Анатолія Олександровича – міського голову Баранівської міської ради", - йдеться у рішенні сесії №734 від 28 листопада.

Нагадаємо, наприкінці вересня Житомирська обласна рада збиралася клопотати про нагородження грамотою Верховної Ради України депутата Баранівської міської ради, директора Баранівського міського стадіону "Україна" Олександра Драгана.

3 коментарі:

  1. Анонім14.12.17, 21:30

    Які заслуги перед українським народом.не смішіть народ.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім15.12.17, 18:08

    Працює мер в звичайному режимі як і всі ...Нічим не відрізняється від Вельчинського і Михалюка..Не розумію цих нагород...Попередники були на пару рівнів вище...

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.12.17, 14:05

    Назвіть заслуги...Виборці хочуть знати...

    ВідповістиВидалити