08 грудня 2017

Працівників Баранівської міськради нагородили грамотами та годинниками


7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування заступника мера Баранівки Наталію Кокітко та депутата міської ради Олену Костецьку нагородили почесними грамотами та наручними годинниками.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

З нагоди Дня місцевого самоврядування у комунальному вищому навчальному закладі  «Житомирський медичний інститут» відбулись урочистості за участю керівництва обласної ради, облдержадміністрації, голови Профспілки працівників державних установ України, голів районних рад, об’єднаних громад, міських голів, депутатів рад усіх рівнів.

У ході свята було відзначено кращих представників місцевого самоврядування, серед яких депутати обласної ради, голови районних рад та ОТГ, міські, сільські та селищні голови.

Зокрема, почесними грамотами та наручними годинниками за активну діяльність відзначили депутата обласної ради, заступника мера Баранівки Наталію Кокітко та депутата Баранівської міської ради Олену Костецьку, а Баранівського міського голову Анатолія Душка нагородили подякою «За особистий внесок у розв’язанні першочергових питань соціально-економічного захисту працівників» від Профспілки працівників держустанов України.

«Краща нагорода особисто для мене – це бачити, як завдяки нашій роботі Баранівка осучаснюється, стає красивою та затишною, а її мешканці поступово позбавляються байдужості, скепсису і стають співаторами оновленого міста», - сказав Анатолій Душко.



8 коментарів:

  1. Анонім08.12.17, 17:29

    Олено Дмитрівно а Ви особисто як думаєте :Ви заслуговуєте на цю нагороду????Мені це дивно....У міській раді є набагато кращі працівники......обідно за них.....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.12.17, 21:21

      Тут справа не в працівниках міської ради чи їх здобутках. Розуйте очі, це чисто укропівська двіжуха. Хоча згоден, могли би Савчука чи Оханського нагородити. Думаю вони не менше заслуговують на таку нагороду, якщо не більше.

      Видалити
    2. Анонім11.12.17, 08:06

      Свою команду годує. А як інакше. Завжди є обіжені і незадоволені. Прийдуть до влади інші, і дуже вже швидко. І ті такі ж будуть.

      Видалити
  2. Анонім08.12.17, 17:56

    Вітаємо з почесними нагородами!

    ВідповістиВидалити
  3. Скажіть Душко: ви спроможні далі так? Невже ви думаєте, що люди дурні? Скільки можна це самозадоволене лице асоціювати з успіхом?
    Який там успіх? Ближлежачим, чи чухаючим рай, а іншим - вам тут не місце?
    Чим далі, тим більше мене мотивує вам показати, що ви варті.
    І скажи, ти регіонал чи укроповець, а може ти шахрай?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви з кагорти тих хто "незнаю як, але не так", багато зроблено і буде ще більше, а на ваші стогони ніхто і уваги не звертає.

      Видалити
  4. Любов09.12.17, 18:57

    Вітання всім з нагородами і кращих успіхів у праці на благо людей

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім09.12.17, 22:03

    Вітаю! Бажаю процвітання молодій громаді!

    ВідповістиВидалити