13 грудня 2017

Заступник мера Баранівки подарувала постільну білизну для Полянківського дитсадка


12 грудня заступник мера Баранівки Наталія Кокітко здійснила робочу поїздку у селище Полянка та подарувала для місцевого дошкільного навчального закладу «Ялинка» 10 комплектів постільної білизни.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"12 грудня депутат обласної ради, перший заступник міського голови Наталія Кокітко здійснила робочу поїздку в селище Полянка. Вана відвідала місцевий дошкільний навчальний заклад «Ялинка», де поспілкувалася із завідувачем, вихователями, дітьми та з виконуючою обов’язки старости. Депутат обласної ради побувала у кожній групі й переконалася у тому, що вихованці садочка, а їх тут вісімдесят, перебувають у теплих, гарно облаштованих приміщеннях. Наталія Кокітко вручила помічнику вихователя ясельної групи 10 комплектів постільної білизни. Цього ж дня депутат обласної ради подарувала постільну білизну для Кашперівського дошкільного навчального закладу, а найближчим часом такі ж комплекти отримають й інші садочки Баранівської громади", - йдеться у повідомленні.



фото прес-служби міськради

4 коментарі:

  1. Анонім16.12.17, 17:35

    Що значить подарувала? Вона передала постіль, куплену за державні кошти!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.12.17, 16:45

      Чи за державні кошти чи за власні про це ніде не написано. А от про те що не передала, а лічно приїхала і вручила у супроводі фотокамер то це факт. І видно цю совковість з наших можновладців не викосить ніяка декомунізація чи євроінтеграція.

      Видалити
  2. Анонім21.12.17, 14:47

    Дивуюсь. Рахував Наташу трохи іншою.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім27.12.17, 17:31

    А де прапори укропу?! Чого вихователі не в зелених укропівських жилетках?!

    ВідповістиВидалити